Setari Cookie-uri

Cum accesorizezi coafurile cu împletituri în acest sezon

Nu știu voi cum sunteți, dar eu, când vine vorba de coafuri, eu am două etape. Fie aleg să am părul scurt și atunci mizez pe stiluri bob, ciufulite, răvășite, fie aleg plete lungi și atunci explorez tot felul de coafuri. Pentru că visez la momentul când voi avea șuvițele suficient de lungi, azi mă concentrez pe cum accesorizezi coafurile cu împletituri.

De ce? Pentru că eu acum nu am părul suficient de lung cât să realizez împletituri. Dar, pentru acelea dintre voi care au cosițele suficient de lungi, azi vorbim despre împletituri, fie ele cozi sau cocuri. Sau doar mici inserții de împletituri. Te invit să descoperi cum accesorizezi coafurile cu împletituri, oricare ar fi acelea, conform trendurilor actuale.

Ce înseamnă trendurile actuale? Ei bine, pletele sunt ca o pânză pentru exprimarea creativității, imaginației și experimentelor dorite de stiliști. Și ce metodă mai interesantă de a experimenta dacă nu cu împletituri?

Ei bine, astfel de coafuri captează privirile și aduc un plus de efect întregii aluri. Și, pentru că acest sezon este despre opulență și lux, ar fi cazul să vorbim și despre ce accesorii pentru cozi împletite și accesorii pentru cocuri împletite să alegi, în completare. Căci nu este doar despre împletituri, ci și despre cum le scoți în evidență cu alegerea bijuteriilor de păr.

Citește și:

Așadar, iată cum accesorizezi coafurile cu împletituri, conform trendurilor.

cum îți completezi cocurile

Vezi cum îți completezi cocurile aici

Șuvițele răvășite cer accesorii prețioase! Effortless se intersectează cu opulent.

Până la prețioasele accesorii pentru cozi împletite și până la fastuoasele, supradimensionatele accesorii pentru cocuri împletite (vei vedea tu mai jos la ce mă refer!) este cazul să îți spun una dintre favoritele stilizări alese de hair-styliști pentru acest sezon.

Adesea spicurile și împletiturile au fost completate de agrafe, banale și simple agrafe mici, negre de păr. Acelea pe care de obicei stiliștii le fixează pe dedesubtul coafurii! Acum sunt la vedere, căci totul e effortless-șic în acest sezon!

accesorii pentru cozi împletite

Alege accesorii pentru cozi împletite de aici

Citește și:

Acestea fiind spuse, este cazul să menționez că felul cum accesorizezi coafurile cu împletituri poate fi totuși și ”by the book”. Adică, adesea împletiturile (fie acelea ce ocupă toată calota, fie micile codițe laterale) sunt prinse, dar fără a lăsa ”structurile” ce le fixează la vedere. Exemple vezi la Ulla Johnson, Negris Le Boom, Naeem Khan, Simone Rocha (cozi răvășite, cu împletituri și șuvițe tapate), Jil Sander sau Alexander McQueen (unde cozile împletite au fost cu aspect umed).

Cum accesorizezi coafurile cu împletituri în acest sezon? Vezi ce au ales stiliștii pe catwalk!

În rest, cu ce accesorii pentru cozi împletite au defilat modelele? Cu ce accesorii pentru cocuri împletite să ”ieși în lume” ca să fii la modă? Găsești sugestii reprezentative de coafuri cu împletituri și răsucituri, completate de accesorii bogate, opulente, prețioase de păr la Carmen Marc Valvo, de exemplu. Aici, agrafele sunt cu aplicații masive, bătute în pietre, cu ”motive animaliere” (a se citi cărăbuși și gândăcei).

Citește și:

Cum accesorizezi coafurile cu împletituri și în alt fel, dacă nu preferi insectele? Poți alege accesorii de păr (elastice sau clești sau agrafe) cu flori masive, prețioase sau din textil. La fel de șic sunt și accesoriile de păr cu fundă, cât mai mare, adesea bătută în pietre (vezi sugestiile Michael Kors).

accesorii mari statement pentru cocuri împletite

Vezi accesorii pentru cocuri împletite aici

După cum vezi, ai multe variante de accesorii pentru cozi împletite, din care să alegi! Ba chiar și simplele elastice de păr sau șnururi ori panglici funcționează în cazul cosițelor. Cât despre accesorii pentru cocuri împletite, tu alegi dacă vrei agrafe basic, simple sau ”broșe”, adevărate bijuterii, baroce, printre șuvițe.

Sper că te-ai documentat acum cum accesorizezi coafurile cu împletituri și sper că vei experimenta cât mai multe feluri de a-ți etala părul lung.

Citește și:

Nu uita un singur detaliu: mixează mereu detalii prețioase cu elemente effortless, simple, relaxate! Acesta este contrastul pe care s-a construit întregul sezon actual, de la haine la accesorii și machiaj sau coafură!

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.