Setari Cookie-uri

4 fuste maxi vaporoase sub 100 lei

Ti-am mai spus ca anul asta este anul schimbarilor. La fel ti-am mai spus ca vara asta intentionez sa ma dau, asa cum canta Nicole Cherry, la "rochita si sanda".

Rochita ca rochita, ca am tot purtat, dar fusta... ma crezi daca-ti spun ca am purtat fusta doar in copilarie si atunci doar de doua sau de trei ori?

Ca sa nu fie socul prea mare, nu o sa trec direct la fustitele alea scurte numai bune de purtat cand afara sunt 35 de grade, ci o sa apelez la minunatele fuste midi si la cele maxi. Preferatele mele.

Vreau sa le port cat e vara de lunga cu sandale joase, balerini si tenisi. Vreau sa le port cu tricouri si camasi, cu jachete de blugi sau din piele in serile racoroase.

Fuste maxi cu imprimeuri

Te incurajez sa porti fustele maxi cu imprimeuri. Imprimeuri florale, imprimeuri geometrice, imprimeuri in dungi si, neaparat, imprimeuri multicolore.

Si nu trebuie sa iti faci griji in ceea ce priveste asortarea lor cu celelalte articole vestimentare. O fusta maxi cu imprimeu este usor de combinat cu un tricou, fie el unicolor sau multicolor. Si nu uita de accesorii!

Citește și:

Fuste maxi vaporoase

Fusta maxi cu crapaturi Fusta maxi in dungi

Fuste maxi cu jupa

Pentru ca sunt vaporoase, majoritatea modelelor maxi sunt semi-transparente.

Nu ar trebui sa iti faci griji daca alegi un model cu imprimeu, prin el cel mai probabil nu o sa se vada nimic. In schimb, daca vrei o fusta maxi alba, bleu sau galbena, fii foarte atenta sa aiba jupa.

Eu sunt patita cu o rochie alba maxi de care ma indragostisem la prima vedere. Si i-am dat tarcoale cateva zile pana sa-mi fac curaj sa o probez. Avea jupa, deci trebuia doar sa aleg masura potrivita. Am avut insa surpriza ca atat materialul rochiei, cat si cel al jupei sa fie mult prea transparent ca sa o pot purta in oras sau cand merg la birou.

Fuste maxi ieftine

Fusta maxi cu imprimeu Fusta maxi alba

In functie de materialul din care sunt confectionate, fustele maxi se impart in doua categorii: fuste maxi elegante, pe care le porti la evenimente, si fuste maxi casual, pe care le imbraci cand iesi la o plimbare in parc, cand mergi la mare sau la un concert in aer liber.

Citește și:

Tinuta mea ideala de festival arata asa: fusta maxi intr-o singura culoare, tricou oversize care-mi lasa un umar gol, tenisi, palarie si geanta postas.

Tinuta mea ideala de ocazie arata asa: fusta maxi vaporoasa cu tulle, bluza scurta cu umerii goi, sandale cu toc si geanta plic.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Maria Evseyeva

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.