ce inseamna de fapt o viata in doi?
Postat pe: 3 Noiembrie 2008, ora 18:15
pare o intrebare stupida, dar nu este. eu m-am trezit neajutorata in fata ei. am o relatie, suntem impreuna de vreo doi ani jumate, vorbim despre casatorie dar inca nu-i nimic concret. Problema care m-a determinat sa-mi pun aceasta intrebare a fost determinata de urmatoarele constatari: noi nu stam in orasul in care lucram (buc), ci la vreo 20 km, deci eu trebuie sa fac naveta zilnic si in zilele bune ajung in doua ore jumate la birou. daca am treaba la 8 dim, cum mai in fiecare zi se int, trebuie sa ma trez la 5:30. el are masina, face doar jumatate de ora (nu depinde de ora fixa a microbuzului si nici de mijl de transport, metrou etc.) si eu as face la fel ca timp daca as avea masina... care sta in curte degeaba. sta acolo pt ca eu probabil nu stiu sa conduc de nota 10. e f frig acolo... si de curand ne-am certat, iar problema s-a pus in felul urmator: nu mai merge, imi iau lucrurile in cat timp vreau si plec. toate veniturile mele se duc in casa, pt amandoi, eu daca vreau sa plec, am doar lucurrile cu care am venit... merita sa investeti atat in viata de cuplu? ma gandesc acum ca daca plec.... as avea multe beneficii, multe, dar nu pe el. ce inseamna de fapt viata de cuplu? cum se impart cheltuielile si pana unde ar trebui sa se sustina cei doi?eu cred ca sit in care ma aflu nu se cheama relatie de cuplu...
Postat pe: 4 Noiembrie 2008, ora 17:15
viata de cuplu inseamna sa existe INTOTDEAUNA - doi - nu unul. Pune accent pe tine. Veniturile tale consumale si pentru bucuria sufletului tau...nu pentru o casa care..mai tarziu sau mai devreme va fi sau nu si a ta...
Merita sa investesti in viata de cuplu, nu financiar - ci sentimental DAR pana la o limita- sa nu te neglijezi pe tine pentru bucuria fara limite a celuilalt. Un cuplu inseamna: DAU si PRIMESC...
Libertatea ta inceteaza cand libertatea lui exista. Deci - acordati timp..si constata ca in primul rand trebuie sa te iubesti pe tine altfel nu o sa fi fericita niciodata..indiferent de relatie.
Pupici,
Lau!
Merita sa investesti in viata de cuplu, nu financiar - ci sentimental DAR pana la o limita- sa nu te neglijezi pe tine pentru bucuria fara limite a celuilalt. Un cuplu inseamna: DAU si PRIMESC...
Libertatea ta inceteaza cand libertatea lui exista. Deci - acordati timp..si constata ca in primul rand trebuie sa te iubesti pe tine altfel nu o sa fi fericita niciodata..indiferent de relatie.
Pupici,
Lau!
Postat pe: 10 Noiembrie 2008, ora 09:43
Este adevarat ca intr-un cuplu trebuie sa dai dar sa si primesti. Nimeni nu trebuie sa contabilizeze aceste 2 variante, niciodata nu vor fi egale, dar trebuie sa existe de partea abilor parteneri. Cand unul da si celalalt primeste nu mai exista relatie de cuplu, este doar una parazitara.
Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 11:39
Incearca sa observi si ale cupluri. Eu am observat peste tot ca daca barbatul nu isi asuma rolul de barbat ca si responsabilitati si financiar, relatia nu merge ok. Ori daca femeia aduce mai multi bani in casa, barbatul e frustrat si se manifesta in diverse moduri care nu sunt ok,ori femeia e nemultumita, isi pierde respectul si pretuirea pentru el, incepe sa nu se mai uite la el cum ar trebui sa se uite o femeie la barbatul ei, il jigneste sau nu se mai simte atrasa sexual de el. Si eu am fost in postura in care castigam mai mult de cat partenerii si nu a fost deloc ok. Barbatul meu de acum e cel care aduce cei mai multi bani ,e stalpul casei, el se implica in problemele mai importante, vorbeste cu relatiile lui sa rezolvam ce avem nevoie, are grija de mine , si ma simt minunat, il pretuiesc, il respect, simt ca am un sprijin. Si eu muncesc, aduc bani, sunt o femeie foarte puternica si descurcareata dar e minunat sa ai un barbat adevarat langa tine si sa simti ca te protejeaza si ca are grija de tine .Mai gandeste-te .
