Mai multe
| dindirell,esti casatorit? | ||
|
miky4 Postat pe 18 Octombrie 2009 10:49 |
||
|---|---|---|
De la: alinash, la data 2009-10-14 08:32:52Subscriu si eu la ce au scris d-nele sau d-rele de mai sus. Cu telefonul ai dreptate,dar cu conditia ca :Daca sotul ma intreaba apoi cu cine am vorbit.....ii raspund,-dar ca sa aveti ID-uri separate,asta nu se concepe intr-o relatie bazata pe dragoste !mai si evitati sa stiti ce discuta celalalt pe mess ,ciudat ,si cum ii demonstrezi ca vorbesti numai cu amicele, ?sau esti sigura ca el vorbeste numai cu prietenii ? Ai auzit de cazul profesoarei Corina Vasile cand s-a sinucis iubitul , prezentat de TV , cu timp in urma ?ea vorbea cu iubitul la mess si prostul era in casa !!mai bine renunti la net . !!!eu in cazul asta nu consider dragoste !!!
|
||
|
Dindirel Postat pe 18 Octombrie 2009 11:01 |
||
De la: lotus4, la data 2009-10-18 10:49:06dindirell,esti casatorit? Da!
|
||
|
|
||
|
Dindirel Postat pe 18 Octombrie 2009 11:39 |
||
De la: Lizzie, la data 2009-10-17 13:37:18:De la: dindirell, la data 2009-09-24 13:00:56 sml-confused0067: Intr-o relatie , familie, bazata pe dragoste de la ambii parteneri, nu trebuie sa existe intimitate intre ei,unde exista asa ceva,nu exista dragoste . !Personalitatea inseamna cu totul altceva !!!Si e bine sa se cunoasca , mai ales de tieri , ca principiul , conceptia unei relatii, nu are varsta , asa este de cand lumea si va tine cat lumea , nu e moda sa se schimbe o data cu trecerea timpului !. !! |
||
|
Dindirel Postat pe 18 Octombrie 2009 12:07 |
||
De la: dindirell, la data 2009-10-18 12:07:51De la: Lizzie, la data 2009-10-17 13:37:18:De la: dindirell, la data 2009-09-24 13:00:56 |
||
|
Dindirel Postat pe 18 Octombrie 2009 12:09 |
||
| Daca esti casatorit,ai grija de familia ta si lasa-i pe ceilalti sa-si faca viata asa cum le place. | ||
|
miky4 Postat pe 18 Octombrie 2009 12:16 |
||
| cred ca dragostea este privita din punctul de vedere al mai multor persoane,in functie de personalitatea fiecaruie..atata timp cat cei doi soti(doamna cu telefonul si dnul mamaliga)au stabilit regula asta intre ei si o accepta amandoi..asta este dragostea lor si deci poate fi vorba de dragoste..nu exista o definitie anume a dragostei si nici niste reguli de urmat depinde de capacitatea de intelegere a fiecarei persoane si de felul in care acestia isi organizeaza viata de cuplu incat sa le fi bine..si lor se pare ca le este bine asa..in cel mai rau caz sotia nu isi respecta sotul in cazul de fata. | ||
|
simplueu3 Postat pe 18 Octombrie 2009 13:04 |
||
De la: aaggnnyy, la data 2009-10-17 23:22:25domnule tycu dc va uitati in partea dreapta sus a paginii de forum scrie: GRACE WEDDING GUIDE!!!!!!!!! Domnita, programul Grace este un forum , care are mai multe topicuri cu diferite teme , printre care si cu mirese si nunti, dar topicul asta are alta tema, "e normal sa fie secrete intre soti ?" asa ca , sa respectam tema! Pai ? -cand doi olteni se contrazic , amandoi au dreptate !asa ca ....
