Setari Cookie-uri

Cele mai frumoase mesaje de dragoste pe tricouri de cuplu

Ca tot se apropie Ziua Indragostitilor, credem ca ar fi o idee buna sa te gandesti la un cadou amuzant si practic. Tricourile personalizate cu mesaje funny ar trebui sa fie ceva special atat pentru el, cat si pentru ea.

Indiferent ca abia ai inceput o relatie sau ca esti indragostit de cativa ani, Valentine’s Day sau Dragobetele va vor prinde impreuna. Ca alegi sarbatoarea imprumutata sau pe cea de pe meleagurile noastre, conteaza prea putin. Clar este ca trebuie sa incepi sa iti faci planurile de cumparaturi de cadouri.

Dupa o plimbare prin oras, o iesire la film sau teatru si eventual o cina romantica, o sa aveti restul serii doar pentru voi. Seara va fi cu siguranta memorabila pentru ca veti fi unul alaturi de celalalt, dar puteti adauga o nota picanta, daca impartiti un cadou amuzant. Si aici intervenim noi cu o idee - tricouri de cuplu personalizate cu mesaje de dragoste.

tricouri personalizate mesaje indragostiti

Vezi tricouri mesaje dragoste

Seturi de tricouri cu mesaje pentru cupluri

Va mai amintiti lantisoarele alea cu pandativ injumatatit? Propunerea noastra de tricouri cu mesaje pentru cupluri este din aceeasi arie - tricouri cu texte care se completeaza reciproc - pentru femei si pentru barbati.

Citește și:

Optiunile sunt extrem de variate, de distractive si de interesante, incat o sa iti fie aproape imposibil sa alegi un singur set. Ca sa iti faci o idee, iata patru dintre ele.

tricouri personalizate pentru indragostiti

Pentru un cuplu geek a carui idila a inceput cu ecranizarile DC Comics, poti opta pentru tricouri cu Batman. Nici “Mi-am gasit perechea” nu o sa mai sune atat de banal. Daca alegeti sa purtati impreuna aceste doua tricouri personalizate o sa fiti admirati impreuna de cei dragi.

Magia vine din iubire, iar declaratia de dragoste poate fi imortalizata pe un tricou. Asa cum o demonstreaza al treilea set de tricouri unde concluzia este una romantica. Sau ii poti spune in mai multe feluri cat de profunda este slabiciunea ta pentru el sau pentru ea, slabiciune tradusa in mai multe limbi prin iubire.

Vezi preturi aici

Tricouri personalizate cu mesaje de dragoste - de la amuzante la cele mai sublime

"I’d spend all 9 lives with you" - asta este genul de mesaj care va impresiona mai ales iubitorii de feline. Pentru ca, pana la urma, daca ai o pisicuta ii intelegi si mai bine comportamentul si nu trebuie sa explici de ce ii accepti capriciile care o fac si mai placuta.

Citește și:

Ca Eminescu a fost un poet al romantismului si ca poeziile sale emana prin fiecare vers un parfum dulce, se stie. Este imposibil sa nu gasesti in opera lui lirica alese cuvinte pentru declaratii de dragoste. Iaca, unul dintre ele a devenit un mesaj pe tricouri personalizate pentru indragostiti.

tricouri mesaje de dragoste

Iti mai poti arata mandria ca ii apartii printr-un text inscris pe un tricou disponibil in mai multe culori. Proud girlfriend/ boyrfriend of a freaking awesome boyfriend/ girlfriend o sa fie inca o confirmare a relatiei frumoase pe care o aveti.

Apuse sunt vremurile cand curtarea se facea prin scrisori si domnitele asteptau cu sufletul la gura un mesaj de la cel ales. Dar asta nu inseamna ca penita de stilou nu poate deveni subiect de text pentru tricouri personalizate cu mesaje de dragoste de Ziua Indragostililor.

Vezi preturi aici

Se stie ca hainele sunt o unealta potrivita pentru a-ti exprima stilul si personalitatea. Insa preferintele in moda nu sunt foarte complicate cand vine vorba despre tricourile cu mesaje de dragoste - conteaza sa aiba un citat sau un text smart. Iar daca vor fi purtate in pereche, cu siguranta ca acestea vor atrage atentia.

Citește și:

Nu te grabi: cauta cu rabdare un model de tricou personalizat care sa se potriveasca cel mai bine amandurora si care sa va reprezinte cel mai bine relatia. Plus ca il puteti purta si cu alte ocazii, chicotind cu gandul la un inside joke pe care doar voi il veti intelege.

Psssst! Iti vindem un pont: uita-te la alte cateva oferte cool la cadourile de Ziua Indragostitilor.

Sursa foto front page: Pixabay

Vizionare placuta


Kudika
5 Februarie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.