Setari Cookie-uri

Tușul alb de ochi este perfect pentru a realiza grafismele sezonului

În acest sezon cat-eye s-a umplut de zăpadă! Stiliștii și make-up artiștii au propus atât de mult tuș alb de ochi și tușe de argintiu metalic, deschis la culoare, încât trebuie să vorbim despre această tehnică. Te invit să descoperi cum folosești eyelinerul alb, cu sugestii de produse, cu inspirație de la marile case de modă și cu sfaturi de la experți. Descoperă cum adopți și tu un machiaj grafic cu tuș alb, de la make-up artistul Laura Perian!

Se poartă mult variantele de machiaj grafic cu tuș alb. Dacă vrei, este un fel de cat eye, sau machiaj cu codiță, doar că în loc de eyeliner sau dermatograf negru ori colorat, folosești tuș alb de ochi. Nu mă înțelege greșit! Se poartă și cat-eye-ul în acest sezon, și încă unul exagerat, vizibil, retro-Glamour! Dar se poartă și multe variante de machiaj grafic cu tuș alb!

Cum folosești eyelinerul alb pentru un make-up stilat, ușor de asortat în orice context sau ținută? Am documentat bine trendurile, am adunat produse de make-up și multe sugestii de tuș alb de ochi sau creioane albe de ochi și am cerut părerea expertului. Te invit să descoperi ce îți recomandă make-up artistul Laura Perian, mai jos!

Machiaj grafic cu tuș alb pe care să mizezi în acest sezon: vezi cum au propus stiliștii internaționali

Se poartă multe variante de machiaje grafice cu tuș, creion dermatograf sau eyeliner. Unele în tonuri clasice de negru, maro. Altele în tonuri colorate intens, electrice și muuulte variante de machiaj grafic cu tuș alb. La Eudon Choi am văzut machiaj cu creion galben neon. La Jeremy Scott a ieșit în evidență turcoazul. La Dior conturul cu galben, la Tibi mixul de violet și turcoaz iar la Calvin Luo albastru cobalt electric.

Citește și:

creioane dermatograf albe

Alege creioane dermatograf albe de aici

Și s-a mers atât de mult pe variante de machiaj cu tuș alb de ochi și pe ”iernificarea” machiajului, pe ”inserția” de detalii albe sau argintii, de zăpadă și gheață, încât s-a purtat chiar și vopsirea genelor cu mascara albă. Un exemplu, găsești la Concept Korea, de exemplu!

Dar cum folosești eyelinerul alb pentru un look cool? Din ce colecții te poți inspira să folosești și tu creion dermatograf sau tuș alb de ochi? De ce să alegi un machiaj grafic cu tuș alb acum? Scroll să afli ce îți recomandă Laura Perian, make-up artist!

Cum te sfătuiește Laura Perian, make-up artist, să conturezi privirea cu tuș alb de ochi

L-am văzut pe podiumuri la designeri ca Philipp Plein, Laura Biagiotti sau Ulla Johnson și pe Covorul Roșu la dive ca Kristen Stewart, Margo Robbie sau Lupita Nyong'o. Vedeta machiajului: eyelinerul alb sau tușul alb de ochi! De ce să încerci și tu să obții un machiaj grafic cu tuș alb în acest sezon? Make-up artistiul Laura Perian spune că un tuș alb de ochi poate oferi luminozitate privirii, și poate scoate în evidență, prin contrast, alte nuanțe din machiajul ochilor.

Citește și:

Cum folosești eyelinerul alb? Laura Perian, expert în machiaj, îți dă câteva exemple de machiaj grafic cu tuș alb, numai bune de experimentat în iarna aceasta. Așadar, ai nevoie doar de tuș alb de ochi și poți obține aceste tehnici de machiaj:

Laura Perian Make-up Artist

  • Half cut crease sau Cut Crease – iată cum obții acest machiaj grafic cu tuș alb: o dungă subțire de eyeliner alb trasată în pliul ochiului (doar pe jumătatea lui, sau pe tot pliul) îl evidențiază și poate scoate foarte bine în evidență o pleoapă mobilă cu mult glitter de ochi, de exemplu. Este un machiaj foarte popular mai ales pe rețelele de socializare.
  • Pe waterline – poți folosi eyeliner alb sau tuș alb de ochi pe waterline (conjunctivă) pentru un efect de mărire al ochilor. Pentru un machiaj de zi cu zi, Laura Perian recomandă un eyeliner nude sau bej, pentru că de multe ori cel alb dă un efect de ochi de păpușă. Însă dacă vrei să porți un machiaj de inspirație al anilor 60' atunci eyelinerul alb este alegerea corectă.
  • Eyeliner sau tuș alb de ochi clasic - pentru un machiaj de zi, chiar de birou, pe o pleoapa nude, poți trasa linii ca la orice cat eye, de exemplu, doar că, de data aceasta cu alb!
  • Pentru a evidenția un alt eyeliner – iată cum folosești eyelinerul alb în acest context: peste linia clasică de eyeliner negru poți trasa și o linie de eyeliner alb care îl va scoate în evidență și mai mult pe cel negru.
  • Ca bază pentru un machiaj colorat - întotdeauna fardurile vor părea mai pigmentate dacă sunt aplicate pe o bază albă sau nude.

tuș alb de ochi

Citește și:

Alege un tuș alb de ochi de aici

Așadar, au atâtea variante de încercat în acest sezon! Atâtea variante care te pot face să captezi toate privirile. Atâtea tehnici de make-up altfel! Toate pornind de la un tuș alb de ochi! Simplu și de efect, nu-i așa?

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.