Postat pe: 21 Noiembrie 2008, ora 13:35
Si de asemenea mai inseamna siguranta si incredere!
Postat pe: 11 Decembrie 2008, ora 01:00
relatia de lucru inseamna 2 oamenii care vin impreuna fiind 2 persoane complet sau partial dar totusi diferite si care desi fiecare au cariera lor sau munca lor fiecare contribuie cu ceva in aceasta relatie . contribuie cu banii cu incredere cu multa pasiune intelegere si sa fie mereu cand celelalt are nevoie de el cel mai mult si sa nu judece persoana iubito ci sa o iubesca cum el sau ea stie mai bine si daca e nevoie sa dea totul pt ea. bineinteles nu dai totul de la inceput ci cand vezi ca doar dupa doar 2 luni te cere sa fii sotia lui sau cand face ceva extraordinar pt tine si iti arata ca /cu adevarat te iubescte!
acuma in legatura cu banii este ( parerea mea) fiecare tre sa aduca ceva in casa vb de cei care stau inpreuna ,pt ca daca numai unu contribuie si celalt nu face nimic celalat care aduce de toate in casa se va simti folosit si nu e bine ca sa stai asa ca o fleasca si sati irosesti viata degiaba dar prietena mea care vrea sa plece de la parteneru ei yo iti zis va ce tu simti nu lasa ca nimenii sa nu-ti spuna ce sa faci!
acuma in legatura cu banii este ( parerea mea) fiecare tre sa aduca ceva in casa vb de cei care stau inpreuna ,pt ca daca numai unu contribuie si celalt nu face nimic celalat care aduce de toate in casa se va simti folosit si nu e bine ca sa stai asa ca o fleasca si sati irosesti viata degiaba dar prietena mea care vrea sa plece de la parteneru ei yo iti zis va ce tu simti nu lasa ca nimenii sa nu-ti spuna ce sa faci!
TEBEASE
Postat pe: 12 Decembrie 2008, ora 09:16
Imi pare rau pt ce ti se intampla,mai sunt probleme de genul acesta intre cei doi dar eu zic ca daca fugi si pleci asta nu e o solutie.
Ce faceai daca erati casatoriti mai renuntai asa de usor?
Ce faceai daca erati casatoriti mai renuntai asa de usor?
Postat pe: 12 Decembrie 2008, ora 09:32
Daca numai tu ai asigurat multele si maruntele chieltuieli in casa e tare naspa, in felul acesta iti poate spune ca tu nu ai adus nimic de pret in casa pe cand el, de exemplu, a luat o masina. Nu uita ca lucrurile marute nu se observa sau se uita foarte repede. Dar poate tu il iubesti nespus si o sa treci si peste asta urmand ca pe viitor sa iti organizezi un pic resursele astfel incat sa faci economii (este drept micute) pentru tine, pentru situatii neprevazute. Sau poate o sa aduci in casa cate un lucru mai mare si de valoare care se va vedea tot timpul .. Din cate imi dau eu seama iubitul tau nu prea mai investeste in tine (sentimente) pentru ca atunci nu ar cauta sa iti contabilizeze chieltuielile tale in casa. Situatia cu masina am avut-o si eu. Prietenul meu, cu care locuiesc deja de 1 an, are masina si incepe lucrul la 9 undeva foarte aproape de casa, eu incepeam la 7:30 undeva la iesire din oras. Am si eu carnet si conduc destul de bine insa nu mi-a dat masina pe mana, in schimb se trezea odata cu mine imi pregatea uneori masa si apoi ma ducea la serviciu.Amintesc ca in mod normal se trezea la ora 8. ...Cu chieltuielile in casa la fel, au cateva luni in care m-a "terorizat" ca eu nu aduc nimic in casa desi faceam piata si asiguram si fix jumatate din chieltuielile de intretinere dintr-un salariu de 711 lei, iar el dintr-un salariu de trei ori mai mare.In acea perioada am crezut ca nu ma mai iubeste si am decis sa plec. Dupa ceva vreme poate si-a dat seama ca nu ma poate pierde definitiv si ne-am impacat dar am propus si o strategie: strangem intr-um cos toate facturile si bonurile de cumparaturi. Fiecare are obligatia de a scrie pe bon numele sau si sa-l puna in cos. La sfarsit de luna se trage linie la facturi se plateste jumatatea, la bonurile de cumparaturi la fel. Daca unul dintre noi a chieltuit mai mult pentru casa celalalt ii restituie diferenta. Astfel a constat si el ca m-a nedreptatit spunandu-mi mai demult ce eu prea fac cumparaturi, iar in acest fel la sfarsit de luna eu primesc bani inapoi si sunt si impacata cu faptul ca sunt cunoscute si egale chieltuielile noastre. Te pup si iti doresc sa gasesti o solutie buna si pentru voi.
