Setari Cookie-uri

Poti iubi doua persoane?

Buna dragi mei,

Sper ca scurta mea povestioara sa nu va plictisesca si sa primesc niste raspunsuri sincere si pertinente.

Fostul sot musulman dar este in Europa de la varsta de 16 ani. Dupa 2 ani am divortat, divort intentat de mine, motivul: infidelitatea. Nu va voi ascunde faptul ca ne-am casatorit de foarte tineri, amandoi aveam 22 de ani (proaspat impliniti). Ce sa va zic... nu a inselat cum inseala mai toti barbatii, cu perdea, el parca intentionat vroia sa ma reneasca, practic el "parasise" relatia noastra cu mult timp inainte ca eu sa bag divortul. Ajunsesem sa sufar de atacuri de panica, ma rog... o perioada foarte nasoala!
Mi-a luat ceva timp pana sa ma redresez iar acum sunt intr-o alta relatie de aproape 2 ani iar de jumatate de an locuim impreuna.
Toate bune si frumoase doar ca fostul nu ma lasa in pace. [Sper ca va puteti imagina cat de mult l-am putut iubi daca o buna perioada i-am acceptat si minciunile si infidelitatea si familia cu conceptii preconcepute cu privire la noi europencele si etc. (ca sa nu mai pomenesc despre presiuniile familiei de a-si lua o a doua nevasta de la ei din tara). Cand relatia a inceput sa-mi pericliteze sanatatea si prietenii incet incet incepeau sa-mi intoarca spatele pt ca vedeau ca ma aflu intr-un cerc vicios din care refuz sa ies am decis sa divortez.] Dupa divort cateva luni nu m-a cautat dar pe urma a inceput sa sune, sa ma caute la locul de munca, mesaje, cereri in casatorie... I-am tinut piept cu brio, mai ales dupa ce a aparut Daniel in viata mea, pana cand acum cateva seri m-a apucat un dor nebun de el si am acceptat sa ne vedem.
Mi-am petrecut noaptea cu el ( va rog sa nu ma judecati ), a fost o noapte perfecta. Inca-l mai iubesc de ma doare sufletul doar cand ma gandesc la noi, iar el... intr-un fel ciudat... in felul lui poate ca ma iubeste.
Iar aici apare dilema: poti iubi 2 persoane? Este normal ca dupa aproape 2 ani de relatie cu altcineva inca sa mai fie el in inima mea? Ce ar trebui sa fac?
Simt ca ma doare sufletul de dorul lui de multe ori, sau de fiecare data cand se gandeste la mine il simt si la cateva zile dupa ma suna si-mi spune ca s-a gandit la mine. Ii simt durerile, simt cand i se intampla ceva, simt ca-i pare rau dar simt ca nu se va schimba niciodata.
Oare actuala relatie ar trebui sa o inchei in orice caz datorita faptului ca nu e normal sa simt ceea ce sim t sau este un sentiment care ma va urma toata viata?
Daniel este un om extraordinar, la noi in casa nu exista scandaluri, telefoane puse pe silent, secrete si m-a sprijinit si a fost langa mine in cele mai grele momente. Nu merita tot ce se intampla dar nu cred ca mai pot stapani ceea ce simt. Ma intriseteaza faptul ca ne-am putea despartii din cauza asta... Sunt confuza!!!
Astept parerile voastre!
Va multumesc!
anamaria1016
Postat pe 7 Iunie 2011 16:09
Daca acel om ti-a fost/iti este alaturi, de ce l-ai tradat?
Valy90
Postat pe 7 Iunie 2011 16:43
Eu as vrea sa-mi spui ce inseamna mai exact "ma iubeste in felul lui". Sa inteleg ca despartirea de tine nu l-a schimbat absolut deloc, n-a invatat nimic din asta si ca te cauta si se culca cu tine nu pentru ca esti TU ci pentru ca esti o femeie, iar lui ii plac pur si simplu femeile si ideea de a cuceri? Ai putea sa raspunzi la asta obiectiv, fara sa-ti faci iluzii?

