Setari Cookie-uri

Tinuta comoda pentru vacanta - cum te imbraci in functie de concediu

Suntem gata de vacanta! Eu cel putin, ajung in concediu in august. Dar cine mai are rabdare pana atunci? Mai ca mi-am facut bagajul! Si pentru ca stiu cum e cu planificarea, iti recomand si tie tinuta comoda pentru vacanta in functie de destinatia aleasa pentru concediu!

Ne-am gandit la tinute pentru concediul la mare, la haine si accesorii pentru vacanta activa la munte si la outfit-uri potrivite pentru exploratorii marilor orase. Ce-ti face cu ochiul?

Tinuta pentru vacanta la mare pe plaja

Daca in vara aceasta alegi o vacanta la mare, pe plaja, stim noi cum sa fii cea mai cea! Avem tinuta comoda pentru vacanta la mare. Comoda si sexy, desigur!

Ai nevoie de un costum de baie intreg, cu decupaje. E mai sexy, mai misterios. Mai ai nevoie de o tunica de purtat pe deasupra piesei de swimwear si desigur de o pereche de sandale fara toc. Alege un model Boho, cu multe curele, aplicatii si decoratiuni.

Tinute ideale de purtat la mare

Alege modelul preferat dintr-o varietate de costume de baie

Cum te imbraci in concediul activ la munte

Daca in vara aceasta mergi in concediu la munte si esti o fire sportiva, activa, stim foarte bine ce trebuie sa continua tinuta comoda pentru vacanta! Pentru ca a merge in expeditii pe munte nu inseamna a fi neglijenta cu outfit-ul tau!

Citește și:

Alege o pereche de pantaloni pana la genunchi cu buzunare. Bermudele Cargo sunt chic, sunt sexy si au buzunare in care mai strecori cate ceva. Poate batonul protetic, pe care trebuie sa-l ai in expeditie.

Completeaza look-ul cu un tricou basic, alb, cu un mic accent! Poate un tricou cu volane! Asta tocmai pentru a contracara efectul nefeminin al bocancilor de munte.

Concediul activ la munte

Urmareste haine pe care le poti lua cu tine in concediul pe munte

Outfit-ul perfect pentru un city break

Daca si tu alegi ca metoda de relaxare o varianta de concediu activ si ai in plan sa iei la pas orasele si sa vizitezi cat mai multe muzee, fa o infuzie de cultura in cea mai cool tinuta!

Cea mai cool si cea mai comoda tinuta de vacanta! Si asta pentru ca un city break are nevoie de energie de batut strazile! Poarta o fusta-pantaloni, lejera. Adauga un top sau camasa din denim si o pereche de pantofi comozi tip loafers sau mocasini.

Citește și:

City break de vizitat orase

Vezi haine potrivite pentru un city break

Oricare ar fi vacanta de vara pe care o alegi, nu uita ca tinuta ta comoda de purtat in concediu nu trebuie sa fie confortabila si atat! Trebuie sa te simti bine in ea si sa fii frumoasa, feminina! Pana la urma, trebuie sa fii cea mai frumoasa cand faci selfie-urile acelea!

Sursa foto front page – Javi Indy/Freepik

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.