Setari Cookie-uri

Pa-pa, bikini! Aceste costume de baie potrivite pentru orice stil sunt perfecte!

Fac ce fac și gândul îmi fuge la vacanța de vară. La plajă, la mare, la piele bronzată, la cocktailuri colorate și nu în ultimul rând la costumele de baie pe care le voi alege. Țin să spun că sunt atâtea modele de costum de baie pentru 2018 din care pot alege, încât cu greu mă voi decide. Totuși, ca să nu mă ia valul, am hotărât că în vara asta am ”liber” la două costume de baie din două piese și două costume de baie întregi. Deși ar părea că greul a trecut, nu prea!

Nu sunt convinsă pe ce stil să merg: se poartă costume de baie cu decupaje, se poartă cu imprimeuri, și se poartă cu inserții transparente! Uf! Așa că într-un moment de claritate, mi-am zis: ce-ar fi să alegi costume de baie potrivite pentru orice stil! Că e Boho, că e rustic, că e sexy, a la Saint Tropez, le-am găsit pe ele! Descoperă și tu variantele perfecte de costume de baie pentru toate siluetele și toate gusturile! Vorbim despre vacanță și despre costume de baie versatile!

De la decolteuri adânci, senzuale, la inserții din voal, până la imprimeuri delicate, adecvate indiferent de tipologia corporală, de la culori neutre, clasice, la tonuri acide, aceste costume de baie versatile îți conferă un look sofisticat, relaxat, și nu în ultimul rând ți se potrivesc, orice preferință ai avea. Și mai mult, am făcut ce am făcut și am ales opțiuni de costume de baie pentru toate siluetele și vârstele, fără să uit de trendurile actuale în swimwear.

Citește și:

Așa că, fie că vrei să fii boemă, cu franjuri, pălărie cu boruri ample și ochelari de soare cat-eye, fie că adori sesiunile prelungite de înot, deci optezi mereu pentru costume de baie întregi, în stil sport, confortabile, fie că vrei varianta ideală pentru silueta ta, fie că plănuiești să stai tolănită pe șezlong, la piscină, să te bronzezi, în costume de baie din două piese, am soluția optimă! Soluția perfectă, ce îmbină utilul (bugetul mai redus) cu plăcutul (modelul de costum de baie perfect pentru orice doamnă și domnișoară).

De fapt, soluțiile, căci am adunat mai jos câteva modele de costume de baie potrivite pentru orice stil, de adorat la vară (de tine și de către privitori). Iată cele mai șic, și la bugete fabulos de mici, costume de baie pentru 2018:

Citește și:

Costume de baie întegi potrivite pentru orice stil! Pa pa, bikini!

Dacă ai decis că în vara aceasta nu vei purta costume de baie în două piese, poți fi atrăgătoare și sexy (chiar mai mult, cu un plus de mister și feminitate, ori de eleganță și sofisticare) cu o variantă de costume de baie întregi. Îți garantez că acestea sunt costume de baie potrivite pentru orice stil, siluetă și vârstă!

Designerii au propus în trendurile de costume de baie pentru 2018 multe modele de costume de baie cu totul. Așa că le-am adunat și eu, nu de alta, dar să ai de unde alege costume de baie versatile și sexy! Poți purta un costum de baie cu inserție transparentă de voal, un model de costum de baie cu bretele late și linie retro, un model de costum de baie întreg cu volănașe subtile, ori poate un costum de baie cu totul, în stil sporty, relaxat, de vacanță, cu imprimeu cu dungi navy.

Citește și:

Oricum ar fi, aceste modele de costume de baie pentru toate siluetele alungesc figura, maschează defectele, sunt extra-confortabile și se potrivesc atât la munte, cât și la mare, atât pe plajă, cât și la piscină.

Alege costume de baie potrivite pentru orice stil: alege costume de baie întregi!

Costume de baie pentru orice stil: costume de baie întregi!

Aceste costume de baie în două piese pentru toate siluetele sunt varianta ideală de vară!

Ai zice că nu porți costume de baie din două piese dacă ai ceva kilograme în plus. Și totuși, nu e deloc așa, mai ales dacă știi ce să alegi! În primul rând te sfătuiesc să alegi sutienul cu susținere, cu burete și bretele. Acesta se potrivește și dacă ai bustul generos și dacă ai nevoie de volum în partea superioară.

În al doilea rând, când alegi din gama de costume de baie pentru 2018, alege modele uni, cât mai simple, fără printuri ce ies în evidență. Extra pont: aceste costume de baie versatile, cu cât sunt mai aproape de clasic sau neutru, cu atât pot fi utilizate mai mulți ani!

Citește și:

Poți alege costume de baie potrivite pentru orice stil, în clasicele negru, bleumarin, roșu, sau poți opta pentru variante mai aproape de acest sezon: să zicem un costum de baie nude sau bej ori o variantă ce îmbină sutienul diferit de slip. Pentru sugestii de costume de baie întregi (dar nu mai puțin sexy) frunzărește sugestiile mele de mai jos!

Alege costume de baie versatile pentru 2018: alege costume de baie din două piese!

Costume de baie în două piese

Aceasta a fost și ideea acestui material care să te inspire să alegi cele mai frumoase costume de baie potrivite pentru orice stil. Să fie costume de baie versatile, să fie gata de purtare și dacă întinzi prosopul pe plajă, și dacă te bălăcești la piscină, și dacă alegi un șezlong, elegant, sofisticat.

Și nu în ultimul rând să fie costume de baie pentru toate siluetele: și pentru doamnele cu beach body a la carte și pentru doamnele ce vor să mascheze câteva kilograme în plus la burtică sau la șolduri, și pentru timidele ce au bustul mic și pentru femeile ce vor susținerea unui bust generos.

Citește și:

Alege din aceste costume de baie pentru 2018 ce modele de costume de baie întregi și costume de baie din două piese îți dorești. Și nu uita crema cu protecție solară, flip-flops sau sandalele cu platformă, șapca sau pălăria, pareo-ul sau kimono-ul satinat. Orice decizi să porți ca asortare e perfect! Ți-am zis doar că sunt costume de baie potrivite pentru orice stil!

Sursa foto front page – Jernej Graj/Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.