Chiar nu stiu ce sfat ar putea functiona in situatia ta. Da, cred ca poti iubi doua persoane in acelasi timp si sa ai sufletul sfasiat de neputinta de a alege. Dar mai cred ca si acele persoane trebuie sa te iubeasca la fel de mult amandoua, pe tine. Altfel lucrurile, cel putin in teorie, par simple: ramai cu cel care te iubeste si te respecta.
Ai fost casatorita cu el, adica ai avut acel statut care il obliga sa stea in banca lui, sa-ti acorde totala atentie. Au fost DOAR doi ani. Dar n-a facut-o. Si firesc imi pun intrebarea: te-a iubit vreodata?

Tot scriu si tot sterg.

Nu stiu ce as face in locul tau. Probabil ca l-as trimite la dracu pe fostul sot, tocmai pentru ca m-a avut si si-a batut joc. Si pentru ca nu vrea sa ma lase sa fiu fericita. Dar mi-e teama ca ceea ce simti e mai puternic decat ratiunea. Si totusi, acorda-ti o noua sansa langa Daniel.

Un lucru stiu sigur: nu mi-as dori sa trec prin ce treci tu. As gresi in alegere, oricare ar fi ea. :(
rashela
Postat pe 7 Iunie 2011 16:46
Eu zic ca da, poti iubi doi oameni in acelasi timp, dar in mod diferit. Si da, poti sa te mai gandesti inca la fostul fiind intr-o noua relatie, pentru ca nu ti-ai incheiat socotelile cu el (si cu tine insati).

Cred ca ai facut o mare greseala ca te-ai culcat cu fostul, nu numai din cauza ca ti-ai inselat iubitul (iti aduci aminte ce ai simtit cand ai fost tu inselata?), dar mai ales pentru ca n-ai facut decat se te afunzi si mai mult in confuzia in care esti. Daca in locul tau ar fi prietena cea mai buna, ce ai sfatui-o?
Eu te-as sfatui sa incepi sa te iubesti pe tine, in primul rand, pentru ca daca te iubesti pe tine nu-ti doresti in nici un caz sa fii cu un om care te-a ranit si te-a facut sa suferi in asa hal. Si te-as mai sfatui sa rupi orice legatura cu fostul, oricat de mult doare. Numai asa poti trece peste si-ti poti incheia socotelile de care spuneam.
kudika_pudika
Postat pe 7 Iunie 2011 20:23
ma gandesc!
pickard
Postat pe 7 Iunie 2011 20:27
Doamne , ce varza e viata asteia, parca am fi in "Iubire si .... oroare".
La intrebarea initiala raspunsul este: NU , nu poti iubi doi odata.

Postat pe 7 Iunie 2011 20:53
Asta este rautate gratuita


Da, si de-abia ce am citit un citat din Dalai Lama "Daca poti, ajuta-i pe ceilalti; daca nu-i poti ajuta, atunci macar nu le face rau"...
kudika_pudika
Postat pe 7 Iunie 2011 20:57
Stii cum esti tu? Esti ca un dependent de droguri care s-a lasat de ele pt doi ani si apoi a inceput din nou sa consume. Ai muncit atat de mult in acesti doi ani ca sa ce? Sa te reintorci de unde ai plecat. Esti genul acela de pers. care face aceeasi greseala de 3-4 ori ca sa invete ceva?

Un sfat: nu-l pierde pe D.
mimi_ca29
Postat pe 7 Iunie 2011 21:04
De la: rashela, la data 2011-06-07 16:46:02Eu as vrea sa-mi spui ce inseamna mai exact "ma iubeste in felul lui". Sa inteleg ca despartirea de tine nu l-a schimbat absolut deloc, n-a invatat nimic din asta si ca te cauta si se culca cu tine nu pentru ca esti TU ci pentru ca esti o femeie, iar lui ii plac pur si simplu femeile si ideea de a cuceri? Ai putea sa raspunzi la asta obiectiv, fara sa-ti faci iluzii?


