Setari Cookie-uri

9 accesorii la moda: descopera tendintele pentru toamna-iarna 2018

Suntem deja pregatite pentru sezonul viitor. Nu vrem sa lasam vara sa plece, insa asteptam toamna si iarna bucuroase ca vom purta cele mai chic tinute!

Si pentru ca tinutele noastre sa fie mai atragatoare, sa iasa in evidenta, am cautat cele mai chic accesorii in tendinte pentru toamna-iarna 2017-2018, pe conturile de instagram ale designerilor si ale caselor de moda.

Descopera si tu ce palarii se poarta, ce bijuterii sunt la moda, ce incaltaminte va fi must-have in toamna-iarna si multe alte tips & tricks despre accesorizarea tinutelor pentru sezonul rece.

Palarii, caciuli, sepci ce ies in evidenta

Caciulile masive, palariile-statement, sepcile si bastile ce ies in evidenta – fie prin dimensiune, textura sau aplicatii – sunt printre cele mai chic accesorii in tendinte pentru toamna-iarna.

Poetic license. #Prada365 #PradaFW17 #PradaViewfinder

A post shared by Prada (@prada) on

Cercei masivi, cu pietre

Atunci cand vine vorba de bijuterii, se continua trendul statement din acest sezon. Cerceii masivi, metalici sau cu pietre sunt accesoriile ideale care iti vor incadra fata si vor accentua tinuta.

Citește și:

Pantofi, botine si cizme cu pietre si aplicatii stralucitoare

Se poarta incaltamintea cu aplicatii stralucitoare. Sau daca vrei, putem sa-i spunem incaltaminte-bijuterie. Pentru ca, mai degraba, asa putem descrie pantofii cu toc si aplicatii cu pietre din sezonul ce vine.

Bijuterii-talisman

Lanturi cu pandantive, snururi cu pandantive sau talismane tip banuti, prinse de snur la gat sau sub forma de bratara, bijuterii ce amintesc de talismanele indiene, cu pene, bijuterii ce te duc cu gandul la dream-catcher: toate se poarta in sezonul viitor.

Citește și:

Backstage exclusives #lanvinfw17 #lanvinfemme #lanvin @bellahadid 📷 @sabinevilliard

A post shared by LANVIN (@lanvinofficial) on

Gentile statement sunt accesorii in tendinte pentru toamna-iarna

Ai grija la accesorii! Mai ales la genti si pantofi! Gentile pentru toamna-iarna 2017-2018 sunt de calitate, din piele sau inlocuitor sintetic care arata impecabil. Sunt fie impunatoare prin dimensiune, fie prin detalii, aplicatii si finisaje.

Incaltaminte functionala, confortabila

Cel mai mare si mai rezistent trend in moda este confortul sau functionalul. Asta se traduce prin bijuterii scumpe, haine cu finisaje impecabile si incaltaminte comoda. In toamna-iarna 2017-2018 cea mai chic incaltaminte este accea extrem de confortabila. Ghetele de inspiratie androgina sunt doar un exemplu.

Citește și:

Genti si accesorii din blana

Pe langa functional, exista si moda ca arta vizuala. Iar gentile si accesoriile din blana fac parte din aceasta categorie.

Standing Still. En route. Out there. Discover #MarniPrefall17 via link in bio.

A post shared by Marni (@marni) on

Coliere masive la baza gatului

Vorbeam ceva mai sus despre bijuterii masive, statement. Si despre continuarea trendului acestui sezon. Iar colierele choker sau colierele masive la baza gatului sunt accesorii in tendinte pentru toamna-iarna. Mai ales purtate in tinute clasice, elegante, rafinate.

Citește și:

The more I have, the more I want. #CocoCrush #CHANELFineJewelry #CHANEL

A post shared by CHANEL (@chanelofficial) on

Accesorii in tendinte pentru toamna-iarna: poarta cele mai mici genti

Bijuteriile migreaza si la pantofi, si la genti. Iar gentutele mici, de mana, aproape de genti de jucarie, sunt extrem de populare in sezonul ce vine. Iti propun sa porti aceste variante de accesorii mici la tinute de seara, pretioase, sofisticate.

@SelenaGomez and Coach Creative Director @StuartVevers at last night's #MetGala. #CoachNY

A post shared by Coach (@coach) on

Toamna-iarna 2017-2018 este un sezon ce incorporeaza atat liniile functionale, detaliile si finisajele confortabile cat si aspectul pretios, opulent, rafinat. Profita de acest sezon eclectic si experimenteaza moda!

Citește și:

Sursa foto front page – Meireles Neto/Unsplash, instagram

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.