Setari Cookie-uri

Cum purtam bluza scurta crop vara asta

Eu mai am ceva de asteptat pana sa-mi permit „luxul” de a purta o bluza cu vedere la buric, insa imi place atat de mult trendul, incat nu am putut sa nu pregatesc de pe acum acest material.

Plus ca, se anunta peste 35 de grade zilele astea, asa ca ar trebui sa ne grabim sa ne achizitionam cele mai scurte si racoroase hainute.

Am doua bluze scurte tip crop in dulap, una mi-am cumparat-o chiar eu, pe cealalta am primit-o. Le-am purtat de cate doua ori pe fiecare, atunci cand am avut blugi cu talia suficient de inalta incat sa nu se vada strop de piele.

Le-am taiat, insa, tot farmecul. Bluza scurta este special croita pentru a lasa pielea si buricul la vedere, iar noua nu ar trebui sa ne fie rusine sa o purtam.

In online am gasit zeci de modele de bluze scurte absolut superbe si le-as cumpara pe toate doar ca sa scap de tricourile clasice care imi eclipseaza feminitatea. Iti las mai jos cateva exemple:

Bluza scurta creponata

Mi-au placut intotdeauna bluzele din material creponat. Motivul? Ma faceau sa nu mai par atat de slaba si parca aveam si eu forme cand purtam una.

Citește și:

Avand in vedere ca este o bluza scurta crop cu umerii goi, iar temperaturile ajung sa fie insuportabile, este ideal sa nu purtam sutien, deci e nevoie de un material care sa nu lase la vedere ce nu trebuie.

Poart-o asa cum arata modelul din imagine – cu blugi scurti cu talie inalta, dar si cu o fusta maxi vaporoasa.

Bluza scurta de vara

Vezi mai multe modele de bluze scurte

Bluza scurta cu taieturi

Bluza scurta crop care nu se muleaza pe corp poate fi incadrata in categoria bluzelor sport.

Spre exemplu, modelul din imagine pare sa se potriveasca de minune cu o pereche de pantaloni de trening sau acei pantaloni cu o dunga laterala pe fiecare picior.

Ori, cum imi place mie cel mai mult, combin-o cu pantofi sport si o fusta scurta in clos. Delicios de sexy!

Bluza scurta de vara

Alege modelul preferat de bluza scurta

Bluza scurta cu umerii goi

Ei bine, aici avem de-a face cu o bluza foarte indrazneata, dar cel mai probabil este culoarea de vina - albul care inseamna puritate, dar atrage ca un magnet si indeamna la fantezii si aventuri.

Citește și:

Poti sa o iei cu tine la un eveniment si sa o pui in acelasi outfit cu o fusta midi in clos si pantofi stiletto, dar ce ai spune daca incerci un outfit all white, cu pantaloni albi si sandale cu toc?

Renunta la sandale, pune in picioare o pereche de adidasi sau de tenisi si obtii un outfit casual perfect!

Bluza scurta cu umerii goi

Bluze scurte cu umerii goi. Alege modelul preferat

Bluza scurta transparenta

Se poarta transparentele, am mai spus-o si o s-o mai zic. Asa ca nu putea sa lipseasca din lista de recomandari o bluza scurta transparenta, care oricum am observat ca se numara printre preferatele fashionistelor.

Ma bate si pe mine gandul sa imi iau una, chiar daca asta inseamna sa o port abia peste cateva luni sau sa fac un efort si sa tin burta trasa cat timp o am pe mine. Dar ca sa o port cu blugii mom fit, am nevoie si de un sutien super sexy pe care sa il las la vedere.

Bluza scurta de vara

Vezi ce fel de bluza scurta de vara ti se potriveste

Citește și:

Vara asta este la moda rochia cu bretele subtiri care se poarta cu tricou pe dedesubt. Inspira-te si bucura-te si tu de trend! Alege asadar un top sau o bluza scurta crop pentru o astfel de tinuta - se incadreaza perfect in tendinte!

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/Diana Indiana

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.