Setari Cookie-uri

Haine tip 2 in 1: 6 sugestii practice si de efect

A revenit moda tricourilor cu aspect 2 in 1 si este la mare cautare combinatia rochie tip furou - tricou.

Motivul banal pentru care mie imi place foarte mult acest trend este acela ca atunci cand porti o haina 2 in 1 nu ai nevoie de... sutien. Dincolo de asta, genul asta de piesa este usor de adaptat stilului vestimentar care te caracterizeaza, fie el elegant, sport sau girly.

Avem si salopetele 2 in 1, care-nseamna ca partea de sus este intr-o culoare, iar partea cu pantaloni este intr-o alta culoare si/sau cu imprimeu. In acest caz, prea putini sunt cei care-si vor da seama ca tu porti o salopeta la un eveniment pretentios cum este nunta.

Bluze si tricouri 2 in 1

Bluzele si tricourile cu aspect 2 in 1 se gasesc in diverse modele, de la combinatia tricou clasic + maiou la combinatia dintre bustiera si plasa transparenta pe deasupra.

Oricare este alegerea ta, trebuie sa stii ca in partea de jos a outfit-ului tau se poate veni cu o pereche de blugi (skinny, boyfriend, mom fit, scurti) sau o fusta in clos.

Citește și:

La partea de incaltaminte, tenisii, espadrilele si sandalele sunt o alegere potrivita.

Daca maioul pus pe deasupra tricoului este dintr-un material fin (satin, voal), poti sa obtii usor o tinuta office, completand cu o pereche de pantaloni office.

Tricouri 2 in 1

Tricou alb si negru Maiou roz pal 2 in 1 Tricou 2 in 1 cu dungi

Salopete si rochii cu aspect 2 in 1

Nu orice salopeta este eleganta si se poate imbraca la evenimente, insa salopeta cu aspect 2 in 1 este ce trebuie.

Avand in vedere ca partea de sus a salopetei este diferita de partea cu pantaloni, se creeaza usor iluzia de doua piese, facand-o sa fie usor de purtat la evenimentele la care toate femeile defileaza in cele mai elegante outfit-uri.

Cat despre rochia tip furou, care fie vine la pachet cu un tricou pe dedesubt, fie ii adaugi tu, este vedeta sezonului.

Gasesti multe modele in magazinele online, insa mie mi-a placut in mod deosebit modelul din imaginea de mai jos.

Citește și:

Este o rochie tip furou cu plasa pe deasupra, care asteapta sa fie purtata in momentele speciale, cu pantofi eleganti sau casual.

Salopete si rochii cu aspect 2 in 1

Salopeta scurta Salopeta scurta cu fusta lunga Rochie tip furou

Hainele cu aspect 2 in 1 sunt mai practice si economice, nemaifiind nevoie ca piesele din care sunt compuse sa fie achizitionate separat. In plus, la cele detasabile, pot fi combinate si cu alte articole vestimentare din garderoba ta.

Pe de alta parte, la combinatiile de haine cu aspect 2 in 1, la care piesele nu sunt detasabile, nu te prea ajuta daca esti genul caruia ii place sa imbine stiluri, elemente, piese. Pentru cele cu stil definit insa, pentru firi practice, hainele 2 in 1 sunt cele mai potrivite. Mai ales vara.

Acestea fiind spuse, poti sa introduci si tu piese 2 in 1 in garderoba ta! Iti garantez ca te vei simti feminina, eleganta, moderna si libera!

Citește și:

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/ArtFamily

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.