"Ma iubeste in felul lui" inseamna ca el sustine cu tarie ca s-a schimbat dar nu cred si pe urma consider ca ar fi o prostie sa-mi bag in cap ideea ca ma iubeste, pentru ca ma gandesc: oare face un barbat care iubeste cu adevarat face tot ceea ce a facut el ?! Asa ca nu pot garanta decat pentru ceea ce simt eu, nu si el.
anamaria1016
Postat pe 7 Iunie 2011 23:01
De la: Valy90, la data 2011-06-07 16:43:20Daca acel om ti-a fost/iti este alaturi, de ce l-ai tradat?

A fost un moment de... nu stiu... dar crede-ma: m-am tradatin primul rand pe mine!
anamaria1016
Postat pe 7 Iunie 2011 23:03
De la: scorpio67, la data 2011-06-07 20:53:06Doamne , ce varza e viata asteia, parca am fi in "Iubire si .... oroare".
La intrebarea initiala raspunsul este: NU , nu poti iubi doi odata.

E si asta o parere! Cei drept doar partea a doua a raspunsului este pertinenta, dar asa e viata...cu oameni care se vad fara de defecte si care se pripesc sa emite judecati, nu PARERI ! Merci oricum! Iti doresc o viata lipsita de "iubire si ... oroare" si sa-ti dezvolti abilitatea de a vedea lucrurile in profunzimea lor!
anamaria1016
Postat pe 7 Iunie 2011 23:14
*emita
anamaria1016
Postat pe 7 Iunie 2011 23:16
De la: mimi_ca29, la data 2011-06-07 21:04:38Stii cum esti tu? Esti ca un dependent de droguri care s-a lasat de ele pt doi ani si apoi a inceput din nou sa consume. Ai muncit atat de mult in acesti doi ani ca sa ce? Sa te reintorci de unde ai plecat. Esti genul acela de pers. care face aceeasi greseala de 3-4 ori ca sa invete ceva?

Un sfat: nu-l pierde pe D.


Comparatia perfecta ! Crede-ma ca a fost o surpriza si pentru mine faptul ca am cedat...
anamaria1016
Postat pe 7 Iunie 2011 23:18
De la: anamaria1016, la data 2011-06-07 23:14:24
De la: scorpio67, la data 2011-06-07 20:53:06Doamne , ce varza e viata asteia, parca am fi in "Iubire si .... oroare".
La intrebarea initiala raspunsul este: NU , nu poti iubi doi odata.

E si asta o parere! Cei drept doar partea a doua a raspunsului este pertinenta, dar asa e viata...cu oameni care se vad fara de defecte si care se pripesc sa emite judecati, nu PARERI ! Merci oricum! Iti doresc o viata lipsita de "iubire si ... oroare" si sa-ti dezvolti abilitatea de a vedea lucrurile in profunzimea lor!


Cine se chinuie sa judece ceva, mai fata? Treci , dupa ce spui foarte usor din patul actualului in cel al fostului si invers si mai ai pretentii sa fii inteleasa.Asta-i curvasareala , nu iubire, nu sentimente.Toata viata mea a mers cinstit dintr-un punct de vedere: intai am inchiat o relatie si apoi am reluat o relatie sau am pornit una noua.
Tu joci la doua maciuci si mai pomenesti de profunzime si intelegere.Putin imi pasa ca tu consideri PAREREA mea pertinenta sau nu.Cand ma refer la curvasareala nu am in vedere sexul , ci faptul ca minti , te minti si inseli.