Postat pe: 12 Decembrie 2008, ora 09:37
eu,cred ca adevarata viata in doi este atunci cand cei doi reusesc sa fie UNUL singur,un intreg, atunci cand nu mai exista "eu" si "tu" ci "noi doi" uniti intr-o singura fiinta. Atunci nu mai exista casa mea, masina mea, veniturile mele (mai mari decat ale tale) ci toate sunt ale noastre. dar bineinteles ca lucrul acesta nu este deloc usor, cere multa renuntare la EU-ul din noi. Cere iubire adevarata pentru cel de langa noi, iubire care sa fie mai mare decat iubirea de sine!
Iubiti-va pe soare si furtuni!
p.s. "DRAGOSTEA NU CADE NICIODATA!
Iubiti-va pe soare si furtuni!
p.s. "DRAGOSTEA NU CADE NICIODATA!
Postat pe: 12 Decembrie 2008, ora 11:39
Super
imi place cum ganditi
Si eu sunt de aceeasi parere.Daca stam sa ne gandim toate certurile vin de la bani
Intradevar..trebuie sa tii in frau cheltuielile..dar faceti ca mine..Duceti-va impreuna la cumparaturi..si cheltuiti impreuna..asa nu o sa mai tina nici unul cont
Bafta
Postat pe: 12 Decembrie 2008, ora 12:45
sa stii ca te gandesti bine ca ceea ce traiesti tu nu prea se cheama relatie de cuplu. iti povestesc eu relatia mea si trage tu concluziile. cu viitorul meu sot vb de aproape 5 ani din care 4 am fost studenta, pana acum 1 luna nu am lucrat niciodata si stam impreuna de 3 ani. niciodata nu mi s-a reprosat ca nu aduc nimic in casa desi nu tot timpul am avut tot ceea ce ne-am dorit.tot el m-a ajutat sa-mi platesc facultatea si a facut tot posibilul sa-mi cumpere tot timpul tot ceea ce mi-am dorit. si toate astea dintr-un salariu de 1800 de lei. acum ca lucrez si am luat si eu primul salariu mi-a zis ca am liber sa fac ce vreau eu cu primii mei bani castigati. bineanteles ca nu am cheltuit decat jumatate din salariu si restul i-am dat in casa dar am apreciat f mult gestul lui. te pup si iti doresc mult succes.
Postat pe: 12 Decembrie 2008, ora 13:07
am avut si o casnicie si o relatie mai lunga, dar totdeauna s-a manifestat problema banilor intr-un fel sau altul.....si parintii mei au dificultati cu banii in sensul ca nu ajung, ca trebuie sa facem o investitie, DAR niciodata nu i-am vazut gandind "banii mei -banii tai", ci asta castigam NOI DOI , cum facem ?. In viata de zi cu zi , si acum , dupa 35 de ani de casnicie, tata pune salariul pe masa si stie si are incredere in mama ca ii foloseste pt caminul lor asa cum considera de cuviinta, el zice ca ea este gospodina si ca o femeie isi stie casa si cum sa cheltuie...iar la achizitii mai mari intotdeauna stau de vorba si analizeaza. Oare tine de o educatie mai veche? ...nu neaparat, tata nu a o fost niciodata un "stapan " al casei, ci omul, chiar numai cu profesionala, dar care a venit si a zis "hai sa discutam".....
Nu stiu ce sa zic, poate valorile nostre sunt altfel? Cert e , ca totusi e bine ca barbatul sa fie un stalp al casei, sa fie admirat si apreciat, facut sa se simta barbat.....dar pt asta si trebuie sa fie barbat!
Nu stiu ce sa zic, poate valorile nostre sunt altfel? Cert e , ca totusi e bine ca barbatul sa fie un stalp al casei, sa fie admirat si apreciat, facut sa se simta barbat.....dar pt asta si trebuie sa fie barbat!