|
||
|
Tycu Postat pe 18 Octombrie 2009 13:53 |
||
De la: dindirell, la data 2009-10-16 18:10:46De la: cami_g, la data 2009-10-14 06:58:53: salutare. pana acum doar am citit. dar cand am ajuns aici mi-am pus un semn de intrebare. cum poate o gazda sa spuna unei persoane care este in vizita, scuza-ne putin, adik iesi dracu afara nu vezi ca avem de discutat la telefon, ce cauti la noi? femeia a procedat corect. plus ca poate chiar sotul nu a vrut sa spuna cu cine vorbeste raspunzand pur si simplu ca nu stie cu cine vb. dupa parerea ta ce ar fi trebuit sa faca sotul? in timp ce suna telefonul sau inainte ca femeia sa spuna alo sa stea sa ii spuna lui: iubitel, ma suna vecina de la 4 ca am vorbit cu ea aseara sa i d-au reteta de la gogosari in bulion si cred ca a ratacit-o prin casa, pot sa raspund? pai se plictisea vecina se ducea dracu. bun, acum tu poate ai vrut sa accentuezi faptul ca nu stia sotul cu cine vorbeste nu faptul ca ai fost atat de impertinent si ai intrebat tu ca musafir cu cine vorbeste. dupa parerea mea, cu o relatie de 7 ani stabila, cred ca micle secrete intre cupluri trebuie sa existe. si daca ar fi sa d-au exemplu, nu ati mai avea loc sa comentati. de exemplu:cea mai des intalnita minciunica este cand sotia ca orice femeie pune ceva bani deoparte pt zile negre de care sotul nu stie si cand esti la belea ea vine si tii da, tot un secret sau o minciunica a fost, dar de acum e buna pt voi barbatii. sau te suna sotia ta si tu te-ai gandit sa ii cumperi un buchet de flori si exact atunci te suna. ce ii spui? sunt sa iti i-au un buchet de flori? la ce i le mai iei? ca se duce surpriza. in fine, asta e viata, fiecare cu gandirea lui. |
||
|
mylove21kiss Postat pe 18 Octombrie 2009 19:36 |
||
|
off topic: are dreptate cine vine cu o dovada ferma si cum eu am venit cu dovada ca este un forum dedicat mireselor e clar ca eu am dreptate. Va rog sa ma contreziceti cand veniti cu dovada ca in loc de GRACE WEDDING GUIDE scrie altceva, pana at recunoasteti k am dreptate si lasat-o asa. sincer mi se pare domnule dindirel k si dumneavoastra ascundeti ceva sotiei, dansa stie tot ce discutati cu noi pe acest forum? chiar sunt curioasa! nu de alta dar sustineti ca ar tb ca sotii sa stie absolut totul din ce face celalalt. Va rugam sa o lasati si pe dansa sa-si dea cu parerea. |
||
|
agny Postat pe 18 Octombrie 2009 23:48 |
||
De la: grace009, la data 2009-10-18 19:36:56:De la: dindirell, la data 2009-10-16 18:10:46De la: cami_g, la data 2009-10-14 06:58:53: sml-confused0067: Buna.... Nu asa se pune problema cu telefonul . Acest caz , eu l-am "trait " sa zic asa ,la o familie prietena, si m-a pus pe ganduri ca nu i-a spus sotului cu cine a vorbit . N-ai inteles ideea, esenta acestei postari, adica nu are importanta ca a iesit ea din camera , sau ca trebuia sa plece musafirul , nu asta conteaza, ci faptu ca trebuia sa-i spuna lui cine a fost si ce a voit !! Faptul ca pune bani de-o parte pentru cazuri de urgenta , asta se face cand e sotul un alcoolic sau pierde bani in alte parti, asta e foarte bine , si nu are legatura cu secretul , la fel si surprizele .!Pentru ca ai dat exemplu, sa dau si eu unul; pleaca sotia in delegatie trei zile , si cand este intrebata ce a facut acolo de sot , ea refuza sa-i spuna ! - ce zici de asta ?