Postat pe 9 Iunie 2011 19:44
PAi daca ai divortat inseamna ca nu iti era bine cu el. Si, in plus, de ce sa lasi tu o relatie frumoasa ca sa te duci din nou la un handicapat care te-a mai inselat? Da-l naiba, nu merita. Si nici nu cred ca ti-ar placea cu val in cap, intr-o tara in care nu intelegi limba si femeile sunt omorate cu pietre doar pentru ca vor sa se imbrace in haine ``la moda``. Vezi-ti de relatia ta actuala pentru ca e mai frumoasa cu cel pe care l-ai avut inainte.
Eva32
Postat pe 10 Iunie 2011 02:01
De la: scorpio67, la data 2011-06-09 19:44:58
De la: anamaria1016, la data 2011-06-07 23:14:24
De la: scorpio67, la data 2011-06-07 20:53:06



Cine se chinuie sa judece ceva, mai fata? Treci , dupa ce spui foarte usor din patul actualului in cel al fostului si invers si mai ai pretentii sa fii inteleasa.Asta-i curvasareala , nu iubire, nu sentimente.Toata viata mea a mers cinstit dintr-un punct de vedere: intai am inchiat o relatie si apoi am reluat o relatie sau am pornit una noua.
Tu joci la doua maciuci si mai pomenesti de profunzime si intelegere.Putin imi pasa ca tu consideri PAREREA mea pertinenta sau nu.Cand ma refer la curvasareala nu am in vedere sexul , ci faptul ca minti , te minti si inseli.

In primul as vrea sa-ti spun ca username-ul meu este Ana Maria si ar fi frumos daca mi te-ai adresa folosind acest nume, in al doilea rand nu stiu daca tu ai auzit vreodata de expresia: "nu spune niciodata niciodata!". Crezi ca daca am petrecut dupa doi ani o noapte cu el am cedat usor sau ca trec usor din pat in pat? Te-ai gandit macar pentru doua secunde ca poate pana sa se intample acest lucru si eu faceam parte din liga femeilor "eu inchei o relatie si abia apoi trec la alta..." Ar fi frumos din partea ta sa tii cont de faptul ca nu suntem aici sa fim rautaciosi sau poate tu esti si in asa un caz nu-ti voi mai da apa la moara.
Daca tot am pomenit de expresii iti mai spun ceva: "doar cel FARA de pacat sa arunce cu piatra".
anamaria1016
Postat pe 10 Iunie 2011 09:01
Poti iubi si 1000 de persoane, daca poti iubi
Dar o relatie se rezuma doar la doua persoane, de a trei in sus se numeste "experimentare"
battleofwits
Postat pe 10 Iunie 2011 09:03
nu stiu in ce fel te iubeste fostul dar pot spune ca tu nu-l iubesti pe niciunul!
vitamina_c
Postat pe 10 Iunie 2011 09:06
De la: Eva32, la data 2011-06-10 02:01:50PAi daca ai divortat inseamna ca nu iti era bine cu el. Si, in plus, de ce sa lasi tu o relatie frumoasa ca sa te duci din nou la un handicapat care te-a mai inselat? Da-l naiba, nu merita. Si nici nu cred ca ti-ar placea cu val in cap, intr-o tara in care nu intelegi limba si femeile sunt omorate cu pietre doar pentru ca vor sa se imbrace in haine ``la moda``. Vezi-ti de relatia ta actuala pentru ca e mai frumoasa cu cel pe care l-ai avut inainte.

Asa este. Dar ma gandesc daca e normal ca dupa o relatie destul de lunga cu altcineva sa mai simt aceste lucruri. Oare le-as simti cu orice alt barbat as fi ? Nu vreau "sa-mi bat joc" de Daniel sau sa-i incurc viata si asta va fi primul lucru de care voi tine cont. Mi-am propus ca pana saptamana viitoare sa iau o decizie, va voi tine la curent.
anamaria1016
Postat pe 10 Iunie 2011 09:08
De la: vitamina_c, la data 2011-06-10 09:06:52nu stiu in ce fel te iubeste fostul dar pot spune ca tu nu-l iubesti pe niciunul!


Eu as paria ca-l iubeste doar pe ( fostul) sot. E "victima" care se indragosteste iremediabil de "agresor" . Oricat s-ar stradui, va avea intotdeauna o slabiciune pt sot.

