vad ca pers de sex masculin de pe acest forum nu inteleg punctul nostru de vedere, care e total sanatos. Am avut o mica discutie cu al meu si a fost total de acord cu mine, plus ca m-a intrebat ce cauta barbati pe un forum de mirese

Lui nu i se pare deloc normal lucurul asta.
A ca pui o intrebare gen unde gasesc un restaurant mai ok sau chestii ce tin de organizare, hai, le mai intelege, dar sa se bage in disuctiile noastre nu intelege in ruptul capului :P.
Sincer mie nu mi-ar placea sa-mi incarc memoria cu tot felul de prostioare de'ale lui si nici lui. Ba ne mai impartasim diferite idei si pe urma le uitam total si cand ne aducem aminte de ele mai mult ne stresam reciproc.
Pana la urma nu vreau sa stiu ce face el in fiecare secunda, pai ce eu traiesc prin el?! eu nu pot avea viata mea?! oare de ce in ziua de azi fiecare din noi are o zi in care-si rezerva cateva ore pt iesitul cu prietenii proprii, cu iesitul sa faca nush ce la masina, sau eu stiu ce preocupari mai au barbatii :P.
Si noi fetele cu intalnitul cu prietenele noastre la o cafea, la dat o raita prin magazine...
Apoi suntem amandoi fresh, parca mai relaxati si relatia e mult mai sanatoasa.
Da, e bine ca jumatatea s-ati fie si cel mai bun si maid e incredere prieten, sincer nu cred ca as putea sa am mai multa incredere in altcineva decat iubitul meu. Pana la urma el ma stie cel mai bine si eu invers. Dar asta nu inseamna ca tb sa stie si cate respiratii am eu pe minut