|
||
|
Dindirel Postat pe 19 Octombrie 2009 10:54 |
||
De la: aaggnnyy, la data 2009-10-18 23:48:25off topic: are dreptate cine vine cu o dovada ferma si cum eu am venit cu dovada ca este un forum dedicat mireselor e clar ca eu am dreptate. Domnita, matale ai spus forum , aici ai dreptate, asa e este , de mirese , de nunti,de ce vrei matale ,ca nu vreau sa se supere Alina pe mine ca-i contrazic prietena , apropos mi-a placut cum ai facut aranjamentul florar la nunta ei , frumos! - ramane de nunti si mirese ?- Ai dreptate ca sotia nu stie tot ce discut eu aici, mi-e frica de Alina sa nu-i spuna ,dar cum in orice familie sotul este capul familiei , are acest privilegiu,la barbat se mai permit si alte discutii,la femeie e interzis asta ! asa a lasat Domnul , lumea !!!
|
||
|
Tycu Postat pe 19 Octombrie 2009 15:57 |
||
De la: Tycu, la data 2009-10-19 15:57:36De la: aaggnnyy, la data 2009-10-18 23:48:25off topic: are dreptate cine vine cu o dovada ferma si cum eu am venit cu dovada ca este un forum dedicat mireselor e clar ca eu am dreptate. dindirel ???
|
||
|
Tycu Postat pe 19 Octombrie 2009 16:05 |
||
De la: lotus4, la data 2009-10-18 12:16:45Daca esti casatorit,ai grija de familia ta si lasa-i pe ceilalti sa-si faca viata asa cum le place. Hei, hei, acest forum este special pentru a spune fiecare o parere , o intrebare , a sfatuii si cere sfaturi, a discuta un subiect pe tema data ,indiferent daca esti sau nu casatorit ,sau ce varsta ai !, iar cei care nu vor sa fie "deranjati" cu asa ceva, nu se inscriu pe acest forum !!! Asa ca nu te mai enerva asa !!!
|
||
|
Dindirel Postat pe 19 Octombrie 2009 17:55 |
||
| Cami, bravoo pentru raspuns iar "domnului" dindirell: esti un prostanac, te deplang!!! | ||
|
doinel57 Postat pe 20 Octombrie 2009 09:51 |
||
De la: doinapetrut, la data 2009-10-20 09:51:01Cami, bravoo pentru raspuns iar "domnului" dindirell: esti un prostanac, te deplang!!! Se pare ca esti aeriana pe acest topic, revino cu picioarele pe pamant !
|
||
|
Dindirel Postat pe 20 Octombrie 2009 15:51 |
||
domnule tycu imi pare rau sa va spun dar traiti intr-o lume de mult apusa si ingropata, barbatii nu mai conduc de mult timp nici femeile si nici lumea!!! E dovedit stintific faptul asta, ar tb sa va interesati si pe alte forumuri cu specialitate stintifica de lucrurul asta nu pe un forum de "femei conduse de barbati"
|
||
|
agny Postat pe 20 Octombrie 2009 16:53 |
||
De la: aaggnnyy, la data 2009-10-20 16:53:25domnule tycu imi pare rau sa va spun dar traiti intr-o lume de mult apusa si ingropata, barbatii nu mai conduc de mult timp nici femeile si nici lumea!!! E dovedit stintific faptul asta, ar tb sa va interesati si pe alte forumuri cu specialitate stintifica de lucrurul asta nu pe un forum de "femei conduse de barbati" Da domnita asa este,eu m-am referit la altceva, adica ntr-o relatie , familie [ barbatul e capul familiei]adica cand se ia o hotarare, el are ultimul cuvant , adica el e seful !!! sa nu-mi spui ca in familia lu'matale nu-i asa ! in restul problemelor , este egalitate intre sexe !
