Setari Cookie-uri

4 cuptoare cu microunde performante de pus pe lista de Black Friday 2017

Imi place sa gatesc si vreau sa invat sa fac asta la un nivel inalt. Din pacate, traim intr-o lume in care timpul nu ne permite sa ne asezam la masa si sa ne bucuram in liniste de o cina in familie, d-apai sa mai pierdem si timp gatind ore intregi. Atunci venim cu solutiile rapide, in acest caz, cuptorul cu microunde.

Cuptorul cu microunde este, fara doar si poate, cel mai bun prieten al persoanelor cu un program foarte aglomerat, dar si al tinerilor care au plecat din casele parintilor si se simt pregatiti sa ia viata in piept pe cont propriu.

Cuptorul cu microunde este cel care iti vine in ajutor atunci cand nu ai timp sa gatesti sau atunci cand... chiar nu stii sa gatesti, si cum magazinele ne pun la dispozitie mancaruri semipreparate, avem nevoie doar de el ca sa ne bucuram de o masa gustoasa.

In cazul acesta, am putea spune ca un astfel de aparat merita orice investitie, insa de Black Friday vom avem ocazia sa il achizitionam la pret redus, lasandu-ne libertatea de a mai cumpara si alte electrocasnice. Iata ce modele ai putea avea in vedere:

Cuptor cu microunde Samsung ME73A

Datorita exteriorului de dimensiuni reduse, cuptorul cu microunde Samsung ME73A este perfect pentru oricare spatiu din bucatarie. Functii utile multiple:

Citește și:
  • Butonul Eco permite economisirea energiei in modul stand-by cu pana la 40%.
  • Functia Decongelare rapida permite dezghetarea rapida si unofirma a alimentelor, conferindu-le prospetimea de dinaintea congelarii.
  • Sistemul triplu de distribuire se asigura ca toate alimentele, de la pizza la laptele cald, sunt preparate perfect, multumita celor trei puncte de distribuire a microundelor.

Cuptor cu microunde Samsung ME73A

Vezi oferta de cuptoare cu microunde Samsung

Cuptor cu microunde Beko MGC20100S

Cuptorul cu microunde Beko MGC20100S are panou de comanda mecanic, putere cuptor 700W si putere grill 800W. Functii multiple:

  • Functia Grill reprezinta solutia ideala pentru pregatirea carnii sau rumenirea la suprafata a alimentelor (legume, pizza, frigarui).
  • Functia de dezghetare + functia timer: alimentele congelate se vor dezgheta usor la temperatura camerei.

Cuptor cu microunde Beko MGC20100S

Citește și:

Cuptoare cu microunde Beko in oferta Black Friday 2017

Cuptoare cu microunde Daewoo Retro

Cuptoarele cu microunde retro sunt preferatele mele si sunt fericita ca am ocazia sa vi le prezint si voua. Bineinteles, cel mai tare imi place la ele design-ul, acele butoane dragalase iesite in relief, unele au si rotite, si culorile in care puse la dispozitie - rosu, crem.

Panoul lor de comanda este electronic, puterea cuptorului este de 800W, are cinci nivele de putere, functie de dezghetare si timer.

Doua dintre modelele care mi-au atras mie atentia sunt: cuptorul cu microunde Daewoo Retro KOR-6LBRC si cuptorul cu microunde Daewoo Retro KOR-6LBRR.

Cuptoare cu microunde Dawewoo Retro

Vezi mai multe tipuri de cuptoare cu microunde Daewoo

Black Friday 2017 se va desfasura in perioada 17-19 noiembrie. Printre magazinele de electrocasnice si electronice inscrise in marea campanie a reducerilor se numara eMAG si Flanco. Aici ai toate ofertele de Black Friday 2017!

Citește și:

Sursa Foto Front Page: Pixabay

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.