Setari Cookie-uri

6 modele de incaltaminte cu aplicatii, imprimeuri si broderii ca sa te simti ca un star

Anul asta se intampla lucruri minunate in lumea modei. Se intampla sa fie un an al extravagantei, un an al culorilor puternice, al transparentelor si, in continuare, al aplicatiilor si imprimeurilor.

Au inceput sa imi placa din ce in ce mai mult aplicatiile, aplicatiile de toate felurile. Imi plac in aceeasi masura imprimeurile si broderiile, orice are puterea sa transforme o piesa vestimentara banala intr-un item original.

Despre haine, genti si alte accesorii cu aplicatii, imprimeuri si broderii se vorbeste non stop, si le gasim la fiecare pas, insa nu ar trebui scapata din vedere nici incaltamintea din acest trend. Eu m-am gandit sa dedic un material intreg acestor perechi fascinante de incaltaminte, pentru ca meritam toate sa ne simtim ca divele de pe covorul rosu.

Sandale desoebite cu aplicatii

Desi ne aflam in plina iarna (calendaristic vorbind, momentan), multe dintre noi aleg sa poarte la diverse evenimente sandale. Daca mergi cu masina personala sau Uber-ul, de ce nu?! Si eu am purtat sandale la 0 grade Celsius, pentru ca in colectia mea de pantofi nu exista o pereche care sa se potriveasca cu rochia pe care urma sa o imbrac. Uneori mai faci si sacrificii ca sa te simti bine in pielea ta.

Citește și:

Si chiar daca nu le porti acum, tot merita sa profiti de oferta daca iti iese in cale o pereche superba la un pret mult prea avantajos. Printr-o pereche superba inteleg sandale cu aplicatii, sandale cu imprimeuri si sandale cu broderii. Adica sandale cu totul si cu totul speciale.

Am ales sandalele negre cu toc si aplicatii metalice pentru ca se potrivesc cu orice tinuta de club - te vor transforma in vedeta serii. Sandalele turcoaz cu franjuri la spate vin bine cu rochiile de ocazie pe care le imbraci la o nunta, un botez, la balul bobocilor sau un eveniment monden. Cat despre sandalele joase cu franjuri... vezi si tu, abia asteapta sa fie purtate la vara cu fuste si rochite vaporoase.

Sandale cu aplicatii

Sandale cu franjuri Katy Perry Sandale cu toc si aplicatii metalice Sandale joase cu aplicatii

Incaltaminte eleganta cu aplicatii si broderii

Chiar daca am inceput prezentarea cu incaltaminte cu aplicatii de vara, asta nu inseamna ca m-am gandit si la modele potrivite pentru acest sezon. Si am ales urmatoarele: botine cu imprimeu din paiete pentru cele mai elegante outfit-uri de sezon, ghete cu toc gros si aplicatii colorate pentru tinutele trendy de zi cu zi si pantofii stiletto cu aplicatii metalice pentru atunci cand vrei sa ramai in istorie.

Citește și:

Cand porti incaltaminte cu aplicatii, ca si in cazul hainelor cu paiete si alte aplicatii, trebuie sa tii cont ca less is more. Lasa pantofii cu aplicatii sa straluceasca optand pentru un outfit cat mai simplu. Pe ei ai putea, spre exemplu, sa ii asortezi la o rochie simpla neagra. La fel si botinele cu paiete, combina-le cu blugi skinny negri si un pulover cu decolteu pe umeri. Iar ghetelor poti sa le aduci o pereche de blugi mom fit.

Incaltaminte cu aplicatii, imprimeuri si broderii

Pantofi stiletto cu aplicatii metalice Botine cu paiete Ghete cu aplicatii

Daca te simti pregatita sa fii in centrul atentiei, fa acum primul pas! Hainele cu siguranta le ai in dulap, ti-am zis: less is more, mai ai nevoie doar de perechea de incaltaminte cu aplicatii care se potriveste stilului tau.

Sursa Foto Front page: Shutterstock/By Tinxi

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.