|
||
|
Tycu Postat pe 20 Octombrie 2009 18:37 |
||
De la: dindirell, la data 2009-10-19 17:55:24De la: lotus4, la data 2009-10-18 12:16:45Daca esti casatorit,ai grija de familia ta si lasa-i pe ceilalti sa-si faca viata asa cum le place. Cine sa enervat?Ma amuzi.Mi-am spus parearea....se pare ca te-a deranjat
|
||
|
miky4 Postat pe 20 Octombrie 2009 19:03 |
||
| Stiti ce e cel mai amuzant? Ca sunt topicuri de genul "m-a inselat" sau " nu ma inteleg cu soacra", lumea isi da cu parerea, bla bla. De cele mai multe ori cam toate avem aceeasi idee, dar cand apar unii ca domnul Dindirell sau Tycu, si mai am exemple pe forum, mai era o tanti careia ii fila o lampa , tanti ursu_Lidia sau cv de genu. Eh, cand apar oameni care gandesc cu 180 de grade diferit fata de noi, atunci incepe sa fie interesant ;)) Ei isi exprima parerea, au tot dreptul, doamne fere, dar asa de tare ma distrez cand vad ca mai sunt si minti inguste, e fascinant sa vezi cum gandesc unii oameni, atat de ... de-a-ndoaselea!!! si cel mai important, cate commenturi starnesc :) | ||
|
dalegal Postat pe 21 Octombrie 2009 09:51 |
||
De la: dalegal, la data 2009-10-21 09:51:54Stiti ce e cel mai amuzant? Ca sunt topicuri de genul "m-a inselat" sau " nu ma inteleg cu soacra", lumea isi da cu parerea, bla bla. De cele mai multe ori cam toate avem aceeasi idee, dar cand apar unii ca domnul Dindirell sau Tycu, si mai am exemple pe forum, mai era o tanti careia ii fila o lampa , tanti ursu_Lidia sau cv de genu. Eh, cand apar oameni care gandesc cu 180 de grade diferit fata de noi, atunci incepe sa fie interesant ;)) Ei isi exprima parerea, au tot dreptul, doamne fere, dar asa de tare ma distrez cand vad ca mai sunt si minti inguste, e fascinant sa vezi cum gandesc unii oameni, atat de ... de-a-ndoaselea!!! si cel mai important, cate commenturi starnesc :) M-am uiat in avatar si am vazut ca ai o varsta frumoasa la care ar trebui sa gandesti mai serios, mai real inainte de a posta.!Eu o stiu pe "tanti Ursu_Lidia,"de mult timp, este o femeie foarte inteligenta , a mai postat si pe alt forum, stie ce spune, e reala,nu ca voi intr-o lume visatoare,. Si despre mine afla ca stiu ce spun, am citit mult in psihologie, la institut , mai ai de crescut si de invatat cum e normalul !Cauta sa fii mai reala,
|
||
|
Tycu Postat pe 21 Octombrie 2009 10:10 |
||
De la: lotus4, la data 2009-10-20 19:03:25:De la: dindirell, la data 2009-10-19 17:55:24De la: lotus4, la data 2009-10-18 12:16:45Daca esti casatorit,ai grija de familia ta si lasa-i pe ceilalti sa-si faca viata asa cum le place. sml-confused0067: Nu, nu m-a deranjat domnita, chiar mi-ar placea sa mai conversam pe acest topic , poate asa mai invatati si voi cate ceva ca poate o sa va ajute in viata !!
|
||
|
Dindirel Postat pe 21 Octombrie 2009 10:34 |
||
| In orice relatie de orice tip exista secrete. Este abolut normal. Cine nu recunoaste, minte. | ||
|
fantome Postat pe 21 Octombrie 2009 11:06 |
||
De la: fantome, la data 2009-10-21 11:06:08In orice relatie de orice tip exista secrete. Este abolut normal. Cine nu recunoaste, minte. Da , din pacate , in relatii bazate pe interes , exista secrete,in relatii bazate pe iubire nu exista , nu trebuie sa existe .Nu, nu e normal sa existe secrete !
