Mai multe
| as accesoriza buclele la o lenjerie sexi pentru o seara magica alaturi de sotul meu. | ||
|
kudika_928110 Postat pe 9 Decembrie 2015 12:21 |
||
|---|---|---|
| As accesoriza buclele cu o agrafa dicreta argintie la o rochita rosie pentru seara de revelion si pantofi cu toc... | ||
|
kudika917786 Postat pe 9 Decembrie 2015 16:05 |
||
| Buna.Eu as asorta niste bucle perfecte cu o little black dres,un parfum si un zambet seducator.Multumesc! | ||
|
|
||
|
kudika_997560 Postat pe 9 Decembrie 2015 19:07 |
||
As accesoriza buclele matasoase cu o diadema colorata si un zambet sarmant.
|
||
|
Roxyutza Postat pe 9 Decembrie 2015 19:20 |
||
| Eu as accesoriza aceste bucle matasoase si pline de stralucire cu o vestimentatie casual (jeansi, maieu, sacou si o pereche de pantofi cu toc) si nu in ultimul rand, cu un zambet de milioane. | ||
|
kudika_997568 Postat pe 9 Decembrie 2015 21:10 |
||
niste bucle matasoase, pline de stralucire nu pot fi accesorizate decat cu niste perle negre asezate atat pe un pabdativ cat si la cercei!
|
||
|
kudika_978042 Postat pe 9 Decembrie 2015 21:21 |
||
Ondulatorul l-as accesorizara cu o rochie de seara frumoasa, langa sotul meu l brat la o cina romantica intr-un restaurant select la lumina lumanarilor!
|
||
|
alexandrugabriela83 Postat pe 10 Decembrie 2015 09:09 |
||
|
pentru ca am parul natural cu onduleuri mari, mi-ar placea un ondulator pentru bucle, si l-as asorta la o petrecere pe care mi-ar placea s-o organizez chiar eu.iubesc perioada aceea interbelica cu baluri si doamne elegante, cu tipi asortati si cu priviri galese... si de odata apare ea DIVA ...precum Scarlet O'Harra cu niste ochi mari verzi cu un par lung peste umeri toata numai bucle...si cu cita migala se faceau atunci acele coafuri... si totusi cit de atente erau domnitele sa arate impecabil... asta e viziunea mea,deci ondulatorul ar fi fost foarte util si atunci dar este util si acum pentru doamnele care se respecta! |
||
|
kudika_970698 Postat pe 10 Decembrie 2015 09:37 |
||
Le-as accesoriza cu un zambet larg si o atmosfera de Craciun
|
||
|
DivyaMiha Postat pe 10 Decembrie 2015 11:06 |
||
| Aceste bucle misterioase, pentru a ma simti sigura pe mine le-as “accesoriza” cu siguranta la o rochita alba cu imprimeuri cu nuanþe fructate, glazurate, care sã te ducã cu gândul la grãdini luxuriate, împânzite cu flori somptuoase. Merge purtata cu sacou ºi tocuri, pentru un look elegant, cu o geacã din denim ºi bocanci, pentru un outfit rebel ori cu geacã de piele ºi platforme pentru o apariþie chic. | ||
|
crisstyle Postat pe 10 Decembrie 2015 11:07 |
||
|
EXACT CUM SUNT IN FOTOGRAFIA CONTULUI MEU DE FACEBOOK . |
||
|
Mihaela_Luminita_Tita_Ivan_1 Postat pe 10 Decembrie 2015 11:48 |
||
Mi-am dorit mereu bucle,indiferent de ocazie.Buclele cu ondulatorul Babyliss nu le accesorizez cu nimic, le las sa iasa doar ele in evidenta. |
||
|
kudika_997584 Postat pe 10 Decembrie 2015 12:16 |
||
Eu as acesoriza niste bucle matasoase, pline de stralucire cu o tinuta casual si cu cercei lungi. . |
||
|
coryalecs Postat pe 10 Decembrie 2015 13:03 |
||
Iubesc buclele,dar din pacate am parul drept si nu il pot aranja defel... Daca as avea niste bucle matasoase m-as simti super confortabil si probabil le-as accesoriza la cat mai multe tinute,la servici sau la iesirele cu prietenii si mai ales la diverse ocazii speciale cu tinute elegante.
|
||
|
andreea_3 Postat pe 10 Decembrie 2015 13:33 |
||
| cand spun bucle ma gandesc la eleganta: o tinuta cu umeri goi,corsaj si matase; strasuri discrete care sa evidentieze si mai mult buclele, toate invaluite intr-un iz de iasomie! | ||
|
Marin_Elena_2 Postat pe 10 Decembrie 2015 13:41 |
||
|
parere me e ca buclele sunt elegante asa ca s-ar asorta foarte bn cu o rochita de seara simpla si eleganta si cu un machiaj profesional de seara,cred ca ar iesii ceva minunat. |
||
|
Yoana_Mihaela_Per__oiu_1 Postat pe 10 Decembrie 2015 15:00 |
||
As accesoriza buclele matasoase si pline de stralucire cu un ruj extravagant de culoare rosie care nu numai ca le-ar evidentia,ci ar face ca prezenta ta sa fie remarcata de toti si sa atragi priviri pline de admiratie. Buclele sunt cel mai bun accesoriu al unei domnisoare si totodata,accesoriul meu de zi cu zi.