P.S Neata, sweet Vit.
mimi_ca29
Postat pe 10 Iunie 2011 09:24
De la: anamaria1016, la data 2011-06-10 09:08:46
De la: Eva32, la data 2011-06-10 02:01:50PAi daca ai divortat inseamna ca nu iti era bine cu el. Si, in plus, de ce sa lasi tu o relatie frumoasa ca sa te duci din nou la un handicapat care te-a mai inselat? Da-l naiba, nu merita. Si nici nu cred ca ti-ar placea cu val in cap, intr-o tara in care nu intelegi limba si femeile sunt omorate cu pietre doar pentru ca vor sa se imbrace in haine ``la moda``. Vezi-ti de relatia ta actuala pentru ca e mai frumoasa cu cel pe care l-ai avut inainte.

Asa este. Dar ma gandesc daca e normal ca dupa o relatie destul de lunga cu altcineva sa mai simt aceste lucruri. Oare le-as simti cu orice alt barbat as fi ? Nu vreau "sa-mi bat joc" de Daniel sau sa-i incurc viata si asta va fi primul lucru de care voi tine cont. Mi-am propus ca pana saptamana viitoare sa iau o decizie, va voi tine la curent.


Nu-mi dau seama de cand il cunosti pe fostul sot, am inteles din postul tau ca ai fost doar doi ani maritata cu el. Dar apoi spui ca esti tot de doi ani cu Daniel (ultima jumatate de an locuind impreuna). Posibil sa fie normal ca dupa o relatie lunga cu cineva sa te desprinzi mai greu, DAR lucru asta este normal cand acea relatie ti-a adus bucurii, te-a facut fericita in totalitate. Ori nu e cazul casniciei tale.

Ai 22 de ani acum? Asta ar insemna ca erai o copila LA PROPRIU cand l-ai cunoscut pe musulman, nu?
Ana, ce sa zic? Esti femeie, dar foarte tanara. Ai inceput rau, poti sfarsi bine. Anii trec ca ziua pentru fiecare dintre noi. As spune ca se simte trecerea lor mai bine la varsta ta. Te trezesti la 30 de ani peste noapte si poti avea doar regretul timpului pierdut. Tu ai o sansa, o tii in propriile-ti maini. Fa ceva cu ea pentru ca 30 de ani sa te gaseasca o femeie implinita, nu trecuta, imbatranita si suspinand dupa un om care nu-ti poate aduce fericirea.
rashela
Postat pe 10 Iunie 2011 18:38
De la: anamaria1016, la data 2011-06-10 09:01:40
De la: scorpio67, la data 2011-06-09 19:44:58
De la: anamaria1016, la data 2011-06-07 23:14:24
De la: scorpio67, la data 2011-06-07 20:53:06



Cine se chinuie sa judece ceva, mai fata? Treci , dupa ce spui foarte usor din patul actualului in cel al fostului si invers si mai ai pretentii sa fii inteleasa.Asta-i curvasareala , nu iubire, nu sentimente.Toata viata mea a mers cinstit dintr-un punct de vedere: intai am inchiat o relatie si apoi am reluat o relatie sau am pornit una noua.
Tu joci la doua maciuci si mai pomenesti de profunzime si intelegere.Putin imi pasa ca tu consideri PAREREA mea pertinenta sau nu.Cand ma refer la curvasareala nu am in vedere sexul , ci faptul ca minti , te minti si inseli.

In primul as vrea sa-ti spun ca username-ul meu este Ana Maria si ar fi frumos daca mi te-ai adresa folosind acest nume, in al doilea rand nu stiu daca tu ai auzit vreodata de expresia: "nu spune niciodata niciodata!". Crezi ca daca am petrecut dupa doi ani o noapte cu el am cedat usor sau ca trec usor din pat in pat? Te-ai gandit macar pentru doua secunde ca poate pana sa se intample acest lucru si eu faceam parte din liga femeilor "eu inchei o relatie si abia apoi trec la alta..." Ar fi frumos din partea ta sa tii cont de faptul ca nu suntem aici sa fim rautaciosi sau poate tu esti si in asa un caz nu-ti voi mai da apa la moara.
Daca tot am pomenit de expresii iti mai spun ceva: "doar cel FARA de pacat sa arunce cu piatra".



