Mai multe
| Aceste bucle le-as accesoriza cu niste clame elegante si glam de culoare argintie. | ||
|
cristina_dta Postat pe 11 Decembrie 2015 15:27 |
||
|---|---|---|
|
Daca o sa-l castig o sa-mi fac cele mai frumoase si reusite buclele cu Babyliss asa cum ne promite :) si nu sunt necesare accesorii, deoarece vor stralucii buclele! |
||
|
kudika147970 Postat pe 11 Decembrie 2015 16:35 |
||
| Suntem in luna decembrie, luna in care ne face sa visam cum Mos Craciun coboara din cer cu sania lui si aduce cadouri la toti cei dragi si parca magia pluteste in jurul nostru peste tot. Fiind sfarsitul anului si cu pasi repezi se apropie noapte de revelion, noaptea magica dintre anii, in care ne dorim sa aratam cat mai bine fizic, sa avem buna dispozitie si sa ne punem speranta ca daca la miezul noptii ne punem dorinte, acestea se vor implinii. Sarbatorile de iarna bat la usa si imi doresc sa fiu si mai frumoasa si aparitia mea sa fie cat mai stralucitoare in fiecare zi. Imi periez parul, imi aleg o carare care stiu eu ca ma avantajeaza si ma face sa ma simt confortabila. Apoi , imi aleg o suvita subtire si cu ajutorul ondulatorului de par o rulez cateva secunde, nu inainte sa pulverizez un produs cu protectie termica care sa aibe grija ca parul meu sa ramana sanatos si dupa aceasta ‘operatiune’ de infrumusetare. Insist mai mult asupra suvitelor frontale si un pica supra suvitelor laterale pentru a oferi volum parului , iar parte din spate o lass a para cat mai naturala in onduleuri. Cand rulez fiecare suvita pe drot, o orientez catre exterior pentru a obtine onduleuri verticale, actuale, si pozitionez aparatul electric cat mai paralel cu capul. Acum buclele formate sunt matasoase si pline de stralucire. Aleg cateva suvite si le prind cu cateva agrafe stralucitoare, pentru a da o anumita forma. Fixez cu putin fixative pentru a rezista toata noaptea. Petrecerea de revelion se apropie incetul cu incetul si prima intrebare care-mi apare in minte este: Cum voi accesoriza niste bucle matasoase, pline de stralucire? Zambesc! Deschid sifonierul si imi aleg o rochie rosie pana deasupra genunchiului, un dres culoarea piciorului si pantofiorii negrii stiletto, care-mi vor scoate in evident picioarele mele lungi. Ma indrept catre oglinda, din caseta cu bijuterii, imi aleg un colier care imi va scoate in evidenta decolteul si gatul. Acum, ma voi ocupa si de machiaj pentru a fi cat mai naturala. Machiajul ochilor va fi unul discret asortat cu un ruj rosu care imi da un aer sexy. Ma privesc in oglinda, zambesc. Ma simt excelent, increzatoare, sexy si ascund un secret. Buclele matasoase si pline de stralucire le-am putut obtine cu ajutorul aparatului Curl Secret de la BaByliss Paris. Acum pot spune ca fiecare zi va deveni o poveste magica in viata mea si coafura se accesorizeaza perfect cu ajutorul aparatului Curl Secret de la BaByliss Paris. | ||
|
|
||
|
vero77 Postat pe 11 Decembrie 2015 17:06 |
||
| Cu un zambet spectaculos si o tinuta pe masura buclelor obtinute cu ajutorul aparatului. | ||
|
samitina21 Postat pe 11 Decembrie 2015 23:20 |
||
| Buclele matasoase, pline de stralucire sunt dornica sa le accesorizez cu un ruj si o rochie de culoare rosie, alaturi de un suflet drag, in seara de Craciun. :) | ||
|
kudika_997665 Postat pe 12 Decembrie 2015 00:19 |
||
| cu o esarfa in culori de vara | ||
|
slly Postat pe 12 Decembrie 2015 07:24 |
||
Buclele matasoase si pline de stralucire le-as asocia cu o tinuta lejera dar trandy, si cu multa atitudine! |
||
|
yyoyyo Postat pe 12 Decembrie 2015 14:44 |
||
Niste bucle matasoase se accesorizeaza perfect cu o tinuta eleganta de seara si cu un zambet strengaresc,semn se bucurie si optimism !
|
||
|
kudika_3483 Postat pe 12 Decembrie 2015 18:30 |
||
Ador buclele le-as asocia la orice tinuta, o femeie stilata poate asocia tinutele cu orice coafura daca are gust si creativitate.