|
||
|
kudika_997597 Postat pe 10 Decembrie 2015 16:06 |
||
| Nu le-as accesoriza cu nimic.Doar le-as lasa sa iasa in evidenta | ||
|
Gatlan_Captari_Roxana_1 Postat pe 10 Decembrie 2015 16:23 |
||
|
Buclele perfecte si atat de usor de facut in fiecare zi au un singur accesoriu potrivit: zambetul perfect. Indiferent de tinuta..de zi..de vreme. |
||
|
poncic Postat pe 10 Decembrie 2015 17:50 |
||
accesoriul perfect este un zambet cuprinzator si molipsitor pentru a-i bucura si pe ceilalti ( prin simpla-ti prezenta) !
|
||
|
kudika_997605 Postat pe 10 Decembrie 2015 18:45 |
||
| As asorta buclele cu o tinute de seara stralucitoare,stil corset si un machiaj corespunzator | ||
|
Mihaela_Gavriloiu_1 Postat pe 10 Decembrie 2015 19:10 |
||
Eu cred ca buclelor mele s-ar simti divine ,doar daca folosesc Produse de calitate ,fetita sa imi doarma bine la amiaza,iar seara sa ma gatesc in rochita rosie lunga pana in pamant cu crapatura pe picior .Am ajutor tatal fetitei mele ce nu inceteaza sa ma priveasca ca acum 10 ani O aniversare fericita in compania sotului meu este tot ce imi doresc,iar dimineata sa ma trezeasca rasul pana la urechi a fetitei noastre blonde cu ochii albastri alergand in patul nostru sa ne ia in brate si sa ne spuna cat de mult ne iubeste! O seara frumoasa si o dimineata radianta in compania celor mai buni oamenii dupa pamant !
|
||
|
kudika_974489 Postat pe 10 Decembrie 2015 20:44 |
||
| Cu un set de bijuterii | ||
|
slly Postat pe 10 Decembrie 2015 22:49 |
||
De la: concursKudika, la data 2015-11-25 11:08:47Kudika.ro si BaByliss Paris te invita la concurs! |
||
|
kudika_968525 Postat pe 11 Decembrie 2015 09:19 |
||
| bucle frumoase si matasoase mi le doresc de foarte mult timp acum mai mult ca oricand pentru mine ar arata minunat impreuna cu voalul de mireasa si un superb buchet de lacramioare alaturi de sotul meu | ||
|
kudika_968525 Postat pe 11 Decembrie 2015 09:24 |
||
| Vreau de mult sa imi achizitionez un astfel de ondulator, iar BabByliss mi-ar fi de mare ajutor inainte de o petrecere deoarece buclele perfecte facute de acesta sunt perfecte la o rochie de seara eleganta, pretioasa, lunga cu paiete si de asemenea cu niste sandale elegante cu toc cui. | ||
|
kudika_997625 Postat pe 11 Decembrie 2015 09:52 |
||
|
Asemenea bucle de zile mari le-as accesoriza cu o little black dress si un colier |
||
|
irina44 Postat pe 11 Decembrie 2015 11:07 |
||
| Personal as accesoriza buclele cu o mica bentita (esarfa) rosie | ||
|
florydogaru Postat pe 11 Decembrie 2015 11:52 |
||
Le-as accesoriza cu un ruj rosu :x si o rochita neagra :D
|
||
|
Brigita_Homonic_1 Postat pe 11 Decembrie 2015 12:10 |
||
| Le-as accesoriza cu niste picioare lungi, invelite in matasea unei rochii rosii,mulate si decoltate. Si as mai adauga si un zambet enigmatic acestui tablou. | ||
|
Iuliana_Chirila_1 Postat pe 11 Decembrie 2015 13:40 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Castiga un joc de Laser Tag de 12 minute pentru tine si inca 4 prieteni! | 67 | De la: florydogaru 28 Aprilie 2011 14:39 |
| Concurs: Charm te rasfata cu bijuterii Swarovski! | 1614 | De la: concursKudika 21 Aprilie 2010 14:40 |
| Castiga unul dintre cele 10 seturi de ingrijire a parului oferite de Dove! | 577 | De la: concursKudika 15 Iulie 2014 19:51 |
|
|
||
| Castiga un tablou imprimat cu poza ta si a iubitului tau! | 161 | De la: baranik 27 Aprilie 2011 18:06 |
| Castiga unul din cele 6 seturi Normaderm pentru ingrijirea tenului cu probleme | 663 | De la: concursKudika 23 Aprilie 2012 23:47 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.