Setari Cookie-uri

Halloween cu stil: costumatii elegante de diva pe care trebuie sa le incerci

Da, Halloween este o sarbatoare a vrajitoarelor, a vampirilor si a fantomelor, a sangelui si a intunericului, dar daca tu esti o diva de felul tau, ai voie sa iti faci aparitia la petreceri in costume tematice sexy. Iata cateva modele incitante!

Si chiar daca nu esti o diva, de Halloween poti sa te amuzi putin si sa intri in pielea unui astfel de personaj. Face bine ca din cand in cand sa joci un rol si sa iesi din zona de confort.

Nu zice nimeni sa te transformi in ceva de nerecunoscut, care nici macar nu o sa te ajute sa te simti bine in pielea ta, eu propun sa fii cel mai elegant si seducator personaj de la petrecere. Lasa-te ajutata de costumele de vrajitoare, de dansatoare sau costumele de cabaret.

Costum burlesc de Halloween

O diva nu stie ce e aia timiditate. O diva stie ca trebuie sa fie in centrul atentiei si ca nu are voie sa dezamageasca asteptarile.

Cand vine vorba de costumatia de Halloween, poate ca diva nu o sa aleaga o rochie alba plina de "sange" sau dinti de vampir, insa un costum burlesc care ii pune in valoare eleganta si silueta de invidiat o s-o ajute sa obtina premiul pentru "cea mai tare costumatie de Halloween".

Citește și:

Costum de Halloween

Alege alt costum tematic pentru Halloween

Costum de Halloween medieval dancer

La petrecerile de Halloween nu se socializeaza si se admira costumatii, ci se si danseaza.

Tu fii cea mai tare de pe ringul de dans, dar si cea mai sexy invitata de la petrecere in acest costum de medieval dancer.

Pentru un look dramatic, poti sa optezi pentru un machiaj in ton cu evenimentul (fata taiata, ochi de pisica, machiaj de zombie) sau accesorii de speriat.

Costum de dansatoare pentru Halloween

Mai multe costume de Halloween

Costum de pisica pentru Halloween

Pisica neagra este reprezentativa pentru o sarbatoare a groazei cum este Halloween.

Daca prietenii te-au vazut deja in salopeta aia neagra din latex cu codita de pisica, pentru anul asta iti recomand rochia neagra cu crapatura sexy pe picior si decolteu indraznet in forma de... pisici.

Completeaza tinuta cu o palarie de vrajitoare si cizme peste genunchi.

Citește și:

    Costum de vrajitoare sexy

    Vezi si alte costume tematice

    Costum de cabaret pentru Halloween

    Pentru ca esti o diva si nu tii cont de parerile celorlalti cand vine vorba de haine si accesorii, mai ales ca nu vrei sa arati ca ceilalti, intr-o incapere cu oameni imbracati in costume de Halloween, tu vei straluci intr-o rochie cu franjuri, un costum de cabaret din anii '20.

    Pentru un look dramatic, imi imaginez la aceasta rochie un machiaj intins, care lasa impresia ca ai plans, sau poti sa zambesti frumos si sa iti arati dintii de vampir.

    Costum de Halloween anii' 20

    Costume tematice pentru Halloween


    Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Fetish Deluxe

    Vizionare placuta


    Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.