Setari Cookie-uri

Costume de baie intregi pentru o vara 2017 plina de aventura

Vara asta incearca ceva nou - costumul de baie intreg care-ti subliniaza silueta si care, in anumite, modele, are posibilitatea de a ascunde diverse imperfectiuni ale corpului.

S-a deschis sezonul costumelor de baie. Ma aflu in acest moment pe o mica plaja absolut superba in Thassos si ma bucur de soare, de apa si de o multime de siluete care defileaza in costume de baie care mai de care mai deosebite. Da, sunt femeie si imi place sa imi admir surorile care au depus efort de-a lungul anului ca sa arate impecabil acum. De ce nu?

Defileaza in costume de baie care le accentueaza bronzul si, bineinteles, pun silueta si formele in valoare. In principiu, astea doua sunt principalele criterii dupa care femeile se ghideaza atunci cand pornesc in cautarea costumului de baie perfect. Unele dintre noi cauta costumele cu sutien push-up, altele sunt mai indraznete si stau doar in bikini. Cu imprimeuri multicolore sau unicolore, din doua piese sau intregi – subiectul materialului de azi, costumele de baie pentru defilare pe plaja, sunt o chestiune importanta.

Citește și:

Costum de baie intreg cu imprimeuri

Am fost intotdeauna de parere ca un costum de baie intreg se poarta atunci cand bronzul ti-o permite.

Daca ai atins deja gradul cel mai ridicat de bronz, uniform, bineinteles, poti sa apari pe plaja intr-un costum de baie dintr-o singura piesa.

Si daca esti o fire romantica si copilaroasa, iti recomand costumele de baie intregi cu imprimeuri. Imprimeuri florale, geometrice, buline si in dungi, cat mai colorate, pe costume de baie care pot crea impresia de sani mai mari.

Costume de baie intregi

Costum de baie marin Costum de baie Desigual cu mandale Costum de baie imprimeu floral

Costume de baie intregi cu model

De partea cealalta a costumelor pentru doamnele si domnisoarele romantice stau costumele de baie “fitoase”. Costumele de baie elegante, cu model “sofisticat”, asta insemnand un model cu taieturi laterale, cu franjuri si volane, cu un umar gol sau cu decolteu si bretele multiple.

Citește și:

Acestea sunt costume de baie intregi care pun accent pe silueta ta si sunt perfecte daca vrei sa te bucuri de o sedinta foto profi la malul marii sau vrei sa pleci acasa cu sute de complimente si cereri de prietenie. Eu zic ca merita.

Costume de baie intregi

Costum de baie pe un umar Costum de baie multicolor Costum de baie cu bretele multiple

Atunci cand iti alegi modelul potrivit, tine cont de faptul ca un costum de baie intreg reuseste sa ascunda imperfectiunile, sa subtieze silueta si sa te faca sa te simti bine in pielea ta.

Si nu uita sa pui pe deasupra costumului o rochita sau un sal de plaja care creeaza o aura de mister in jurul tau.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/ By Halay Alex

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.