Libertate...?

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
Fosta membra Kudika.ro
Sunt intr-o relatie de 2 ani,am iubit la inceput fulgerator,m-am dedicat cu totul...sau cel putin asa am crezut. Da, asa am crezut, a fost o iluzie, ma intorc inapoi in timp si realizez faptul ca nu eram intru totul "acolo" unde trebuia,ci doar pe jumatate.
Ca sa incep cu inceputul, eu eram inca la liceu in ultimul an, din orase diferite,(in vremea aceea locuiam in Bacau din diverse motive, insa vizitam destul de des Buzaul, obisnuiam sa-mi petrec vacantele de vara la nasii mei, asa ne-am si cunoscut). Apoi a venit toamna, eu am plecat la scoala,nu ne-am mai vazut deloc. In vacanta de iarna, am plecat la nasii mei, unde in fine, am avut si prima noastra intalnire. Era o dimineata de duminica,am iesit la o cafea,eu putin timida, el si mai timid ca mine,am zis ca e un lucru normal,nu am vorbit multe pentru ca eram grabita, totusi am tinut legatura. A urmat, probabil,cea mai frumoasa perioada din relatia noastra,-ciudat, atunci credeam ca e un iad-, ne intalneam o data la 2-3 saptamani, ma simteam iubita si protejata. Vara ne-am mutat impreuna, cu tot cu parintii lui,hmm, de aici incepe greul. Am avut o cadere nervoasa pt ca nu-mi gaseam serviciu,imi era si dor de familie. El detinea doua slujbe si de aici discutii si certuri,nu mai petreceam timp de calitate impreuna,am avut si probleme de sanatate. Incet, dar sigur,ne-am indepartat unul de celalalt,iubirea de odinioara s-a transformat in obisnuinta, am descoperit defecte neplacute. Offf, nici nu am rabdare sa povestesc totul. In esenta, eu am fost intotdeauna o fire libera,am vrut sa fiu libera, mi-am dorit libertatea pana la moarte si inca o vreau. Doar ca acum, e mai greu,pentru ca ranesc multi oameni... M-am angajat in ceva dubios,la o varsta fragda,sa fim seriosi,nu ne invata nimeni ce dracu e dragostea, pe cine sa iubesti si de ce?!! Vreau sa stiu cum sa fiu libera, in ce maniera s-o spun fara sa ranesc... Nu stiu daca are vreun sens ce am spus,dar astept raspunsuri, asa cum or fi ele.
Raporteaza abuz de limbaj
kudika_15804 Avatarul lui kudika_15804

41840 mesaje
Membru din: 7/09/2012
Oras: bucuresti

De la: theseagirl, la data 2015-03-13 00:19:39Sunt intr-o relatie de 2 ani,am iubit la inceput fulgerator,m-am dedicat cu totul...sau cel putin asa am crezut. Da, asa am crezut, a fost o iluzie, ma intorc inapoi in timp si realizez faptul ca nu eram intru totul "acolo" unde trebuia,ci doar pe jumatate.
Ca sa incep cu inceputul, eu eram inca la liceu in ultimul an, din orase diferite,(in vremea aceea locuiam in Bacau din diverse motive, insa vizitam destul de des Buzaul, obisnuiam sa-mi petrec vacantele de vara la nasii mei, asa ne-am si cunoscut). Apoi a venit toamna, eu am plecat la scoala,nu ne-am mai vazut deloc. In vacanta de iarna, am plecat la nasii mei, unde in fine, am avut si prima noastra intalnire. Era o dimineata de duminica,am iesit la o cafea,eu putin timida, el si mai timid ca mine,am zis ca e un lucru normal,nu am vorbit multe pentru ca eram grabita, totusi am tinut legatura. A urmat, probabil,cea mai frumoasa perioada din relatia noastra,-ciudat, atunci credeam ca e un iad-, ne intalneam o data la 2-3 saptamani, ma simteam iubita si protejata. Vara ne-am mutat impreuna, cu tot cu parintii lui,hmm, de aici incepe greul. Am avut o cadere nervoasa pt ca nu-mi gaseam serviciu,imi era si dor de familie. El detinea doua slujbe si de aici discutii si certuri,nu mai petreceam timp de calitate impreuna,am avut si probleme de sanatate. Incet, dar sigur,ne-am indepartat unul de celalalt,iubirea de odinioara s-a transformat in obisnuinta, am descoperit defecte neplacute. Offf, nici nu am rabdare sa povestesc totul. In esenta, eu am fost intotdeauna o fire libera,am vrut sa fiu libera, mi-am dorit libertatea pana la moarte si inca o vreau. Doar ca acum, e mai greu,pentru ca ranesc multi oameni... M-am angajat in ceva dubios,la o varsta fragda,sa fim seriosi,nu ne invata nimeni ce dracu e dragostea, pe cine sa iubesti si de ce?!! Vreau sa stiu cum sa fiu libera, in ce maniera s-o spun fara sa ranesc... Nu stiu daca are vreun sens ce am spus,dar astept raspunsuri, asa cum or fi ele.DEPINDE,FOARTE MULT,DE CE INTELEGI PRIN "LIBERTATE" SI,IN SPECIAL,PRIN LIBERTATEA ASUMATA IN RELATIE!!!

Ca sa nu fii nevoita sa ranesti pe ceilalti,trebuie sa fii sincera in tot ce gandesti si faci!!!!Libertatea ta seamana cu nestatornicia in relatie,ceea ce nu este in favoarea ta,caci vei fi astfel in oricate relatii vei avea!!!Poti fi libera in relatia de iubire,dar vorbim de acea libertate bazata pe incredere reciproca si respect!!!!Ai trait o experienta amoroasa,da,din punctul tau de vedere?????Deci,este momentul sa treci in etapa urmatoare de viata,cu o anumita doza de maturitate,dar nu poti face acest lucru,decat apeland la onestitate si spunandu-i iubitului tau tot ceea ce simti vis-avis de el si de relatia voastra!!!S-ar putea ca la inceput totul sa apara sub forma unei nemultumiri exprimata de iubitul tau,dara daca discutati deschis si sincer,sunt convinsa ca se vor lamuri toate aspectele!!!Nu poti stationa fortat in nicio relatie,nu poti trai ceva ,ce nu mai doresti sa traiesti!!!

Nicio relatie nu este perfecta,pentru ca nimeni nu a atins perfectiunea,deci nu te astepta la relatii spectaculoase,caci nu vei trai asa ceva!!Acceptarea reciproca a defectelor este o atitudine delicata si sensibila in orice relatie,dar depinde si de natura acelor defecte,daca ele pot distruge relatia sau pot merge la brat cu ea!!!

Daca mai ai probleme de sanatate ,incearca sa ti le rezolvi,caci ele iti vor afecta si relatiile urmatoare!!!Bolile trupesti vin din interiorul celor,ce au afectat spiritul omului!!!

Vorbesti de iluzii!!!! Intalnim,traim,deseori,asa ceva in viata,caci viata are si partile ei intunecate,dar nu trebuie sa ramai ancorata in iluzie,indeparteaza-o si mergi mai departe!!Experientele de viata se obtin traind viata asa cum se prezinta ea ,fiecaruia dintre noi,cu bune si cu mai putin bune!!!

Fii sincera cu iubitul tau si spune-i ce te framanta,solutionarile sunt in mainile voastre!!!
Raporteaza abuz de limbaj
Now is me,who's next!!
Fosta membra Kudika.ro
De la: theseagirl, la data 2015-03-13 00:19:39Sunt intr-o relatie de 2 ani,am iubit la inceput fulgerator,m-am dedicat cu totul...sau cel putin asa am crezut. Da, asa am crezut, a fost o iluzie, ma intorc inapoi in timp si realizez faptul ca nu eram intru totul "acolo" unde trebuia,ci doar pe jumatate.
Doar ca acum, e mai greu,pentru ca ranesc multi oameni... M-am angajat in ceva dubios,la o varsta fragda,sa fim seriosi,nu ne invata nimeni ce dracu e dragostea, pe cine sa iubesti si de ce?!! Vreau sa stiu cum sa fiu libera, in ce maniera s-o spun fara sa ranesc... Nu stiu daca are vreun sens ce am spus,dar astept raspunsuri, asa cum or fi ele.


Indiferent cum vei formula , se vor simtii raniti mai mult sau mai putin ,intr-un fel sau altul ....important este sa ai curajul si taria de a le spune , indiferent de reactia lor ,urmeaza-ti decizia pana la capat ,daca tot iti doresti sa iesi din aceasta relatie , relatie ce se are a fi intre tine si partenerul tau , restul lumii...ce treaba are , nu vad legatura .
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
De la: theseagirl, la data 2015-03-13 00:19:39Sunt intr-o relatie de 2 ani,am iubit la inceput fulgerator,m-am dedicat cu totul...sau cel putin asa am crezut. Da, asa am crezut, a fost o iluzie, ma intorc inapoi in timp si realizez faptul ca nu eram intru totul "acolo" unde trebuia,ci doar pe jumatate.
Ca sa incep cu inceputul, eu eram inca la liceu in ultimul an, din orase diferite,(in vremea aceea locuiam in Bacau din diverse motive, insa vizitam destul de des Buzaul, obisnuiam sa-mi petrec vacantele de vara la nasii mei, asa ne-am si cunoscut). Apoi a venit toamna, eu am plecat la scoala,nu ne-am mai vazut deloc. In vacanta de iarna, am plecat la nasii mei, unde in fine, am avut si prima noastra intalnire. Era o dimineata de duminica,am iesit la o cafea,eu putin timida, el si mai timid ca mine,am zis ca e un lucru normal,nu am vorbit multe pentru ca eram grabita, totusi am tinut legatura. A urmat, probabil,cea mai frumoasa perioada din relatia noastra,-ciudat, atunci credeam ca e un iad-, ne intalneam o data la 2-3 saptamani, ma simteam iubita si protejata. Vara ne-am mutat impreuna, cu tot cu parintii lui,hmm, de aici incepe greul. Am avut o cadere nervoasa pt ca nu-mi gaseam serviciu,imi era si dor de familie. El detinea doua slujbe si de aici discutii si certuri,nu mai petreceam timp de calitate impreuna,am avut si probleme de sanatate. Incet, dar sigur,ne-am indepartat unul de celalalt,iubirea de odinioara s-a transformat in obisnuinta, am descoperit defecte neplacute. Offf, nici nu am rabdare sa povestesc totul. In esenta, eu am fost intotdeauna o fire libera,am vrut sa fiu libera, mi-am dorit libertatea pana la moarte si inca o vreau. Doar ca acum, e mai greu,pentru ca ranesc multi oameni... M-am angajat in ceva dubios,la o varsta fragda,sa fim seriosi,nu ne invata nimeni ce dracu e dragostea, pe cine sa iubesti si de ce?!! Vreau sa stiu cum sa fiu libera, in ce maniera s-o spun fara sa ranesc... Nu stiu daca are vreun sens ce am spus,dar astept raspunsuri, asa cum or fi ele.Revin cu intrebarea: ce cauti in povestea asta, daca nu-ti aduce nimic bun?
Nu va mai vaicariti daca va aruncati orbeste in viata de dragul "iubitului".
Nu va tine nimeni cu forta.
Raporteaza abuz de limbaj
Singura bucurie pe lume este de a ncepe. A tri este frumos, pentru c a tri este a ncepe, totdeauna, n fiecare clip.