Setari Cookie-uri

Rochii pentru silueta-para: tinuta de seara modelatoare

Stiu ca noi, femeile, suntem mereu nemultumite. Gasim noi cate un motiv sa nu ne placa ce vedem in oglinda. Dar mai stiu ca daca ai silueta clepsidra nu ai motive de nemultumire. Ci ar trebui sa te consideri norocoasa pentru ca un “bootylicious” nu e tocmai ceva de lepadat.

Lasand gluma la o parte, silueta clepsidra este cea mai feminina si cea mai sexy, femeile ce au aceasta tipologie avand talia accentuata si soldurile mari.

Eu, sincer, incurajez orice femeie sa se simta bine in pielea ei. Inclusiv pe mine. Si tot eu incurajez femeile (si mai ales pe mine) sa isi puna in valoare calitatile si sa ascunda micile imperfectiuni.

Asa ca astazi voi vorbi despre cateva modele de rochii pentru silueta-para. Rochii de seara sexy potrivite pentru petreceri si evenimente speciale. Am ales cateva variante de rochii pentru o tinuta modelatoare de seara, ce echilibreaza proportiile. Asadar, daca ai silueta clepsidra, iata ce rochii pentru femei cu solduri mari am pregatit:


Alege rochii ce atrag atentia in partea de sus pentru silueta-para

Intrucat in general cand vorbim de femei cu solduri mari, vorbim de o talie subtire si de umeri mici, este recomandat sa atragi atentia in partea de sus a corpului. Alege rochii cu volane sau drapaje ori pliseuri in partea superioara, pentru a echilibra soldurile ample.

Citește și:

O tinuta modelatoare de seara nu trebuie sa fie mulata, ea poate pur si simplu sa pacaleasca privirea. Acest gen de rochie este perfecta, dupa parerea mea. Si atat de feminina!

Alege rochii ce atrag atentia in partea de sus

Rochii ce atrag atentia in partea de sus


Rochii pentru silueta-para: modelele cu decoratiuni la gat sunt potrivite

Tot din categoria echilibrarii proportiilor fac parte si aceste rochii de seara sexy ce atrag atentia in zona gatului, a decolteului si a umerilor.

Alege si tu rochiile potrivite siluetei para, cu decoratiuni, aplicatii sau volumetrii pe gat si decolteu daca vrei sa iti avantajezi tipologia corporala. Extra pont: aceste rochii pentru femeile cu solduri mari se potrivesc perfect cu cizmele lungi, peste coapse.

Rochii pentru silueta-para, cu aplicatii la gat

Rochie rosie cu volane Rochie neagra cu volan din dantela


Rochiile cu pelerina in partea de sus sau rochiile cu volum in partea de sus echilibreaza silueta-para

Poate una dintre cele mai senzuale si reprezentative piese ale acestui sezon: rochia cu pelerina este perfecta pentru silueta clepsidra. Alege o tinuta modelatoare de seara cu o rochie ce accentueaza talia si creeaza impresia de “silueta A”.

Citește și:

De altfel, orice croiala in A avantajeaza femeile cu silueta-para. Rochiile cu pelerina sau capa sunt rochii de seara sexy, si sunt atat de impunatoare incat nu ai nevoie de o accesorizare complexa.

Alege rochii cu pelerina sau layere in partea superioara

Alege rochii cu pelerina


Daca ai silueta-para alege aceste rochii si pastreaza in general, o croiala larga si evazata cand vine vorba de haine potrivite tipologiei tale. De asemenea, cand vorbim de rochii pentru femeile cu solduri mari, daca vrei sa porti modele lungi, opteaza pentru rochii-sirena, croite larg la tiv si asorteaza pantofi stiletto cu varf ascutit, pentru un efect de alungire a siluetei.

Sursa foto front page – Freepik

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.