Setari Cookie-uri

Cele mai sexy sutiene din dantelă: cum le porți la vedere în vara asta

Dintotdeauna am fost fanul trendului underwear as outerwear. M-a fascinat naturalețea cu care marii designerii au integrat piesele de lenjerie intimă la vedere. Mi se pare libertatea supremă să iei un tabu, un element ascuns, misterios, păstrat doar pentru privirile intime și să-l plasezi în văzul oamenilor, firesc, natural, deloc vulgar, ci doar extrem de senzual, feminin, curajos. Așa că nu pot decât să mă bucur că și în 2018 lăsăm cele mai sexy sutiene din dantelă sub priviri și nu sub haine!

Am ales câteva modele de sutiene din dantelă cu push-up și câteva în stil bustieră tot dantelate și vorbim mai jos despre cum porți sutienul la vedere, în ținute casual, de party, sporty-șic, ba chiar și office! Așadar, se poartă sutiene din dantelă la vedere și nu ne mai ascundem pe după… haine!

Underwear as outerwear nu înseamnă să fii mai degrabă dezbrăcată sau să arăți cât mai multă piele! Poți purta sutiene din dantelă la vedere sau orice altă piesă de lenjerie intimă la vedere, și fără să fii ostentativă sau vulgară. Ba chiar, elegantă, sofisticată, senzuală. Așa că, nu fac altceva, decât să te invit să deschidem budoarul împreună și să-l facem de… sex-appeal, ziua în amiaza-mare, pe sub sacou, întrezărit pe sub rochii, fuste, jachete sau blugi!

Citește și:

Am ales modele de sutiene cu push-up și muuulte bustiere din dantelă, pentru că este sezonul lor. Primăvară-vară 2018 este sezonul în care ai liber să etalezi cele mai sexy sutiene din dantelă. Fie sub formă de bustieră, fie decorate cu elemente prețioase sau detalii de croială extra! Poți atinge echilibrul dintre sofisticare și senzualitate, dacă te inspiri din rândurile de mai jos. Citește despre cum porți sutienul la vedere și alte piese de lenjerie intimă, precum body-ul, corsetul, halatul de budoir. Te anunț că ceea ce știai despre underwear as outerwear este so passé!

Cum s-a văzut trendul underwear as outerwear în colecțiile de modă din 2018

Spuneam că underwear as outerwear așa cum îl știai din sezoanele precedente este desuet deja. Și asta pentru că acum poți lăsa piesele de lenjerie intimă la vedere totalmente diferit. Trendurile pentru 2018 au arătat o femeie diafană, feminină, senzuală, eterică. Și în același timp curajoasă, îndrăzneață, adepta a prețiozității și a opulenței. Cum vine asta? Vine cu multe transparențe și multă dantelă. Vine cu multe aplicații prețioase și inserții atrăgătoare. Și asta se aplică cu siguranță și la categoria de sutiene din dantelă la vedere!

Citește și:

Totuși, până să vorbim despre cum porți sutienul la vedere în 2018, vorbim despre body! Influența lui Kim Kardashian și-a pus amprenta pe modă și body-ul devine oricând înlocuitor al topurilor și bluzelor! Poartă-l cu pantaloni tip sporty-șic, dar și pe sub rochii semi-transparente, cu lungime maxi, flu-flu! Dacă body-ul se poartă pe dedesubt, corsetul vine de-a dreptul în prim-plan.

Și, spre deosebire de cele mai sexy sutiene din dantelă, corsetele nu sunt dantelate, ci mai degrabă sub formă de maxi-centură, peste cămăși sau rochii. Iar o variantă office interesantă: rochie business simplă neagră și corset din material textil casual (jerseu, stofă, bumbac) ton în ton peste rochie! De fapt, purtarea corsetului la vedere stă în arta cu care știi să îmbini piese în layere.

Citește și:

Promit că imediat ajung și la modelele de sutiene din dantelă la vedere despre care ți-am promis! Însă până atunci, dă-mi voie să-ți mai spun că peste modele de sutiene cu push-up sau pur și simplu peste helănci, cămăși și tricouri, poți oricând adăuga un halat stil kimono de budoar, satinat, dantelat sau cu flori brodate! Mai porți o pereche de blugi și niște sandale-botină și gata!

Cele mai sexy sutiene din dantelă: alege modele tip bustieră

Cele mai sexy sutiene din dantelă

Cele mai sexy sutiene din dantelă se poartă la vedere!

Ei, nu este chiar gata, căci promiteam să îți spun despre noutatea sezonului în ceea ce privește cum porți sutienul la vedere. Aici, stiliștii și designerii au propus două variante: peste haine și pe sub transparențe. Așadar, ceea ce acum câteva sezoane era faux-pas acum este must-have! Este acum acceptabil și chiar trendy să porți sutiene din dantelă la vedere, pe sub pulovere, bluze semi-transparente, rochii, topuri.

Citește și:

Englezii îi zic peeakboo, adică cât să se întrezărească, cu eleganță și îndrăzneață, fără doar și poate! Nu putem discuta despre lenjerie intimă la vedere, fără curaj, doamnelor! Alege bej cu bej, roșu cu roșu și negru cu negru. Adică asortează lenjeria intimă ce se vede pe dedesubt la ce porți pe deasupra!

Trecem de la dedesubturi suave și delicate întocmai precum cele mai sexy sutiene din dantelă la modele de sutiene cu push-up sau bustiere dantelate purtate pe deasupra hainelor! Da, da, gândește-te la Michael Jackson, revino la partea de sus a corpului, și vizualizează o tentă feminină, burlesqă, aproape! Aici chiar este vorba de underwear as outerwear, de-a dreptul!

Alege să mixezi cele mai sexy sutiene din dantelă – fie push-up, fie maiou sau bustieră – peste cămăși, bluze, rochii. Sfatul meu este să îmbini în rest piese cât mai casual, sport, chiar de inspirație androgină: cămăși din bumbac, geacă de piele, de blugi sau cu imprimeu de camuflaj, blugi, bocanci, teniși, pantofi sport, rucsac! Pentru a nu atinge un look indecent sau vulgar, alege contrastul masculin sau alege piese minimaliste!

Citește și:

Alege modele de sutiene cu push-up!

Alege modele de sutiene cu push-up!

Am discutat despre cum lași bretelele sau întregile sutiene din dantelă la vedere. Am discutat despre toate piesele de lenjerie intimă la vedere: de la modele de sutiene cu push-up, la body-uri sau neglijeu! Zic eu că am întors trendul underwear as outerwear pe toate părțile: mai ales de la dedesubt la suprafață!

Sper că te-ai lăsat convinsă că este cazul să încerci și tu cele mai sexy sutiene din dantelă, drept piese de zi și nu de iatac! Nu-mi rămâne decât să accentuez ideea că nu contează neapărat că alegi piese de dedesubt în văzul lumii, căci nu-ți vei sacrifica intimitatea, nici puritatea sau eleganța! Contează cum porți sutienul la vedere, și mai ales contează să lași restul outfit-ului cât mai suav și cuminte!

Citește și:

Misiunea mea e încheiată acum, hai, fugi să întorci capete!

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.