Postat pe: 12 Decembrie 2008, ora 14:57
viata in doi inseamna dupa parerea mea sa il simti langa tine chiar daca el e la mii de km,sa comunici ca si cum ai comunica cu tine insati,sa imparti totul si sa realizezi ca fiecare secunda petrecuta impreuna este o nestemata care va alcatui comoara nostalgiilor batranetii.si o viata in doi poate insemna si
nu doar cand vrea el, mai poate insemna si
nu doar el cu prietenii si
si inca multe altele.
nu doar cand vrea el, mai poate insemna si
nu doar el cu prietenii si
si inca multe altele.
Postat pe: 12 Decembrie 2008, ora 22:36
noi avem o vorba cand vine vorba de bani si este foarte adevarata: šnu trebuie sa te conduca banul ci trebuie sa il conduci tu pe elš
n-am fost niciodata de acord cu imparteala asta in familie...poate ca n-am vazut asa ceva la parintii mei si de asta.... mi se pare stupid sa ai o familie si cand vine momentul sa platesti cheltuielile eu jumate tu jumate..... la mancare tot asa...daca vrei banane cumpara-ti din banii tai ca eu nu o sa mananc din ele.... bai vezi ca ala e iaurtul meu pune-l inapoi in frigider...etc fel si fel de faze pe care le-am vazut la altii parca mi-era rusine mie de rusinea lor....casatoriti de 3-4 ani si se mai cearta ca a baut din sucul ei ...
am fost ceruta in casatorie dupa o luna de relatie.... peste 5 ne-am mutat impreuna si la 2 ani jumatate am facut nunta..... de cand locuim impreuna (chiar daca nu eram casatoriti)banii au fost stransi impreuna chiar daca eu nu munceam sau munceam mai putin si el castiga de 3 -4 ori mai mult ca mine ... banii sunt ai nostri cheltuielile sunt ale familiei...la cumparaturi mergem impreuna si nu ne-am certat niciodata pe tema banilor....sau ca el a mancat mai mult ca mine
pt cei care fac figuri cu banii.... ca ei castiga mai mult.... sa faca ei mancare, sa spele, sa calce, sa faca curatenie, sau sa o plateasca pe sotie.... 30 lei mancarea....20 lei / ora la facut curatenie si 5 lei camasa de calcat.....sa faca o socoteala...nu le mai convine...
nu inseamna ca sotie = sclava in casa sau altele dar mi se pare coret ca atunci cand vine saracul rupt de munca dupa 10 h sa gaseasca mancarea pregatita avand in vedere ca tu ai stat in pat la tv pana la ora aia..... sa faca el cand are zi libera
n-am fost niciodata de acord cu imparteala asta in familie...poate ca n-am vazut asa ceva la parintii mei si de asta.... mi se pare stupid sa ai o familie si cand vine momentul sa platesti cheltuielile eu jumate tu jumate..... la mancare tot asa...daca vrei banane cumpara-ti din banii tai ca eu nu o sa mananc din ele.... bai vezi ca ala e iaurtul meu pune-l inapoi in frigider...etc fel si fel de faze pe care le-am vazut la altii parca mi-era rusine mie de rusinea lor....casatoriti de 3-4 ani si se mai cearta ca a baut din sucul ei ...
am fost ceruta in casatorie dupa o luna de relatie.... peste 5 ne-am mutat impreuna si la 2 ani jumatate am facut nunta..... de cand locuim impreuna (chiar daca nu eram casatoriti)banii au fost stransi impreuna chiar daca eu nu munceam sau munceam mai putin si el castiga de 3 -4 ori mai mult ca mine ... banii sunt ai nostri cheltuielile sunt ale familiei...la cumparaturi mergem impreuna si nu ne-am certat niciodata pe tema banilor....sau ca el a mancat mai mult ca mine
pt cei care fac figuri cu banii.... ca ei castiga mai mult.... sa faca ei mancare, sa spele, sa calce, sa faca curatenie, sau sa o plateasca pe sotie.... 30 lei mancarea....20 lei / ora la facut curatenie si 5 lei camasa de calcat.....sa faca o socoteala...nu le mai convine...
