Setari Cookie-uri

Fuste scurte de vara lunga in tendintele 2017

Invata-te sa porti fusta mini! Sa o porti cat e vara de lunga, cu tricouri, camasi, bluze cu umerii goi, adidasi, sandale si pantofi cu toc.

De cand am avut parte de un incident neplacut in centrul Bucurestiului, ziua in amiaza mare, am evitat sa mai port fuste si rochii, in mod special pe cele deasupra genunchilor. Oricum nu le purtam des, ci doar la ocazii speciale, iar atunci se intampla sa merg sa iau interviu unei trupe de baieti si-mi doream sa fac impresie buna.

Doar ca-mi plac fustele scurte, iar pe timp de vara sunt perfecte.

Imi place sa le combin cu pantofi sport si un tricou clasic sau, mai nou, cu o bluza cu umerii goi. Si le prefer in mod deosebit pe cele cu talie inalta.

Unde mai pui ca picioarele subtiri si bronzate arata absolut superb intr-o fusta mini.

Fuste mini si mulate

Pentru vara asta, ai nevoie de trei tipuri de fuste scurte: fusta mulata din piele, fusta mulata de blug si fusta cu pliuri din material vaporos.

Daca vrei sa previi anumite momente neplacute, cum a fost experienta mea, fie ca e vina vantului, fie din cauza unor miscari bruste sau a unor "binevoitori", apeleaza cu incredere la fusta-pantalon mini. Este o alegere inspirata chiar si atunci cand vrei sa creezi o tinuta office.

Citește și:

In timp ce fusta de blugi se poarta cu pantofi sport si casual, fusta din piele si cea din stofa se asorteaza cu pantofi stiletto si sandale cu toc.

Fuste mini mulate

Fusta din piele Fusta de blugi Fusta pantalon

Fuste scurte in clos

Imi plac fustele scurte in clos care ma duc cu gandul la echipamentul tenismenelor, asa cum sunt modelele pe alb si negru din colajul de mai jos.

Dupa cum se observa, acest model de fusta mini intra in categoria casual, unde se poarta cu pantofi sport, dar si in categoria eleganta, unde se combina cu incaltamintea cu toc.

Pentru un look mai romantic si mai flower-power, zic sa alegi o fusta mini in clos cu imprimeu multicolor. In partea de sus adauga-i o bluza sau un top unicolor.

Fuste scurte in clos

Fusta cu perforatii Fusta cu imprimeu floral Fusta alba


De partea cealalta a fustelor mini se afla fustele maxi. Vezi recomandarile mele pentru vara asta in materie de fuste maxi vaporoase super ieftine!

Citește și:

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Ann Haritonenko

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.