Imi pare rau ca nu am gasit o stanca , un bolovan mai mare, dar mai caut.

Postat pe 10 Iunie 2011 21:18
Pot sa-ti spun ca inteleg prin ce treci ,si eu sunt cam in aceeasi situatie cu tine ,la mine este chiar mai grav .Nici eu nu am luat nici o decizie inca .Simti cum te doare inima ,innebunesti zilnic ,nu sti ce sa faci ,te gandesti intruna ,nu dormi ,nu stii pe cine sa alegi .Eu imi imaginez cum ar fii peste 10 ani sau 5 ani sau 3 ani cu unu si apoi cu celalalt .Cum privesti viitorul?Care din ei ti-a demonstrat ca te iubeste cu fapte ?raspunsul cred ca numai noi putem sa nil dam .problema este ca vedem la unu ce nu are celalalt ....greu.
grace003892
Postat pe 11 Iunie 2011 10:40
Cine alearga dupa 2 iepuri ramane cu buza umflata sau cel mai prost dintre ei.

Postat pe 11 Iunie 2011 11:45
fato..baga-ti mintile in cap....nu mai alerga dupa himere!!!stii ce cred??ca pt fostul...a ramas o pasiune nebuna....si pt tine si pt el..care o confunzi cu iubirea..de aici acel dor de nopti impreuna..etc!!!ai grija de relatia de acum..altfel..ai sa plingi amarnic!!!
kudika200808
Postat pe 11 Iunie 2011 11:53
adica, tu chiar crezi sincer ca ai putea fi fericita vreodata cu fostul sotz? gandeste-te logic si fii sincera cu tine.
un om care nu respecta femeile in general, si care pe tine te-a inselat de multe ori pe fatza cand erati casatoritzi.....la care nu ii pasa ce simtzeai, si acuma nu ii pasa ca s-ar putea sa iti distruga relatia, la care nu ii pasa in general de tine.....crezi ca ar putea sa te faca fericita? sa nu te mai raneasca pe viitor?
ti-l poti inchipui de exemplu ajutandu-te cand ai probleme? sau sustzinandu-te in ceea ce vrei tu sa faci? chiar potzi discuta cu el despre una alta? il vezi avand familie cu tine si implicandu-se cu casa si copiii?
acuma sigur, depinde ce iti doresti tu momentan....gandeste-te bine ce iti doresti (nu stiu cati ani ai, poate iti doresti inca sa experimentezi), si pe urma gandeste-te daca el e nimerit pentru ce iti doresti tu.
DayC
Postat pe 11 Iunie 2011 12:10
De la: anamaria1016, la data 2011-06-07 16:09:28Buna dragi mei,

Sper ca scurta mea povestioara sa nu va plictisesca si sa primesc niste raspunsuri sincere si pertinente.

