Cine mai intelege barbatii? Nici nu ma vrea, nici nu ma lasa...

Buna fetelor,

Am divortat acum cateva luni (a fost dificil, dar cred ca am trecut peste). In timpul asta am tot vorbit si iesit cu diversi barbati (nimic intereseant paraca sunt tot mai ciudati barbatii in ziua de azi). 
Acum aproxiamtiv 4 luni a inceput sa imi scrie un tip, care imi este si coleg de sericiu dar suntem deparamente diferite, nu ne vedem mai de loc, nici nu il cunosteam inaite de ami scrie el  (el are 35, eu am 28 de ani).
Tipul este divortat de 3 ani si are un copil (copilul are aproximativ de 5 ani), ceea ce nu ma deranjeaza, pt ca eu nu cred ca vreau sa fac copii. La cum merg relatiile in ziua de azi, nu vreau sa raman singura cu un copil. Deci faptul ca are un copil si se ocupa foarte mult de el, nu ma deranjeaz, chiar ma incanta ca are atata grija de copilul lui si dupa divort, asta spune multe despre el ca om, ca barbat.
Asa cum spuneam mai sus, de vreo 4 luni imi tot scrie, dar cu toate astea in oras nu ma invita si asta oarecum ma enerva. La un monentdat eu tot am batut apropouri de mai multe ori sa iesim, dar el oarecum se eschiva, ba ca e ocupat cu copilul si nici nu propunea o alta data sa iesim. Asa ca m-am enervat si i-am zis ca ce facem noi e o pierdere de timp si ca cel mai bine ar fi sa nu mai vorbim. El a zis ok si n-am vorbit vreo 4 zile, dupa care ma trezesc iar cu mesaj de la el si uite asa am inceput iar sa vorbim. 
Dupa aproximativ inca o saptamana ma cheama la el, bineinteles am refuzat pt ca imi doream sa iesim in oras, imi doream mai mult, nu doar o simpla aventura si i-am spus toate aste. Dupa asta din nou nu mi-a mai scris vreo 4 zile, cred ca refuzul meu la suparat. Eu bineinteles nu am dat nici un semn, desi imi doream sa ii scriu dar am vrut sa vina de la el, si a venit, mi-a scris iar, din nou am inceput sa vorbim si dupa aproximativ 2 sapt. am acceptat sa merg la el (am zis ce o fi o fi, daca o sa fie doar o aventura asta e, chiar imi doeram sa il cunosc mai bine). 
Si am mers la el, am stat de vorba cateva ore, am dicutat o mie de chesti, avem atate lucruri in comun, aceleasi principii de viata,parca cautam aceleasi lucruri,dupa atatea discuti si 2 pahare de vin, el ma sarutat... si restul nu se poate povesti :D. Deja se facuse tarziu, iar a doau zi trebuia sa fiu la serivici la 7. Mi-a chemat un taxi si am plecat. 
Dupa asta, lucurile au continuat normal, el imi scrie ca deobicei, dar nu prea are timp de mine fizic, nu pare sa vrea sa ne intalnim. 
A doua sapt ne-am intalnit din nou, tot la el si totul a fost mai perfect ca la inceput... Cu toate astea, nu stiu ce este intre noi, el imi scrie mai mereu, dar eu vreau mai mult si i-am zis asta, acum cateva zile i-am scris un mesaj in care i-am zis ca vreau mai mult sau nimic, iar daca nu vrea mai mult, mai bine sa ne oprim acum cand inca imi pot stapanii sentimentele. NU mi-a raspuns nimic la mesaj, 2 zile nu mi-a dat nici un semn. In gandul meu a fost clar ca asta a fost tot, dupa care primesc iar mesaj de la el, nici o legatura cu ce i-am scris eu, el imi scrie ca si cum nimic nu s-ar fi intamaplat si uite asa vrobim iar, imi scrie zilnic, dar atat...
Acum sunt extrem de confuza, nu stiu cum sa ma comport,cum sa reactionez... :( 
Nu inteleg ce vrea de la mine? Daca nu vrea nimic, de ce imi tot scrie?
Daca vrea ceva , de ce nu imi propune sa ne vedem mai des, sa iesim?
Oare sa am rabare si sa mai astept? 
Oare doar se joaca cu mine iar eu ar trebui sa pun punct si sa ii streg numarul si sa il blochez ca sa fiu sigura ca nu imi mai scrie?
NU stiu ce sa fac... simt ca m-am indragostit de el si sunt legata de maini si de picoare...
kudika_1036236
Postat pe 23 Martie 2019 15:02

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Este prietenia prima faza a unei relatii de dragoste 270 De la: PICCKARD 27 Decembrie 2011 22:07
cadou 20 ani 17 De la: dienutza122 27 Iulie 2012 19:37
Lucruri care se intampla si care nu le spune nimeni....E subiect TABU 0 De la: 18 Septembrie 2010 14:34
Bancuri tary!!!!postati-le aici 173 De la: ana18 15 Septembrie 2009 23:35
pot sa-mi dau doctorul in judecata? 10 De la: iulia069834 16 Ianuarie 2010 12:53
Setari Cookie-uri