nu inseamna ca sotie = sclava in casa sau altele dar mi se pare coret ca atunci cand vine saracul rupt de munca dupa 10 h sa gaseasca mancarea pregatita avand in vedere ca tu ai stat in pat la tv pana la ora aia..... sa faca el cand are zi libera
Postat pe: 12 Decembrie 2008, ora 23:03
De la: allyy, la data 2008-11-03 18:15:58deci eu trebuie sa fac naveta zilnic si in zilele bune ajung in doua ore jumate la birou. daca am treaba la 8 dim, cum mai in fiecare zi se int, trebuie sa ma trez la 5:30. el are masina, face doar jumatate de ora (nu depinde de ora fixa a microbuzului si nici de mijl de transport, metrou etc.) si eu as face la fel ca timp daca as avea masina... care sta in curte degeaba. sta acolo pt ca eu probabil nu stiu sa conduc de nota 10.
atunci de ce nu te duce el cu masina......nici asa nici asa....ori te duce el cu masina frumusel la servici...ori iti iei inima in piept si te bagi la volan...nu o sa fii profesionista din prima dar condu mai des...cand mergeti la cumparaturi...sau daca te streseaza el cand conduci exerseaza singura...iesi sa faci o plimbare....usor usor iti dai drumul...si iei tu masina la serv daca nu vrea sa te duca...nu e normal sa pierzi atatea ore prin microbuze daca ai carnet si masina in fata casei
Postat pe: 12 Decembrie 2008, ora 23:17
De la: allyy, la data 2008-11-03 18:15:58 de curand ne-am certat, iar problema s-a pus in felul urmator: nu mai merge, imi iau lucrurile in cat timp vreau si plec. toate veniturile mele se duc in casa, pt amandoi, eu daca vreau sa plec, am doar lucurrile cu care am venit... merita sa investeti atat in viata de cuplu? ma gandesc acum ca daca plec.... as avea multe beneficii, multe, dar nu pe el. ce inseamna de fapt viata de cuplu? cum se impart cheltuielile si pana unde ar trebui sa se sustina cei doi?eu cred ca sit in care ma aflu nu se cheama relatie de cuplu...
viata in cuplu e o loterie...niciodata nu se stie...nu cred ca are nimeni solutia...puteti munci o viata amandoi si sa traiti fericiti pana la adanci batraneti.......puteti munci amandoi si cand va certati unul sa plece cu codita intre picioare dupa ani de munca sa se trezeasca fara nimic.....e greu de spus... nu se stie niciodata depinde de norocul fiecaruia
daca tu nu te simti iubita si apreciata sa fii sigura ca asta vrei de la viata... sa faci naveta fara ca pe el sa-l intereseze ...nu cunosc situatia si mai bine nu mai continui dar daca simti ca te poti separa spune-i ca te muti in bucuresti ca ai gait un apartament sa stai cu 2 colege sau daca iti stie toate colegele cu 3 colege de facultate sau liceu....sa vezi cam ce fata face...ca platesti mai putin la chirie si e mai bine ca NU MAI PIERZI ATATA TIMP PRIN METROU SI MICROBUZE ... vezi daca lupta pt relatia voastra si va incerca sa gaseasca o solutie pt ati usura munca...sau ii este indiferent ca te muti
Postat pe: 13 Decembrie 2008, ora 09:39
De la: monachiuc, la data 2008-12-12 13:07:26am avut si o casnicie si o relatie mai lunga, dar totdeauna s-a manifestat problema banilor intr-un fel sau altul.....si parintii mei au dificultati cu banii in sensul ca nu ajung, ca trebuie sa facem o investitie, DAR niciodata nu i-am vazut gandind "banii mei -banii tai", ci asta castigam NOI DOI , cum facem ?. In viata de zi cu zi , si acum , dupa 35 de ani de casnicie, tata pune salariul pe masa si stie si are incredere in mama ca ii foloseste pt caminul lor asa cum considera de cuviinta, el zice ca ea este gospodina si ca o femeie isi stie casa si cum sa cheltuie...iar la achizitii mai mari intotdeauna stau de vorba si analizeaza. Oare tine de o educatie mai veche? ...nu neaparat, tata nu a o fost niciodata un "stapan " al casei, ci omul, chiar numai cu profesionala, dar care a venit si a zis "hai sa discutam".....