Fostul sot musulman dar este in Europa de la varsta de 16 ani. Dupa 2 ani am divortat, divort intentat de mine, motivul: infidelitatea. Nu va voi ascunde faptul ca ne-am casatorit de foarte tineri, amandoi aveam 22 de ani (proaspat impliniti). Ce sa va zic... nu a inselat cum inseala mai toti barbatii, cu perdea, el parca intentionat vroia sa ma reneasca, practic el "parasise" relatia noastra cu mult timp inainte ca eu sa bag divortul. Ajunsesem sa sufar de atacuri de panica, ma rog... o perioada foarte nasoala!
Mi-a luat ceva timp pana sa ma redresez iar acum sunt intr-o alta relatie de aproape 2 ani iar de jumatate de an locuim impreuna.
Toate bune si frumoase doar ca fostul nu ma lasa in pace. [Sper ca va puteti imagina cat de mult l-am putut iubi daca o buna perioada i-am acceptat si minciunile si infidelitatea si familia cu conceptii preconcepute cu privire la noi europencele si etc. (ca sa nu mai pomenesc despre presiuniile familiei de a-si lua o a doua nevasta de la ei din tara). Cand relatia a inceput sa-mi pericliteze sanatatea si prietenii incet incet incepeau sa-mi intoarca spatele pt ca vedeau ca ma aflu intr-un cerc vicios din care refuz sa ies am decis sa divortez.] Dupa divort cateva luni nu m-a cautat dar pe urma a inceput sa sune, sa ma caute la locul de munca, mesaje, cereri in casatorie... I-am tinut piept cu brio, mai ales dupa ce a aparut Daniel in viata mea, pana cand acum cateva seri m-a apucat un dor nebun de el si am acceptat sa ne vedem.
Mi-am petrecut noaptea cu el ( va rog sa nu ma judecati ), a fost o noapte perfecta. Inca-l mai iubesc de ma doare sufletul doar cand ma gandesc la noi, iar el... intr-un fel ciudat... in felul lui poate ca ma iubeste.
Iar aici apare dilema: poti iubi 2 persoane? Este normal ca dupa aproape 2 ani de relatie cu altcineva inca sa mai fie el in inima mea? Ce ar trebui sa fac?
Simt ca ma doare sufletul de dorul lui de multe ori, sau de fiecare data cand se gandeste la mine il simt si la cateva zile dupa ma suna si-mi spune ca s-a gandit la mine. Ii simt durerile, simt cand i se intampla ceva, simt ca-i pare rau dar simt ca nu se va schimba niciodata.
Oare actuala relatie ar trebui sa o inchei in orice caz datorita faptului ca nu e normal sa simt ceea ce sim t sau este un sentiment care ma va urma toata viata?
Daniel este un om extraordinar, la noi in casa nu exista scandaluri, telefoane puse pe silent, secrete si m-a sprijinit si a fost langa mine in cele mai grele momente. Nu merita tot ce se intampla dar nu cred ca mai pot stapani ceea ce simt. Ma intriseteaza faptul ca ne-am putea despartii din cauza asta... Sunt confuza!!!
Astept parerile voastre!
Va multumesc!


Nu stiu altii cum sunt, dar eu .. doar cand aud de "Povesti de IUBIRE cu musulmani" ( fosti, / actuali/ iubitori / tradatori /gelosi/ periculosi / razbunatori / presati de familia lor sa faca si sa dreaga / refuzati de cealalta familie /divortati/ cu copii luati de el / judecati / nesolutionati , etc) ma conving tot mai mult ca unora chiar le place sa -si complice singuri existenta .

Pareri ?
Daca-ti plac telenovelele si complicatiile si crezi ca te tin curelele sa incerci "marea schimbare" pe pielea ta / timpul tau / nervii tai , go ahead!

Daca nu , stai linistita in banca ta, si vezi-ti de treaba , ca ai tot ce-si poate dori cineva de la viata si e pacat sa-ti bati joc de tot si mai ales de baiatul ala care chiar tine la tine .

Decizia iti apartine !
kudika052198
Postat pe 11 Iunie 2011 13:49
De la: anamaria1016, la data 2011-06-07 16:09:28Buna dragi mei,

Sper ca scurta mea povestioara sa nu va plictisesca si sa primesc niste raspunsuri sincere si pertinente.

