Setari Cookie-uri

Cercei cu model deosebit: poartă aceste bijuterii ca să ieși în evidență

Dacă mi-a plăcut în mod expres vreo bijuterie, atunci a fost vorba mereu despre cercei! Mult timp îi adoram de la distanță, adică la alte femei sau în cutia mea de accesorii, fără a-i purta. Mi se părea că nu mi se potrivește această bijuterie! De când mi-am accesat feminitatea, însă, lucrurile stau altfel. Așa că sunt mereu în căutare de cercei cu model deosebit.

Și pentru că sunt îndrăgostită iremediabil de tot ce înseamnă cercei cu model deosebit, tare m-au bucurat tendințele toamnei și ale iernii, căci ele vin cu bijuterii opulente, bogate, interesante, care ies în evidență!

Ca toată moda sezonului ce vine și când vorbim despre bijuteriile de purtat la urechi vorbim despre feminitate, bogăție, opulență, curaj, atitudine, statement, eclectism, mixuri de texturi, pietre și decorațiuni cât cuprinde! Și mai vorbim despre ceva!

Căci dacă ne referim la cercei care ies în evidență în toamna ce vine, vorbim despre „ciudățenii”! Nu spun totul așa, cu una, cu două! Dar îți garantez că modelele de cercei pentru toamnă îmbină pe alocuri texturi și motive cu adevărat nonconformiste sau avangardiste. Pot spune, fără a dezvălui secretele din start, că poți miza pe bijuterii ca dominantă a ținutei tale.

Citește și:

Da, da! Vorbim despre cercei cu model deosebit, cercei ce devin dominantă, nu accentul unui outfit. Totul la nivel de bijuterii este XXL, oversize, supradimensionat, exagerat, strălucitor, Baroc și mai mult! Vorbim despre cercei mari interesanți și despre cercei atât de lungi încât ajung uneori și la clavicule! Dar hai să descoperim mai mult!

cercei statement masivi cu model deosebit Vezi mai multe modele

Cercei care definesc cuvântul-cheie al toamnei: opulență! Se poartă bogat și accentuat!

Lanțuri grele, zale prin care ar putea încăpea o mână, pietre și cristale greoaie și la fel de corpolente, toate se întâlnesc în bijuteriile toamnei. Spre exemplu, Dolce & Gabbana propune cercei sub formă de cruce, decorați cu pietre roșii, rubinii, ce ajung aproape de umăr, asortate cu lanț auriu cu aceeași cruce masivă, ce ar putea fi la fel de bine un crucifix!

Citește și:

Cercei cu model deosebit, ce ies în evidență prin masivitate propune și Missoni. Aici vedem lanțuri lungi, aurii ce amintesc mai degrabă de magazinele de fierărie, de care stau suspendate pietre masive, pătrățoase, ce amintesc mai degrabă de geologie.

Dar nu numai pietroaiele (nu m-am putut abține să nu strecor acest augmentativ) se poartă! Ci și plasticul și banii metalici! Mulți cercei mari interesanți par pe steroizi, asta dacă nu cumva nu ajung să atingă podeaua! Practic, la capitolul cercei care ies în evidență la toamnă, dacă nu sunt mari, sunt lungi. Sau amândouă! Vezi Balenciaga și MSGM pentru lanțuri și roți de plastic. Vezi Loewe pentru cercei rotunzi cu tweed și macrame. Vezi Y Project și Jacquemus pentru cercei metalici lungi, cu pietre, împletituri, perle, bile și bucle rotunde.

Citește și:

Nu puteam vorbi despre cercei cu model deosebit fără să amintim de fascinația designerilor pentru asimetrii. Continuă să fie la modă purtarea unui singur cercel, masiv, ce captează atenția, cealaltă ureche rămânând goală. Philip Lim a propus spirale cu pietre și cristale. Adeam a mers pe spirale metalice aurii, iar Dries Van Noten a creat niște anse metalice, decorate cu pietre, cristale și perle. Dar asimetria s-a văzut și la cercei cu model deosebit diferiți. Altfel spus, îți cumperi mai multe perechi de cercei mari interesanți și îi porți asortat desperecheat. Uită-te la Chanel, Prabal Gurung sau Jacquemus.

Jurnalul unei shopaholice, cercei cu model deosebit, cercei mari interesanți, cercei care ies în evidență

Alege cercei cu model deosebit

Cercei cu model deosebit, potriviți la toamnă: ce motive se poartă!

Și la capitolul cercei cu model deosebit și la brățări, inele ori coliere cu pandantive, unul dintre motivele principale ale toamnei este reprezentat de frunze și elemente vegetale. Simbolul frunzelor, căci despre ele vorbim cel mai mult, este unul apropiat de natură. Este din nou un contrast în creație: ești femeia care poartă bijuterii bogate dar nu uiți de natură, de spiritualitate. În plus, frunzele și elementele vegetale sunt asociate cu stilul Boho, cu Gipsy chiar. Deci cu libertate, cu nomad, cu explorare. Inspiră-te de la Jacquemus, Valentino sau Chloe.

Citește și:

Ce alte simboluri sau influențe mai găsim la modelele de cercei care ies în evidență în toamnă? Găsim mult Art Deco, mai ales la cercei, care adesea sunt purtați asimetric. Exemple de cercei cu elemente Art Deco găsești la Adeam, Saint Laurent sau Altuzarra. Și dacă frunzele sau decorațiunile geometrice și dantelăriile metalice nu-ți sunt pe plac, află că te vei mai lovi (uneori la propriu, căci atât sunt de mari!) de cercei mari interesanți, în formă rotundă. Sunt imenși, fie cu tubulatura groasă, fie ca și cum ar fi mai mulți cercei rotunzi într-unul. Inspirație găsești la Y Project, Sacai, Gucci.

Un alt element des întâlnit la cercei este modelul candelabru. Adesea vorbim despre textură argintie și despre străluciri spectaculoase, dar nu numai. Tom Ford a creat cercei cu model deosebit în stil candelabru, cu cristale argintii adunat în flori. La Zadig & Voltaire am găsit cercei mari interesanți, sub formă de ciucuri metalici cu lanțuri fine, fluide argintii, ce ajung până la bust. Iar la Antonio Marras am găsit cercei care ies în evidență prin mixul de perle, pietre, cristale și dantelării metalice, ajungând până la umeri.

Citește și:

Jurnalul unei shopaholice, cercei cu model deosebit, cercei mari interesanți, cercei care ies în evidență

Vezi mai multe modele

Ca o notă de final, se mai poartă și ceva influențe tribale (Marni, Etro, Giorgio Armani) , fie cu cercei metalici din tablă nituită și bătută, fie cu franjuri, lanțuri și șnururi textile, fie cu motive gravate în metal.

Și, dacă tot vorbim despre cercei cu model deosebit, ai putea să mergi și pe propunerile Dolce & Gabbana, Anna Sui sau Toga, unde bijuteriile sunt atât de pline, de bogate, de ornate, de evidențiate și de încărcate că par piese de costumație cu iz renascentist și baroc.

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.