|
||
|
Inga88 Postat pe 12 Decembrie 2015 19:45 |
||
Dar poate le-as accesoriza co o pereche de ochelari cu Rama neagra si un costum ofice..... |
||
|
Inga88 Postat pe 12 Decembrie 2015 19:53 |
||
| Le-as accesoriza cu o rochie neagra office. | ||
|
RaDu_AdyNa_87 Postat pe 12 Decembrie 2015 20:35 |
||
|
Le-as accesoriza cu o clama argitien, o rochita rosie cu un pantof stileto negru |
||
|
Mary-Lena_Lena Postat pe 12 Decembrie 2015 20:40 |
||
| As accesoriza niste bucle matasoase, pline de stralucire cu o rochie rosie de revelion,alaturi de un zambet la fel de stralucitor. | ||
|
Amalia_Manta_1 Postat pe 12 Decembrie 2015 20:52 |
||
| cu o rochita lejera rosie, o pereche de pantofiori chic si un lantisor finut la gat | ||
|
cheri Postat pe 13 Decembrie 2015 01:49 |
||
| As accesoriza niste bucle matasoase, pline de stralucire,cu o tinuta eleganta si cu buna dispozitie. | ||
|
dora116 Postat pe 13 Decembrie 2015 11:24 |
||
Niste bucle perfecte ar merge de minune cu o rochie simpla, de seara, pe corp si niste pantofi cu toc stilleto. Si o atitudine feminina desigur
|
||
|
Gina_Racadau_1 Postat pe 13 Decembrie 2015 12:14 |
||
Oriunde cu orice
|
||
|
kudika_981898 Postat pe 13 Decembrie 2015 14:18 |
||
|
Buclele matasoase si pline de stralucire le-as asocia cu o tinuta de seara |
||
|
gaby_mimi18 Postat pe 13 Decembrie 2015 15:55 |
||
|
as accesoriza buclele facute cu babyliss cu o little black dress,si o pereche de pantofi stiletto |
||
|
sukru_f Postat pe 13 Decembrie 2015 15:57 |
||
|
un ruj si o rochie de culoare rosie |
||
|
lautarescuadriana Postat pe 13 Decembrie 2015 15:58 |
||
|
Buclele matasoase si pline de stralucire le-as asocia cu o tinuta de seara, little black dress, un parfum discret |
||
|
lautarescudaniel Postat pe 13 Decembrie 2015 16:00 |
||
| cu o rochie decoltata | ||
|
ungureanuioana47 Postat pe 13 Decembrie 2015 16:01 |
||
|
Buclele matasoase si pline de stralucire le-as asocia cu o atitudine optimista și un zâmbet frumos... Iubesc buclele si parului meu ii place sa fie aranjat asa mereu... |
||
|
baadgoood Postat pe 13 Decembrie 2015 16:03 |
||
|
Buclele matasoase, pline de stralucire sunt dornica sa le accesorizez cu un ruj si o rochie de culoare rosie |
||
|
udragu12 Postat pe 13 Decembrie 2015 16:04 |
||
| *bentita | ||
|
ElenaBran Postat pe 13 Decembrie 2015 16:42 |
||
| un zambet... | ||
|
d_r006 Postat pe 13 Decembrie 2015 17:55 |
||
| Buclele matasoase si pline de stralucire le-as accesoriza cu un zambet plin de caldura, incredere in mine si multa feminitate:) | ||
|
rosanita Postat pe 13 Decembrie 2015 18:04 |
||
cu o rochita neagra,o pereche de pantofi rosii si un ruj rosu.
|
||
|
rekaalina Postat pe 13 Decembrie 2015 18:12 |
||
| jeans skinny negru,bluza alba | ||
|
valentin1978 Postat pe 13 Decembrie 2015 18:17 |
||
Buclele matasoase si pline de stralucire le-as asocia cu rochia mea de printesa
|
||
|
Ludmila_30 Postat pe 13 Decembrie 2015 20:14 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Castiga saptamanal o pereche de Pantofi Kudika! - 25-30 iunie | 613 | De la: concursKudika 1 Iulie 2013 11:11 |
| Baneasa Shopping City iti ofera 2 vouchere in valoare de 450 Euro la clinica Acibadem din Turcia! | 227 | De la: stelanegut 11 Septembrie 2011 19:55 |
| Castiga 3 truse de machiaj bio de la Benecos! | 251 | De la: concursKudika 2 Noiembrie 2013 21:58 |
|
|
||
| Concurs Magielle.ro | 2637 | De la: Luluk_g 9 Martie 2010 10:21 |
| Concurs: Apa pentru silueta ta! | 412 | De la: concursKudika 3 Iunie 2009 18:02 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.