Setari Cookie-uri

Coliere romantice WOW! care nu au cum să se demodeze

Detaliile pentru o apariție frumoasă nu stau doar în ținuțele alese, cât mai ales în accesoriile cu care alegem să defilăm încrezătoare. Diferite stiluri, combinații vibrante de culori și forme dintre cele mai atipice.

Cam așa ar suna prezentarea pentru colierele statement pentru damă - delicate și ciudate în același timp sunt ideale pentru a completa ținuțele - fie că sunt office, casual, vintage (o să îți placă prezentarea asta) sau boeme, artsy, sexy sau sofisticate. Ușor de identificat, astfel de coliere versatile se remarcă prin faptul că atrag atenția prin designul supradimensionat și prin faptul că sunt unice prin combinațiile de culori.

Un trend care nu pare să-și slăbească prea curând din popularitate, astfel de coliere au capacitatea să transforme îmbrăcămintea anostă într-una glam, specială, care poate inspira. Și nu spunem doar vorbe-n vânt. Cu o adiție discretă de strălucire, ai garanția că apariția ta va fi una notabilă. Plus că știm cum este să fii cu moralul la pământ și să ai nevoie de ceva de încurajare. Dacă ești familiară cu sentimentul ăla de complet când porți ceva nou, care te face să te simți bine, știi deja la ce ne referim.

Citește și:

Coliere statement damă: modele de bijuterii placate care te vor cuceri

Cu texturi prețioase și cu inserții de pietre dintre cele mai interesante - de la culori calde, la culori reci - și combinații somptuoase, colierele statement alese de noi se poartă la baza gâtului.

Placate cu aur sau cu argint, pot reprezenta un cadou sclipitor pentru o persoană dragă din viața ta, care va aprecia interesul pentru o bijuterie lucrată frumos. Cu lanțuri masive și opulente, cu aplicații generoase sau lănțișoare subțiri cu pandative discrete, ai ce să alegi cât să știi că vei fura un zâmbet. Toate aceste piese sunt lucrate manual și reprezintă un mix fermecător între diverse cristale Swarovski.

coliere statement dama

Vezi aici prețurile

Colierele statement: cum să le porți și să arăți elegantă

Există o mulțime de variante pentru a purta coliere cât să îți poți exprima stilul care te reprezintă. Desigur sunt și versiuni greșite (nu le amesteca, nu le combina cu brățări largi) și corecte. Sunt îndrăznețe dar și romantice, astfel că se potrivesc atât celor mai curajoase, cât și celor care visează cu naivitate.

Citește și:

Ca un scurt ghid, îți prezentăm câteva reguli de care să ții cont. Astfel, dacă ai bustul mare, un colier la baza gâtului va fi perfect. În cazul bijuteriilor în mai multe culori, va trebui să îmbraci ceva mai puțin țipător, pal. Și dacă ai o bluză cu decolteu în V, atunci un colier lung sau în cascadă va fi o adiție deosebită.

Nu uita ce este mai important atunci când îți faci diversele scenarii cu colierele statement - sunt făcute pentru a te distra cu ele. Frumusețea lor constă în faptul că este nevoie de o singură bucată pentru a te pune în centrul atenției. Nu trebuie decât să ții cont să fie un echilibru între nuanțele hainelor și ale lănțișoarelor.

Dacă nu ești sigură că astfel de bijuterii sunt potrivite pentru tine, începe cu o piesă metalică masivă, care să se potrivească cu aproape orice ai în garderobă. Îți garantăm că vei găsi așa ceva - poate fi ceva asemănător unui choker, chuncy sau ceva tip guler. Poate fi și ceva cu imprimeuri.

Citește și:

Bijuteriile romantice, mai ales cele în stil vintage sau Romantic Shabby Chic sunt foarte feminine, diafane și potrivite în stilurile elegante, în look-uri ladylike, pentru femei delicate, dar puternice și care se bazează pe forța unui pantof cu toc fin și classy.

Ca o reasigurare, notează: the sky is the limit și less is more.

Sursa foto Front Main: pixabay

Vizionare placuta


Kudika
22 Martie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.