|
||
|
Tycu Postat pe 21 Octombrie 2009 13:20 |
||
De la: aaggnnyy, la data 2009-10-20 16:53:25domnule tycu imi pare rau sa va spun dar traiti intr-o lume de mult apusa si ingropata, barbatii nu mai conduc de mult timp nici femeile si nici lumea!!! E dovedit stintific faptul asta, ar tb sa va interesati si pe alte forumuri cu specialitate stintifica de lucrurul asta nu pe un forum de "femei conduse de barbati" Pai bine domnita, m-a certat Alina,cica am indraznit sa te contrazic, cum imi permit, cum indraznesc ,asa ca sunt de acord cu tot ce postezi !mai ales ca si eu iubesc florile !dar nu-mi place cum e acum cu lumea, e o dezordine de cand e egalitatea asta , femeile cam fac ce vor ,barbatii au ajuns cam sub papucul lor ,ce bine era cand era barbatul cel care hotara totul !femeia stia doar cratita si copilul, ! Am dreptate ?
|
||
|
Tycu Postat pe 21 Octombrie 2009 13:42 |
||
De la: Tycu, la data 2009-10-21 13:42:06De la: aaggnnyy, la data 2009-10-20 16:53:25domnule tycu imi pare rau sa va spun dar traiti intr-o lume de mult apusa si ingropata, barbatii nu mai conduc de mult timp nici femeile si nici lumea!!! E dovedit stintific faptul asta, ar tb sa va interesati si pe alte forumuri cu specialitate stintifica de lucrurul asta nu pe un forum de "femei conduse de barbati" ce frumos esti, pacat ca nu esti tu
|
||
|
alina Postat pe 21 Octombrie 2009 15:06 |
||
De la: Tycu, la data 2009-10-21 13:42:06De la: aaggnnyy, la data 2009-10-20 16:53:25domnule tycu imi pare rau sa va spun dar traiti intr-o lume de mult apusa si ingropata, barbatii nu mai conduc de mult timp nici femeile si nici lumea!!! E dovedit stintific faptul asta, ar tb sa va interesati si pe alte forumuri cu specialitate stintifica de lucrurul asta nu pe un forum de "femei conduse de barbati" nu, nu aveti dreptate! pe at totul era o dezordine totala. De cand femeia s-a emancipat de at a inceput si lumea sa se emancipeze. Se vede si din costumatia noastra de cum a a evoluat in timp. Si stiti ceva, fustele sunt chiar utile barbatilor, nu femeilor, lucru dovedit stintific, de aceea in irlanda si anglia avem kilt la barbati k port. Hmmm deci pana la urma cine poarta fusta in casa barbatul sau femeia?! . Si dc erau barbatii atat de barbati nu ajungeau sa fie condusi de femei, se ramanea tot la nivelul de acum 500 de ani cand femeia stia doar de cratita si copii, ba chiar multora din speta masculia chiar le place sa fie intretinuti si sa stea acasa, sa gateasca, sa faca curatenie, sa aiba grija de copii, pacat k nu se pricep asa ca noi, femeile, ca altfel de mult dispareau barbatii de pe la servici .Ar tb sa recunoasteti ca nu barbatul are ultimul cuvant in casa, intr-o familie, fiti barbat si recunoasteti ca tot femeia o face, poate nu fatis dar tot timpul ea are ultimul cuvant in totul! Cunosc multi barbati cu o varsta respectabila care sunt destul de barbati sa recunoasca acest lucru, asa ca din pacate pt dumneavoastra va contrazic. Stiu sigur ca sunteti de o varsta cu tatal meu pe putin si cum atat si el recunoaste puterea femeii ar tb si dumneavoastra sa o faceti. Nush de ce genul masculin se incapataneaza sa nu recunoasca puterea genului feminin, dc sustineti ca studiati diferite carti din domeniul psihologiei pana acum trebuia sa stiti rezultatele diferitelor studii stintifice privind suprematia