Setari Cookie-uri

Rochia nude: 3 posibilitati de purtare

Rochia nude este o rochie indrazneata pe care trebuie sa o iubesti! Rochia nude este, dupa rochia neagra, un must have in garderoba tuturor femeilor. Iata trei posibilitati de purtare pentru orice sezon, incepand cu toamna aceasta.

Visez la o rochie nude de cand le-am vazut pe Jennifer Lopez, Rihanna si Kim Kardashian facandu-si aparitia in outfit-uri care aproape ca le lasau dezbracate. Bineinteles, nu ar avea acelasi efect si asupra mea, formele lor sunt formele lor, iar eu sunt eu, dar tot cred cu tarie ca o rochie nude vine bine pe oricine si eleganta in care te imbraca este aceeasi.

Rochia nude este, asa cum ziceam, o piesa vestimentara must have pentru orice sezon, cu atat mai mult toamna, tonurile nude fiind in tendinte in acest sezon. Asa ca m-am gandit sa vin cu trei sugestii de rochii nude si trei posibilitati de purtare, in functie de ocazie.

Rochie nude bodycon

Cand aud "rochie nude", modelul din imaginea alaturata este primul care imi vine in minte. Probabil pentru ca intr-o rochie nude bodycon si-au facut aparitia si celebritatile mentionate mai sus.

Citește și:

Poarta rochia nude bodycon cand iesi in club sau esti invitata la o petrecere ori un eveniment cu mondenitati. Asorteaz-o cu stiletto nude sau sandale cu toc subtire. "Ascunde" decolteul cu un accesoriu de gat.

Rochie nude bodycon

Modele de rochii nude

Rochie nude casual

Desi spun despre rochia nude ca este o piesa vestimentara indrazneata, exista pe piata si varianta cuminte. Este vorba de rochia nude casual, cea pe care o porti cand vrei sa te simti sexy si confortabil in acelasi timp, cand stii ca ai mult de mers intr-o zi si atunci te decizi sa porti balerini (balerinii nude sunt in tendinte toamna asta) si o palarie dragalasa.

Rochia nude casual este nici prea sofisticata, nici prea monotona. Depinde de bijuteriile si atitudinea cu care o accesorizezi.

Rochie nude casual

Vezi oferta de rochii nude

Rochie nude eleganta

Avem in imaginea alaturata o rochie nude eleganta versatila. Adica este o rochie nude eleganta ce poate fi purtata la un eveniment important precum nunta, botezul sau orice alt tip de eveniment desfasurat intr-un local select, dar si la o intalnire de afaceri.

Citește și:

In cazul evenimentelor, combina exemplul din imagine cu pantofii cu toc inalt si geanta plic, iar in cazul in care mergi la o intalnire cu oameni de afaceri si vrei sa ii impresionezi pe toti, adauga-i un sacou cambrat si schimba pantofii cu o pereche stiletto.

Rochie nude eleganta

Rochii in nuante nude


Probabil ca ai retineri in ceea ce priveste hainele bej si in alte nuante nude de teama ca iti vor oferi un look sters. Nu zic ca nu e deloc adevarat, dar trebuie sa stii ca un mix & match creativ si putina accesorizare pot transforma nude-ul in vedeta garderobei tale.


Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Alena Gan

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.