Setari Cookie-uri

Fuste scurte de blugi: cum să le porți anul acesta 

Este vara denimului și asta se simte. Se simte de la modelele de blugi mai ofertante ca oricând, ca textură, nuanță, wash sau fit. Se simte de la prezența salopetelor, jumpsuit-urilor de blugi și până la bluzele și cămășile de blugi. Se simte de la fustele de blugi, de toate lungimile și în toate culorile. Iar astăzi ne oprim la modele de fuste scurte de blugi, numai bune pe vreme de caniculă, uneori chiar la birou și desigur, în concediu!

Perioada anilor 80 și 90 este o influență puternică în tendințele în modă din vara lui 2018. Așa că nu este deloc de mirare că se poartă multe fuste de blugi mini! Și, la fel, nu este de mirare că abordăm acest subiect în Jurnalul unei shopaholice! Astăzi am căutat cele mai sexy fuste scurte din denim și ți le prezentăm și ție, cu lux de amănunte, despre cum să le asortezi!

În vara asta se poartă fuste mini din denim prespălat, dar și din blugi cu aspect nou-nouț. Se poartă fuste de blugi negre sau gri, ori albe sau colorate. Se poartă degradeurile, dar și țesătura cu rupturi. Se poartă atenția pe finisaje, dar și aspectul de tiv neterminat. Se poartă broderiile, aplicațiile, multe lungimi și tot atât de multe croieli. Și, dacă ești fanul modei anilor 80 și 90, dacă ai adorat ținutele Madonnei sau ale lui Cyndi Lauper, trebuie să vezi sugestiile noastre.

Citește și:

Iată, deci, ce fuste de blugi se poartă anul acesta și cum să fie ele cel mai bine puse în valoare vestimentară.

Alege modele de fuste scurte de blugi

Alege modele de fuste scurte de blugi

Fuste scurte de blugi: se poartă mini ca în anii 90

Vorbeam de divele anilor 80 și 90 mai sus. Ei bine, ele au popularizat multe look-uri bazate pe fuste de blugi mini. Iar designerii acestui sezon le-au resuscitat puțin. Așa că în vara aceasta poți mixa oricând fuste mini din denim, conice sau ușor evazate, în ținutele tale!

Extra pont: poartă fuste scurte de blugi inspirate din moda disco, cu alte elemente optzeciste și nouăzeciste: tricouri cu logo la vedere, bluze cu umerii mari sau mânecile bufante, bustiere scurte, sexy, din dantelă, sweatere maxi!

Fuste din denim midi cu șlițuri până sus

Dacă îți place să fii feminină, dar vrei un look effortless în același timp, asta e vara ta! Nu puteam să vorbim despre ce fuste de blugi se poartă anul acesta fără să amintim de cele mai cool modele, acelea cu șliț! Și nu oricum! Se poartă fuste scurte de blugi sau variante midi până la genunchi (chiar până la gambă) cu șliț pe mijloc, dar și variante cu închidere frontală, pe mijloc. Te sfătuiesc să alegi fuste de blugi mini, deasupra genunchilor, cu șliț pe mijlocul feței sau să optezi pentru modele de fuste midi cu închidere pe mijlocul feței.

Citește și:

Extra pont: cel mai bine asortezi aceste fuste mini din denim cu șliț, cu articole sporty-chic: sweatere, pantofi sport albi, boots, tricouri, maiouri. La fel de bine se pot mixa cu cămăși din blugi, într-un look All Denim cu cowboy boots sau sandale cu toc, colorate și o cămașă albă.

Extra-extra pont: poți purta o fustă de blugi și la birou! Îți recomand tocmai categoriile amintite mai sus, asortate cu stiletto nude sau negri și topuri, bluze ori cămăși albe!

Fuste de jeans scurte cu șireturi, capse, ținte sau finisaje franjurate

Ei bine, în vara asta nu sunt la modă doar fuste scurte de blugi simple! Sunt la mare căutare și modele cu aplicații, cusături interesante, petice, capse, ținte, decorațiuni prețioase de pietre, franjuri, chiar și broderii. După cum spuneam, este un sezon ofertant când vine vorba de ce fuste de blugi se poartă anul acesta.

Citește și:

Extra pont: alege să porți fuste mini din denim cu broderii florale, împreună cu topuri chic, cu imprimeuri florale, de același fel. Este un look pe care marii designerii l-au propus mult pe catwalk. Cât despre modelele de fuste de blugi mini, cu capse ori ținte, ele se potrivesc cu bocanci punk-grunge și ceva transparențe senzuale, sau cu cămăși de blugi, eventual T-shirturi simple.

Ai de unde alege când vorbim despre ce fuste de blugi se poartă anul acesta! Scurte, midi, până la gambă sau până la genunchi. Sexy, conice, evazate, cu șliț sau cu detalii decorative ce ies în evidență. Se poartă multe fuste scurte de blugi în vara asta! Ai văzut, doar, chiar și la birou! Poți asorta o fustă de blugi în orice ținută, chiar și în club! Să nu mai vorbim de concedii!

Citește și:

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.