Setari Cookie-uri

Cum te îmbraci când ieși în oraș cu cea mai bună prietenă: la masă, în club sau la film

Săptămâna trecută am avut o revelație, venită sub forma unui dialog. Îmi așezam în minte ținuta de a doua zi, când stabilisem să ies în oraș cu cea mai bună prietenă, la film. Din păcate a intervenit o problemă și filmul nostru s-a transformat într-un lunch destul de scurt. Ei bine, atunci când s-a produs schimbarea, a fost necesar să regândesc outfitul meu. Ceea ce m-a determinat să analizez alegerile mele vestimentare, în funcție de unde ies în oraș, mai exact.

Te invit să citești sfaturile mele pentru cum te îmbraci când ieși cu cea mai bună prietenă în oraș, la un restaurant, în club sau la film.

Nu știu tu cum te îmbraci când ieși în oraș cu prietena ta cea mai bună, dar astăzi îți vor sugera câteva sfaturi, corelate cu câteva sugestii complete de shopping, de la haine la pantofi și accesorii, ca să îți fie mai ușor și tot ce îți rămâne de făcut este să le pui pe umeraș, în așteptarea ”socializării” reale.

Am ales o ținută de purtat la restaurant, căci nu știu tu, dar eu tind să pierd noțiunea timpului la un prânz sau un brunch gustos, de răsfăț, cu prietena mea cea mai bună. Îți voi sugera și cum te îmbraci când mergi în club „ca fetele” cu prietena ta, dacă aveți chef de dans și voi aduce în prim-plan și ținuta de purtat la film, dacă asta alegeți. Totul cu look-uri complete, din cap până în picioare.

Citește și:

Așadar, înainte de a stabili următoarea întâlnire, înainte de a-ți face nu știu câte gânduri și tot atâtea umerașe, citește cum te îmbraci când ieși cu cea mai bună prietenă.


Cum te îmbraci când ieși în oraș la film cu cea mai bună prietenă

După părerea mea, ținuta de purtat film este eminamente confortabilă, comodă, lejeră. Hainele nu trebuie să fie strâmte din cauză de... floricele și mult suc sau nachos :) dar și din cauză de scaune nu tocmai confortabile. La fel și pantofii ar fi recomandat să fie confortabili, nu de alta dar vei sta jos destul de mult și apoi ți se vor umfla picioarele. Iar dacă după sau înainte de film dați și o tură prin mall, rețeta de disconfort e completă!

Așadar, iată cum te îmbraci când ieși cu cea mai bună prietenă la un film, așa încât să bați și magazinele, dar să te bucuri și de floricele și statul pe scaunul de cinema. Un tricou alb, lejer, și o fustă midi din piele sunt variante confortabile, ce permit mișcarea, și care îți adaugă un plus de sex-appeal.

Citește și:

Te sfătuiesc să iei cu tine o geacă de blugi lungă oversize, întrucât o ținută în straturi te va ajuta dacă e răcoare în sala de cinema. În cazul meu, o folosesc uneori și pe post de păturică peste picioare, căci ele îmi îngheață mai degrabă la film. La capitolul picioare, alege pantofi sport, confortabili! Și geanta ar fi bine să fie ”marcată” de cuvântul ”confort”. Deci alege un rucsac încăpător, pe care îl poți duce și în spate, și de mână.

Cum te îmbraci când ieși în oraș la film cu cea mai bună prietenă

Vezi ținută completă de film


Cum alegi ținuta perfectă să ieși la masă cu cea mai bună prietenă

Continuăm sfaturile legate de cum te îmbraci când ieși în oraș ”ca fetele”, cu o sugestie numai bună pentru un prânz, un brunch, un desert cochet sau o cină, alături de un pahar de vin. Am ales o ținută de purtat la restaurant feminină, senzuală, elegantă și rafinată, dar și lejeră, vaporoasă și extra-confortabilă. Până la urmă aveți de vorbit voi două și nu te ”văitat” că pantofii strâng sau blugii sunt prea mulați. De altfel, nici nu-ți sugerez jeans pentru o astfel de ieșire.

Citește și:

Cum te îmbraci când ieși cu cea mai bună prietenă la un restaurant vara? Eu ador culorile deschise, pastelate, delicate, curate. Și ador liniile confortabile și texturile vaporoase, răcoroase. Așa că m-am gândit la o ținută cu cămașă albă, romantică, cu volănașe, dintr-un material flu-flu, acompaniată de comoda și de efect fustă-pantaloni în roz-prăfuit. Sandalele rozii și geanta-nude (da, un plic supradimensionat este perfect!) completează elegant și effortless ținuta aceasta.

De altfel, dacă ieși cu prietena ta cea mai bună la masă, bazează-te pe combinații effortless dar de efect maxim de eleganță. Extra pont: tonurile deschise și materialele răcoroase sunt ideale vara, și la terasă.

Cum alegi ținuta perfectă să ieși la masă cu cea mai bună prietenă

Ținută întreagă de ieșit la masă


Ținute perfecte de club dacă mergi cu prietena ta cea mai bună

Dacă sunteți amândouă single sau poate mergeți la cluburi de dans împreună, vă sugerez și o variantă de stil ideal de clubbing. Confortabilă, sexy, atrăgătoare, fără griji, effortless și care să atragă privirile, dar care să permită și mișcările ample. Așa e recomandat să fie ținuta de club. Contează cum te îmbraci când mergi în club cu prietena ta din două motive: 1. Să te simți TU bine! 2. Să atragi un partener de dans.

Citește și:

Așadar, iată cum te îmbraci când ieși cu cea mai bună prietenă în club vara: construiește-ți outfit-ul în jurul pantalonilor scurți. De ce? Pentru că sunt confortabili, sexy și pentru că poți face orice mișcare de dans, fără să te gândești că se ridică rochia ori fusta. Deci, rumba, păzește-te!

Pe lângă hot pants, alege un top senzual, dar nu foarte, căci alături de scurtimea pantalonilor riști să fii puțin vulgară. Eu am ales un top roz, copilăresc, romantic, delicat și cu ceva transparențe, exact cât și unde trebuie. În completare, pe lângă cum te îmbraci când ieși în oraș, în club, contează și cu ce te încalți.

Din aceleași motive de confort, alege sandalele cu platformă! Ele adaugă centimetri în înălțime, deci fac piciorul frumos și alungesc silueta, dar îți dau voie și să iei ringul de dans cu asalt. La capitolul geantă, un rucsac micuț, metalic este perfect! Ai loc de tot ce îți trebuie și dacă pleci pe jos, în zori, acasă, e ușor de dus.

Citește și:

Ținute perfect de purtat dacă mergi în club cu prietena ta cea mai bună

Ținuta perfectă de club vara


Sper că sfaturile mele legate de cum te îmbraci când ieși cu cea mai bună prietenă te-au ajutat și că nu vei uita că în afară de un look plăcut estetic, cel mai important detaliu este confortul. Trebuie să te simți bine ca să stai de vorbă până vă uită timpul la palavre, tu și cu prietena ta cea mai bună! Nu e loc de altceva!

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.