Setari Cookie-uri

Ochelarii de soare mari sunt must-have în vara ce vine!

Eu port ochelari de soare indiferent de sezon. Dacă e soare afară, apelez la aceste accesorii. Desigur, cu atât mai mult când vine căldura. Așa că, am documentat cele mai cool accesorii în tendințe pentru primăvară-vară 2018 și am ales ochelarii de soare mari drept câștigători la capitolul coolness!

Trendul opulență, trendul de accesorii masive, statement, trendul de a ieși în evidență, toate se reunesc când vine vorba de ochelari de soare pentru 2018. Și asta pentru că se poartă, sub toate formele, ochelarii de soare mari!

Se poartă ochelari de soare cu rame mari, în stil cat-eye, exagerați: gândește-te la o variantă de fashionistă cartoon. Se poartă ochelari cu rame masive, rotunde sau pătrățoase. Se poartă lentilele Aviator, când vine vorba de accesorii în tendințe pentru primăvară-vară.

Am ales cele mai cool modele de ochelari de soare pentru 2018, ca să intri în sezonul cald cum se cuvine: cu un touch de cool și ceva mai mult șic! În plus, descoperă mai jos și ce ochelari de soare să porți în funcție de forma feței!


Alege ochelari de soare mari, cu rame cat-eye exagerate, ce ies in evidență

Se poartă ramele ochi de pisică. Cu atât mai mult dacă sunt la ochelarii de soare mari. Pentru că în 2018, până și ramele cat-eye sunt exagerate. Alege și tu ochelari de soare cu rame mari, cu coadă de pisică, pentru un look retro-cool, ce amintește de anii ’80. Dacă vorbim despre ce ochelari de soare porți în funcție de forma feței, află că lentilele cat-eye te avantajează dacă ai maxilarul pronunțat, sau fața ovală, dar și fața rotundă.

Citește și:

La capitolul ochelari cu rame masive, poți alege ochelari de soare pentru 2018 cu cat-eye, alături de sacouri colorate, rochii cu buline, blugi cu broderie și aplicații disco. Alege și tu aceste accesorii în tendințe pentru primăvară-vară dacă îi duci dorul Madonnei, în Like a Virgin.

Alege ochelari de soare mari la vară

Alege ochelari de soare mari la vară


Alege ochelari de soare cu rame masive, rotunde în această vară!

Alege și ochelarii de soare mari rotunzi în acest sezon. Se poartă atât modele de ochelari de soare cu rame mari, rotunde, cât și modelul ce amintește de ochelarii purtați de John Lennon. Însă, dacă alegi ochelari cu rame masive, rotunzi, ești cu adevărat o fashionistă adevărată.

Alege acești ochelari de soare pentru 2018, și poartă-i atât în combinații urbane, cu blugi, T-shirt, geacă din piele, bocanci sau pantofi sport, cât și alături de accesorii în tendințe pentru primăvară-vară 2018 și haine office sau Boho, feminine. Dacă te întrebi ce ochelari de soare să porți în funcție de forma feței, află că ramele rotunde se potrivesc unui chip angular, pentru că îndulcesc trăsăturile.

Citește și:

Alege ochelari de soare cu rame mari și vezi ce modele de ochelari de soare să porți pentru tipologia ta


Ce ochelari de soare să porți în funcție de forma feței? Ochelarii Aviator se potrivesc oricui iar în 2018 se poartă supradimensionați!

Ochelarii de soare mari cu rama Aviator sunt o altă noutate a sezonului. Sigur, Aviator este un model clasic, mereu șic. Însă la capitolul ochelari de soare pentru 2018, ca să fii la modă, trebuie să alegi Aviator supradimensionați.

Alege ochelari de soare cu rame mari tip Aviator, alături de ținute sport-casual. Poți de asemenea să combini ochelari cu rame masive Aviator și la ținuta office sau business. Aceste accesorii în tendințe pentru primăvară-vară 2018 sunt suficient de elegante și rafinate, pentru un stil de purtat la birou. Poartă-i indiferent de forma feței, ochelarii de soare mari Aviator fiind versatili și extrem de avantajoși.

Citește și:

Alege și tu ochelari de soare cu rame mari, dacă vrei să fii la modă. Fie că vorbim despre ochelari cu rame masive, fie că vorbim despre ochelari de soare pentru 2018, rotunzi, fie că ne referim la ochelari cu rame masive, sau la modele cu totul supradimensionate. Aceste accesorii în tendințe pentru primăvară-vară 2018 te vor scoate în evidență, mai ales dacă știi ce ochelari de soare să porți în funcție de forma feței.

Sursa foto front page – Pietra Schwarzler/Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.