eu cred ca relatiile s-au schimbat si pt . ca noi suntem altfel decat parintii nostrii! si eu am vazut la fel la ai mei: au banii in comun, se sfatuiesc ce fac cu ei si pun salariile la gramada! ei bine eu nu fac asa! sunt casatorita de 1 an si locuiesc cu el de 2 ani dar suntem impreuna de 9 ani! ei bine in toti acesti ani am fost obisnuita sa ma descurc singura cu banii mei fara sa intreb pe nimeni si dupa ce ne-am mutat impreuna mi-a fost greu sa pun banii in comun! pt. ca simteam ca daca fac o cheltuiala pe care o fac femeile ( stiti si voi ca noi cheltuim pe alte lucruri decat barbatii ) ar fi trebuit sa ma justific! el nu mi-a reprosat niciodata ca nu aduc in casa bani la fel de multi ca el sau ca nu particip la cheltuielii ( pe care le acoperim jumi-juma) si chiar ar vrea sa punem banii la comun! dar eu sunt obisnuita cu independenta mea si mi-e greu sa fac altfel!
ei bine asa cum spuneam cred ca separarea la bani vine si din faptul ca avem relatii foarte lungi inainte sa ne casatorim , ne casatorim la varste mult mai mari dacat parintii nostrii si de aceea ne obisnuim cu ''banii mei'' si ''banii tai'' ! dupa 7 anii de '' banii mei'' si ''banii tai'' e greu pt. mine sa trec la ''banii nostrii''
Postat pe: 14 Decembrie 2008, ora 12:45
dar ce ziceti de varianta in care el are tot atatea datorii la banca /puna echivalent cu cat castiga /luna? cu 2 joburi!
nu putem spune ca nu castiga nimic, dar nici ca aduce in casa prea mult, din moment ce tre sa dea la banci intreaga suma?nu pot zice nici ca sta pe tanjala, are 2 joburi, cum spuneam, face tot ce poate ca sa mai faca un ciubuc, dar la final, rezultatul e acelasi!raman banii mei!si tre sa recunosc, cu o oarecare rusine, ca ma doare sufletul sa vad cum mi se duc printre degete!locuim impreuna de 1 an, la anu" tre sa ne casatorim, situatie devine preanta pt. mine.
nu putem spune ca nu castiga nimic, dar nici ca aduce in casa prea mult, din moment ce tre sa dea la banci intreaga suma?nu pot zice nici ca sta pe tanjala, are 2 joburi, cum spuneam, face tot ce poate ca sa mai faca un ciubuc, dar la final, rezultatul e acelasi!raman banii mei!si tre sa recunosc, cu o oarecare rusine, ca ma doare sufletul sa vad cum mi se duc printre degete!locuim impreuna de 1 an, la anu" tre sa ne casatorim, situatie devine preanta pt. mine.
Postat pe: 15 Decembrie 2008, ora 14:43
Cred ca la intrebarea asta si celor care si-au serbat nunta de aur le e greu sa raspunda.
Postat pe: 15 Decembrie 2008, ora 22:41
dar eu de exemplu am salariu mai mare si castig mai multi bani ca el....nu m-a deranjat niciodata...dar uneori am impresia ca profita..ca sta pe banii mei...desi nu cred ca nu are alte posibilitati momentan...dar nici nu se chinuie prea tare sa faca ceva in legatura cu acest fapt..
Postat pe: 16 Decembrie 2008, ora 16:06
De la: jules, la data 2008-12-14 12:45:25dar ce ziceti de varianta in care el are tot atatea datorii la banca /puna echivalent cu cat castiga /luna? cu 2 joburi!
nu putem spune ca nu castiga nimic, dar nici ca aduce in casa prea mult, din moment ce tre sa dea la banci intreaga suma?nu pot zice nici ca sta pe tanjala, are 2 joburi, cum spuneam, face tot ce poate ca sa mai faca un ciubuc, dar la final, rezultatul e acelasi!raman banii mei!si tre sa recunosc, cu o oarecare rusine, ca ma doare sufletul sa vad cum mi se duc printre degete!locuim impreuna de 1 an, la anu" tre sa ne casatorim, situatie devine preanta pt. mine.![]()
depinde pt ce sunt datoriile la banca....
daca are dat pt a plati apartamentul si masina care-s pe numele lui ca el le plateste......tu aduci banii de cheltuieli si mancare si daca doamne fereste va despartiti peste cativa ani ...el ramane cu masina si apartamentul si tu ramai cu amintirea....
Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 23:34
eu si sotul meu ne cunoastem de cand eram copii dar nu am pastrat legatura unul cu altul pana cand anul acesta neam intalnit intamplator pe strada si am continuat sa ne vedem si sa vorbim.el era stabilit in anglia si urma sa se intoarca dar noi am continuat sa vorbim pe internet si la telefon timp de doua luni.in acest timp mia spus ca el vrea sa ramana in anglia si ca vrea sa fiu si eu langa el si apoi mia luat biletul de avion.sunt in anglia de 6 luni si nu muncesc pentru ca nu am acte.recent neam casatorit aici si ne intelegem foarte bine.ideea e ca nu banii conteaza ci dragotea care e intre noi,respectul pe care il avem unul fata de altul si comunicarea e baza!!!
Fosta membra Kudika.ro
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 13:24
Viata in doi esate asa cum si-o construiesc cei doi. Ce pot spune despre noi este k ne-am mutat de curand impreuna, in alta tara si este superb, stam singuri( dupa ce o vreme am sta cu parintii) si ne-am aranjat si organizat asa cum ne-am dorit si este foarte bine. Viata in doi este foarte frumoasa cu conditia k amandoi sa-si doreasca armonia si sa se straduiasca sa fie bine, cu iubire si buna-vointa se poate face orice.
Postat pe: 8 Martie 2009, ora 23:39
aaaa
Postat pe: 8 Martie 2009, ora 23:45
viata in 2 inseamna atunci cand fericirea ti se citeste pe chip cand toata lumea iti spune ca arati bine dar nimeni nu stie ca dragostea iti da aripi te face sa zbori si cand ai langa tine o persoana pe care o iubesti si care iti arata ca te iubeste si face totul ca tu sa fii fericita asta inseamna cu adevarat o viata in 2.restul e doar un chin sau o cruce ce trebuie sa o ducem atunci cand nu stim sa punem capat unei relatii care te ingroapa si nu te face sa simti ca traiesti.pacat de cele mai multe ori viata in 2 e mai mult un chin decat o placere.eu ma consider o persoana fffff norocoasa
Postat pe: 27 Mai 2009, ora 15:38
in primul rand eu cred ca o relatie presupune munca ,poate nu e cel mai potrivit cuvant acum dar altul nu imi vine in minte la ora asta.munca din partea ambelor parti,mai presupune intelegere,compromic,comunicare.nu am spus iubire pt.ca se subintelege ca ea trebuie sa existe.dar dupa parerea mea degeaba exista acest sentiment daca nu facem eforturi pt.e intretine relatia si nu comunicam
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 11:20
o viata in doi ,inseamna f multe sacrificii,renuntari la tabieturile personale,compromisuri,rabdare,forta pt a putea intelege absolut tot!
si binenteles multa multa iubire ca sa le poti face pe toate astea
si binenteles multa multa iubire ca sa le poti face pe toate astea
Postat pe: 22 Iulie 2009, ora 08:55
cred ca este o stare de asteptare, aceptare,complacere,renuntare,iubire matura.
Postat pe: 27 Iulie 2009, ora 13:58
`SA iubesti inseamna sa-ti asumi cel mai mare risc
Inseamna sa-ti pui fericirea in mainile cuiva
Sa crezi fara rezerve
sa accepti sa fii vulnerabil`
Asta cred eu ca inseamna si o relatie de cuplu,cu adaugarea faptului ca ai si multe satisfactii daca stii cum sa `gestionezi` situatiile de criza...
Inseamna sa-ti pui fericirea in mainile cuiva
Sa crezi fara rezerve
sa accepti sa fii vulnerabil`
Asta cred eu ca inseamna si o relatie de cuplu,cu adaugarea faptului ca ai si multe satisfactii daca stii cum sa `gestionezi` situatiile de criza...
Fosta membra Kudika.ro
Postat pe: 10 August 2009, ora 23:31
Iata ceva dragut; o perspectiva din care sa privim viata in doi. Priviti voi si aduceti-va aminte, aratati-le si lor si faceti-i sa zambeasca.
http://www.youtube.com/watch?v=XiPzNleDkrw
PS. Pt cei care vor intreba videocipul este gandit si realizat de o femeie.
http://www.youtube.com/watch?v=XiPzNleDkrw
PS. Pt cei care vor intreba videocipul este gandit si realizat de o femeie.
Publicitate
Postat foarte recent
Promotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului