Setari Cookie-uri

Genti unice care isi merita locul in wishlistul tau

Te plangi mereu ca hainele pe care le ai in dulap sunt mult prea banale si nu te ajuta sa iti formezi un stil care sa te diferentieze de celelalte femei? Ai nevoie doar de o geanta unica ca situatia ta sa se schimbe chiar in acest moment.

Daca nu le-ai inteles niciodata pe femeile care pun atat de mare accent pe genti incat sunt capabile sa lase in magazine jumatate de salariu pe un singur exemplar, modelele din imaginile de mai jos s-ar putea sa desluseasca putin misterul. Nu, nu ti-am pregatit o lista cu cele mai scumpe genti, dar am incercat sa le selectez pe cele mai deosebite dintre ele.

Am ales genti unice in forme deosebite, am ales genti care au fost lucrate cu mare atentie pret de cateva ore, sunt genti lucrate si pictate manual, care nici macar nu merita vreo descriere ca sa te conving ca trebuie sa le ai. Sunt pur si simplu minunate!

Genti din piele pictate manual

Daca vrei sa fii cu totul si cu totul speciala, atunci opteaza pentru o geanta pictata manual. Pe langa faptul ca efortul si talentul artistului merita rasplatite din plin, pe mine ma atrage desenul in sine. Este o stare de bine pe care desenele pictate mi-o inspira, ma emotionez la vederea lor si ma indragostesc iremediabil. Fie ca este vorba de un peisaj din natura, un peisaj urban sau niste personaje, geanta pictata manual completeaza intr-un mod original tinuta, care nu poate fi altfel decat eleganta, moderna si feminina.

Citește și:

De cealalta parte sunt gentile din piele lucrate manual, cu model in relief. Acestora le-am dedicat un material intreg, pentru ca sunt unice si sunt 90% sanse sa mai intalnesti pe strada pe cineva care poarta cu mandrie aceeasi geanta ca si tine.

Genti lucrate manual

Geanta cu trandafiri pictura manuala Geanta pictata manual Geanta cu frunze in relief

Genti unice in forme deosebite

O geanta unica nu inseamna doar sa aiba un imprimeu deosebit, ci poate fi cu un model inedit. Este, spre exemplu, geanta in forma de galetusa. O poti introduce intr-o tinuta office sau smart casual, neaparat atunci cand ai in picioare pantofi eleganti, office sau cu toc.

Pentru ca se poarta intr-o veselie ghiozdanelele si rucsacurile de dimensiuni mici/medii, sunt mai incapatoare si mai practice, avem si geanta tip rucsac care pare o cutiuta dragalasa numai buna de folosit pe post de decoratiune dupa ce toata ziua a plimbat obiectele, ustensilele si accesoriile de care o femeie are nevoie atunci cand pleaca de acasa.

Citește și:

Genti elegante din piele

Geanta din piele in forma de galetusa Geanta tip rucsac

La final, vreau sa iti mai spun ceva: Fii unica! Fii deosebita! Fii cum vrei sa fii, dar nu renunta sa fii tu. Si nu lasa niciodata o haina sau un accesoriu sa te schimbe.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By NIKITA TV

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.