OARE LA NOI IN ROMANIA CUNUNIA CIVILA SE POATE FACE PE MALUL MARII , CA CEA RELIGIOASA O SA O FAC IN BISERICA CU TOATE CA ACEST LUCRU IMI DISPLACE DEOARECE MI SE PARE TRIST SI MONOTON.
CUNUNIE PE MALUL MARII
Postat pe: 29 Mai 2009, ora 10:49
BUNA!
OARE LA NOI IN ROMANIA CUNUNIA CIVILA SE POATE FACE PE MALUL MARII , CA CEA RELIGIOASA O SA O FAC IN BISERICA CU TOATE CA ACEST LUCRU IMI DISPLACE DEOARECE MI SE PARE TRIST SI MONOTON.
simona
Postat pe: 29 Mai 2009, ora 11:08
De la: simonaCT, la data 2009-05-29 10:49:01BUNA!
Ti se pare trist si monoton ....no commnet atunci nu te casatori in Biserica sunt preoti care oficiaza slujba si pe malul marii cu siguranta...insa presupun ca acest lucru costa....la fel si reprezentantul primariei poate veni pe malul marii dar costa ....cel mai bine intrrebi la primarie!
Postat pe: 30 Mai 2009, ora 07:03
Despre ceremonia de laprimarie nu stiu dacae ste posibil sao muti outdor insa am fost la o slujba religioasa de casatorie efectuata afara,a fost dementiala,merita!
Postat pe: 30 Mai 2009, ora 08:47
Ar fi foarte ROMANTIC...Numai bine!
Fosta membra Kudika.ro
Postat pe: 30 Mai 2009, ora 16:35
da si la noi se oficiaza cununii la malul marii,dar costa
chiar vara trecuta o prietena s a cununat pe malul marii asa ca trebuie sa iei legatura cu un preot de la constanta sa rezolvi detaliile si sa aflicat costa caci am auzit ca nu e chiar ieftin.succes
chiar vara trecuta o prietena s a cununat pe malul marii asa ca trebuie sa iei legatura cu un preot de la constanta sa rezolvi detaliile si sa aflicat costa caci am auzit ca nu e chiar ieftin.succes
Postat pe: 30 Mai 2009, ora 21:43
CUNUNIA PE MALUL MARI,DA CEA CIVILA DAR CUNUNIA RELIGIOASA E MAI BINECUVANTATA IN BISERICA SI NU E MONOTONAACUM BISERICILE SUNT FOARTE FRUMOS AMENAJATE PENTRU CUNUNII SI NU COSTA NIMIC IN PLUS,VETI SPUNE CA DUMNEZEU E PESTE TOT DAT IN CASA LUI E MAI BINE.
Postat pe: 31 Mai 2009, ora 20:01
Margineanu a avut cununia religioasa pe malul marii. Mie mi-au placut imaginile pe care le-am vazut de la nunta lor. Si mi-a placut foarte mult si rochia sotiei lui.
Postat pe: 1 Iunie 2009, ora 17:38
Multumesc pentru sfaturi. va pup
simona
Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 17:30
De la: simonaCT, la data 2009-05-29 10:49:01BUNA!
cununia religioasa sau biserica ti se pare trista sau monotona
pai ar tb sa-ti spun nu te mai castorii la biserica dar iti propun sa citesti mesjele de la linkul de mai jos http://www.grace.ro/comunitate/forum/view_topic/485/cununia-religioasa-plictisitoare.html poate te mai luminezi succes
Postat pe: 13 Iulie 2009, ora 09:56
cu preotul s-ar putea sa rezolvi...cu cei de la oficiul starii civile nu stiu
am auzit ca se pot oficia casatorii civile in biserica, deci la o adica nu vad de ce nu s-ar putea efectua si pe malul marii
oricum, sincer iti spun, la cum merg lucrurile la noi in Romanica, trebuie sa ai pile bine sus puse sau sa dai spaga groasa...
am auzit ca se pot oficia casatorii civile in biserica, deci la o adica nu vad de ce nu s-ar putea efectua si pe malul marii
oricum, sincer iti spun, la cum merg lucrurile la noi in Romanica, trebuie sa ai pile bine sus puse sau sa dai spaga groasa...
Postat pe: 31 August 2009, ora 10:31
Dacă ați ajuns să citiți aceste rânduri și vă stârnesc interesul, nu este o pură întâmplare; ci este posibil ca tocmai eu să fiu persoana care vă poate ajuta cu anumite răspunsuri referitoare la viața dumneavoastră, fără să îmi dezvăluiți detalii despre viața personală, ca apoi să presupuneți că m-am inspirat. Rămâne doar să vă convingeți! Dacă sunteți interesat/ă, lăsați un E-mail pe: cassey.cassey20@yahoo.com și vă voi contacta în cel mai scurt timp posibil. http://cassey-tarot.weebly.com/ O săptămână frumoasă, vă doresc!
Publicitate
Postat foarte recent
Promotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei