Setari Cookie-uri

Nu mai inteleg...

De ceva vreme am vorbit cu un tip. Vreau sa spun ca baiatul e foarte respectuos si finut. Am vorbit si pe chat, si la telefon, mi-a facut multe complimente si cele mai multe nu fizice. A vrut mult sa ne intalnim, noi fiind din acelasi oras dar la facultate in orase diferite. Chiar credeam ca ne intelegem bine si ca e ceva cum rar am intalnit (baieti cavaleri acum, mai rar) si ca vede la mine dincolo de fizic. Urma sa ne intalnim. Dar din vorbaret, vreo 2-3 zile nu mi-a dat niciun semn, si m-am simtit prost, nu am stiut ce sa inteleg, mi s-a parut ca nu mai e interesat... Si din impulsivitate prea mult am anulat intalnirea. El s-a cam suparat, i-am explicat ca mi s-a parut ca s-a cam racit din moment ce nu m-a mai cautat... la care imi spune ca a avut de invatat (desi eu am o droaie mai mult de invatat ca el) si ca nu intelege de ce cred asta si ca treaba mea. I-am lasat o explicatie mai aprofundata, pe care nici pana in zilele de azi n-a citit-o. L-am sunat in urmatoarea zi sa vad daca chiar e suparat pe mine, mi-a bagat ocupat si nu m-a cautat nici pana acum. Sunt vreo cateva zile...

Pe bune, explicati-mi si mie putin mentalitatea asta, ca nu mai inteleg ce e cu barbatii azi. Fix acelasi lucru l-am patit si inainte de el, tot cu un tip, desi diferiti ca fire... Vorbeam, si dintr-o cearta prosteasca a ajuns sa nu imi mai raspunda / sa ma citeasca / etc. si sa ma ignore ca pe ultimul rahat.
aceeasi_eu_13
Postat pe 13 Iunie 2015 22:12
Poftim?
aceeasi_eu_13
Postat pe 13 Iunie 2015 23:29
De la: aceeasi_eu_13, la data 2015-06-13 22:12:15De ceva vreme am vorbit cu un tip. Vreau sa spun ca baiatul e foarte respectuos si finut. Am vorbit si pe chat, si la telefon, mi-a facut multe complimente si cele mai multe nu fizice. A vrut mult sa ne intalnim, noi fiind din acelasi oras dar la facultate in orase diferite. Chiar credeam ca ne intelegem bine si ca e ceva cum rar am intalnit (baieti cavaleri acum, mai rar) si ca vede la mine dincolo de fizic. Urma sa ne intalnim. Dar din vorbaret, vreo 2-3 zile nu mi-a dat niciun semn, si m-am simtit prost, nu am stiut ce sa inteleg, mi s-a parut ca nu mai e interesat... Si din impulsivitate prea mult am anulat intalnirea. El s-a cam suparat, i-am explicat ca mi s-a parut ca s-a cam racit din moment ce nu m-a mai cautat... la care imi spune ca a avut de invatat (desi eu am o droaie mai mult de invatat ca el) si ca nu intelege de ce cred asta si ca treaba mea. I-am lasat o explicatie mai aprofundata, pe care nici pana in zilele de azi n-a citit-o. L-am sunat in urmatoarea zi sa vad daca chiar e suparat pe mine, mi-a bagat ocupat si nu m-a cautat nici pana acum. Sunt vreo cateva zile...

Pe bune, explicati-mi si mie putin mentalitatea asta, ca nu mai inteleg ce e cu barbatii azi. Fix acelasi lucru l-am patit si inainte de el, tot cu un tip, desi diferiti ca fire... Vorbeam, si dintr-o cearta prosteasca a ajuns sa nu imi mai raspunda / sa ma citeasca / etc. si sa ma ignore ca pe ultimul rahat.



Despre ce mentalitate este vorba aici??? Nu a reiesit din continutul postarii tale,ca ar fi vorba despre asa ceva,nici la tine,nici la tanarul respectiv!!!

1.Daca tot aveti foarte mult de invatat,nu ar fi mai indicat sa va vedeti de studiu dupa care, puteti sa treceti la relatii sentimentale???

2.Renunta la impulsivitatea de moment si incearca sa intelegi ca nu poti obliga niciun barbat sa iti acorde atentie in exces,daca aceasta nu porneste din sufletul lui,fara impunere din partea iubitei!!!
kudika_15804
Postat pe 14 Iunie 2015 11:35

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
iubire:| 8 De la: felixcat 31 Iulie 2009 17:37
Profesorul meu... 70 De la: danaeu 12 Iulie 2010 14:08
... 1 De la: tmMedeea 27 August 2009 12:29
dragostea m-a dus la rascrucea vietii - numai pentru cei fara prejudecati 126 De la: Cristinakitty 20 Ianuarie 2010 14:29
Nu reusesc sa il inteleg, un sfat pls 36 De la: anissya 3 Mai 2010 13:48