Fostul sot musulman dar este in Europa de la varsta de 16 ani. Dupa 2 ani am divortat, divort intentat de mine, motivul: infidelitatea. Nu va voi ascunde faptul ca ne-am casatorit de foarte tineri, amandoi aveam 22 de ani (proaspat impliniti). Ce sa va zic... nu a inselat cum inseala mai toti barbatii, cu perdea, el parca intentionat vroia sa ma reneasca, practic el "parasise" relatia noastra cu mult timp inainte ca eu sa bag divortul. Ajunsesem sa sufar de atacuri de panica, ma rog... o perioada foarte nasoala!
Mi-a luat ceva timp pana sa ma redresez iar acum sunt intr-o alta relatie de aproape 2 ani iar de jumatate de an locuim impreuna.
Toate bune si frumoase doar ca fostul nu ma lasa in pace. [Sper ca va puteti imagina cat de mult l-am putut iubi daca o buna perioada i-am acceptat si minciunile si infidelitatea si familia cu conceptii preconcepute cu privire la noi europencele si etc. (ca sa nu mai pomenesc despre presiuniile familiei de a-si lua o a doua nevasta de la ei din tara). Cand relatia a inceput sa-mi pericliteze sanatatea si prietenii incet incet incepeau sa-mi intoarca spatele pt ca vedeau ca ma aflu intr-un cerc vicios din care refuz sa ies am decis sa divortez.] Dupa divort cateva luni nu m-a cautat dar pe urma a inceput sa sune, sa ma caute la locul de munca, mesaje, cereri in casatorie... I-am tinut piept cu brio, mai ales dupa ce a aparut Daniel in viata mea, pana cand acum cateva seri m-a apucat un dor nebun de el si am acceptat sa ne vedem.
Mi-am petrecut noaptea cu el ( va rog sa nu ma judecati ), a fost o noapte perfecta. Inca-l mai iubesc de ma doare sufletul doar cand ma gandesc la noi, iar el... intr-un fel ciudat... in felul lui poate ca ma iubeste.
Iar aici apare dilema: poti iubi 2 persoane? Este normal ca dupa aproape 2 ani de relatie cu altcineva inca sa mai fie el in inima mea? Ce ar trebui sa fac?
Simt ca ma doare sufletul de dorul lui de multe ori, sau de fiecare data cand se gandeste la mine il simt si la cateva zile dupa ma suna si-mi spune ca s-a gandit la mine. Ii simt durerile, simt cand i se intampla ceva, simt ca-i pare rau dar simt ca nu se va schimba niciodata.
Oare actuala relatie ar trebui sa o inchei in orice caz datorita faptului ca nu e normal sa simt ceea ce sim t sau este un sentiment care ma va urma toata viata?
Daniel este un om extraordinar, la noi in casa nu exista scandaluri, telefoane puse pe silent, secrete si m-a sprijinit si a fost langa mine in cele mai grele momente. Nu merita tot ce se intampla dar nu cred ca mai pot stapani ceea ce simt. Ma intriseteaza faptul ca ne-am putea despartii din cauza asta... Sunt confuza!!!
Astept parerile voastre!
Va multumesc!







... ingramadita mai esti ... gindesti doar cu ce ai intre picioare ... si iti bati joc si de norocul tau ... probabil ca esti una din acelea care accepta si ceva pumni in gura dar sa fii ''scarpinata'' cu dragoste dupa aia ... sa vezi cind o sa apara si copii ...
marco918
Postat pe 11 Iunie 2011 13:56
toata lumea poate s azica ce vrea...cand esti cu corpul undeva iar mintea si sufletul iti e altundeva...poti sa fii comparat cu ce vrei tu...aia simti...aia faci
oana_lulus
Postat pe 11 Iunie 2011 14:58
Cum sunteti unele femei.... traiti si va alimentai doar cu amintiri.. asa este prima iubire/nu es uita usor// eu
zic sa o uiti fato//daca ai parasito///este mai bine pt tine//nu poti iubi 2 pers la fel///dupa cum ne ai
povestit Daniel este un super baiat//dai cu piciorul in fericirea ta//pt o noapte de palcere cu
fostul///daca te a parasit atata timp este un nenorocit./// revinoti la realitate si privesete viata asa cum
este ea...//nu cum vor alti sa ti o faca///

you have only one life / / do not you make fun of it.../// iti doresc o casnicie fericta
si o casa plina de copi...///
lasai in colo...de musulmani....../// latino...
ENZO_MARIAN
Postat pe 11 Iunie 2011 16:07

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ce ziceti 25 De la: Barbie30 30 Septembrie 2010 09:53
Despre barmani 6 De la: kudika_965359 21 Mai 2014 13:40
Cum il pot vindeca 11 De la: kudika_971999 28 Septembrie 2014 19:06
intrebare... 2 De la: oonahabibi_yahoo_com 31 Martie 2009 13:39
ceea ce eu simt 6 De la: bestdevilinside 22 Noiembrie 2008 15:09