Setari Cookie-uri

Cele mai șic modele de cocuri de purtat în toamna aceasta

Pe cât de opulent este acest sezon în ceea ce privește bijuteriile, mixurile de texuri și materiale ori alegerea culorilor și a țesăturilor ori printurilor, pe atât este de îndrăzneț și în ceea ce privește coafurile! Da, am vrut să cresc puțin suspansul și să accentuez ideea că este toamna celor mari WOW coafuri! Iar azi ne axăm pe cocuri de purtat în toamna aceasta, care desigur au factorul WOW încorporat!

Avem multe de spus la capitolul cocuri de purtat în toamna aceasta. Se poartă multe texturi de păr: de la părul cu aspect umed la cel tapat, ”explodat”, cu mega-volum. De la hair-style-uri lipite de cap până la acelea cu aspect de coamă de leu și până la inserția de împletituri și noduri în orice! În plus de asta, cele mai interesante coafuri cu coc ce toamnă au și accesorii de păr și de cap pe măsură!

Designerii și stiliștii marilor designeri, de la casele de modă nu s-au jucat deloc! Au propus multe modele de cocuri de purtat în toamna aceasta! De la cele tapate, cu volum, amintind de anii 80, până la cele urbane, în creștetul capului. De la șuvițe perfect așezate, căutate, până la coafuri ciufulite, rebele, cu aspect effortless, răvășit. De la cărări asimetrice, până la cocuri prinse peste cap. Ai de unde să-ți alegi favoritele Iată, deci, cum prinzi părul în coc în toamna aceasta!

Citește și:

Mizează pe cele mai șic cocuri de purtat în toamna aceasta: alege împletiturile! Ele arată fenomenal pe păr ciufulit sau pe aspect lucios, umed

Se poartă mult împletiturile în aceste coafuri cu coc de toamnă. Se poartă atât cele tip spic, cu mici cozi inserate în coc, cât și cocurile realizate din împletituri! Ușor romantice, ușor senzuale și retro, ușor de ”fată cuminte”, stilurile de cocuri de purtat în toamna aceasta, cu împletituri sunt versatile și extrem de ladylike. La Ulla Johnson găsești cocuri împletite, cu spic pe lateral. La Naeem Kham vei găsi cocuri cu calotă bufantă, retro și împletituri decorative înconjurând cocul.

Și, pentru că spuneam că sunt la modă și împletiturile cu părul tapat, ciufulit, electrizat (să nu spun electrocutat), găsești inspirație la Simone Rocha. În aceste sens, vei vedea cum prinzi părul în coc în toamna aceasta, dacă vrei șuvițe nu tocmai atent așezate. La popul opus, găsești cozi împletite prinse în coc cu restul părului lucios, lipit de cap, la Jil Sander. Să mergem mai departe la alte cocuri de purtat în toamna aceasta!

Citește și:

accesorii de par pentru cocuri de purtat în toamna asta

Alege accesorii de prins în păr de la ASOS

Cum prinzi părul în coc în toamna aceasta? Înalt, tapat și amintind de moda anilor 80!

Am ajuns la anii 80, de care designerii nu prea s-au săturat. Îi tot reinventează de parcă moda pe care multă lume a catalogat-o drept cea mai gălăgioasă, kitsch și ”prea mult” poate cunoaște alte fațete. Ei bine, chiar au reușit să facă moda optzecistă mai frumoasă! Și aici mă refer la cocuri de purtat în toamna aceasta, inspirate din coafurile Madonnei și ale lui Cyndi Lauper.

ținute moda retro din anii 80 care se potrivesc la un coc actual

Descoperă moda retro din anii 80, potrivită la un coc

Le spunem coafuri cu coc de toamnă dar li s-ar potrivi mai degrabă titulatura de Pouf, nu coc! Aceste cocuri masive, tapate excesiv și fixate cu fixativ excesiv, în ideea de ”stup”, cocoțate în vârful capului, atât de rock’n’roll, sunt foarte cool și dacă te dai jos de pe motor și dacă pleci să dansezi disco, în club. Sunt clar spectaculoase și sunt la limita dintre Punk și Disco-Dance.

Citește și:

Inspiră-te pentru cum prinzi părul în coc în toamna aceasta de la Gucci, Miu Miu și Naeem Khann. Și de aici, de la coafurile explodate, să mergem la cosițe mai așezate. Să vedem și alte cocuri de purtat în toamna aceasta!

Alege coafuri cu coc de toamnă: alege chignon sau cocul înnodat la baza cefei sau în creștet

Ei bine, acest gen de cocuri de purtat în toamna aceasta sunt teribil de actuale și de urbane în peisajul young, modern. Vorbim aici despre chignon, sau, dacă vrei despre cocul răsucit. Cum prinzi părul în coc în toamna aceasta, dacă vrei chignon? Ei bine, să tot răsucești și înnozi la el, căci surse de inspirație ai!

Se poartă coafuri cu coc de toamnă, atât la ceafă, la baza gâtului, cât și tipuri în creștet. E poartă modele bine răsucite, ce formează un coc sau modele cu multe șuvițe răsucite ce se adună în coc. Inspiră-te de la Giorgio Armani, Stella Jean, Area, Carmen Marc Valvo, Philosophy sau Palmer Harding. Ideea este cp poți face și tu aceste cocuri de purtat în toamna aceasta, fie cu părul răvășit, fie natural, fie cu textură umedă, tapată sau lipit de cap.

Citește și:

accesorii de păr potrivite pentru coafat cocuri Vezi mai multe sugestii de accesorii pentru coc

Este clar sezonul cocurilor răvășite, ciufulite, cât mai fuzzy dar și cel al cocurilor atent prinse, cu părul lipit de cap, fără fire rebele

Ei bine, nu puteam vorbi despre cum prinzi părul în coc toamna aceasta fără cocurile răvășite. De-a dreptul ciufulite, rebele, effortless, ba chiar jemanfișiste, aceste coafuri cu coc de toamnă sunt pe placul meu. Practic, aduni părul cum vrei, răsucit sau ba, înnodat sau nu, în creștet sau la bază, cu împletituri sau nu, tapat sau fără volum, cu textură umedă sau ondulat, în orice fel!

Vezi cocuri de purtat în toamna aceasta răvășite și ciufulite la Tom Ford, Chanel, Issei Miyake. Ideea lor este că oricine poate avea un hair style cool, fără bătăi de cap. Ad literam! #hihi

Citește și:

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.