femeilor. Daca pana si acei savanti, printre care si barbati, de o etate mai mult decat respectabila si de o inteligenta superioara, recunosc suprematia femeii in tot, restul genului masculin de ce nu o pot face? Pana la urma se stie din strabuni ca femeia e cea mai rezistenta, suporta o durere imensa la nastere, o durere care ar duce la decesul unui barbat, ca femeia se descurca in orice situatia, ca femeia e mult mai inzestrata genetic, in multe situatii chiar dc nu are masa musculara dezvolata are o puetere de neimaginat la nevoie, pana la urma ea distinge mai multe culori, ea are un al 6-lea simt, ea se orienteaza mai bine in spatiu.... of tb sa recunoasteti ca va suntem superioare in totul! Asta e, chiar natura ne da dreptul asta. Pana si in regnul animal tot genul feminin conduce! |
||
|
agny Postat pe 21 Octombrie 2009 15:26 |
||
De la: alina_manuela, la data 2009-10-21 15:06:16De la: Tycu, la data 2009-10-21 13:42:06De la: aaggnnyy, la data 2009-10-20 16:53:25domnule tycu imi pare rau sa va spun dar traiti intr-o lume de mult apusa si ingropata, barbatii nu mai conduc de mult timp nici femeile si nici lumea!!! E dovedit stintific faptul asta, ar tb sa va interesati si pe alte forumuri cu specialitate stintifica de lucrurul asta nu pe un forum de "femei conduse de barbati" Cum adica , eu sunt frumosul care nu sunt eu ? sau cui te-ai adresat !?
|
||
|
Tycu Postat pe 21 Octombrie 2009 16:58 |
||
De la: aaggnnyy, la data 2009-10-21 15:26:40De la: Tycu, la data 2009-10-21 13:42:06De la: aaggnnyy, la data 2009-10-20 16:53:25domnule tycu imi pare rau sa va spun dar traiti intr-o lume de mult apusa si ingropata, barbatii nu mai conduc de mult timp nici femeile si nici lumea!!! E dovedit stintific faptul asta, ar tb sa va interesati si pe alte forumuri cu specialitate stintifica de lucrurul asta nu pe un forum de "femei conduse de barbati" Domnita, am o maaare rugaminte la talica bre,sa nu-mi mai spui cu dvs,ci cu simplu tu sau tycu, ca sa ma simt si eu mai tanar, ca sa nu mai fiu ca tata-l lu'matale la varsta ! Pareea mea, ca sa nu mai ma certe nici Alina, este ca in privinta cum era in trecut ,era mai mare civilizatie si ordine,acum e mai mare dezordine,spui de emancipare si ca a evoluat costumatia !!! Pai asa vezi matale emanciparea femeii, de a ajuns ca o femeie sa aiba 5 barbati si unul acasa ?sa stea prin baruri si discoteci nopti intregi ? sa-si piarda virginitatea inainte de cununie ? sa nu stie sa faca o salata sau ciorba ?sa-si arunce copii prin tomberoane ? sa stea cu tigarea si coniacul in fata prin baruri ?filandu-se cu toti handralaii? fetita de liceu sa plece cu "gasca " la mare? si culmea, parintii sunt de acord nu conteaza ca vin gravide gata , gasesc ele un prost sa le ia !si cu costumatia ? cu rochite mai sus de sezut de se vad chiloteii?Ai dreptate ca azi din pacate si prostia barbatului, conduce femeia asta am spus si eu !ca in general barbatul e sub papucul femeii, sunt multi bolovani de asa barbati !!Domnita , imi place discutia cu matale, esti o persoana inteligenta , cred ca esti si frumoasa,asa suntem toti oltenii, am sa te trec la mine in avatar la rubrica ca prieten!
|
||
|
Tycu Postat pe 21 Octombrie 2009 17:30 |
||
De la: dindirell, la data 2009-10-21 10:34:55De la: lotus4, la data 2009-10-20 19:03:25:De la: dindirell, la data 2009-10-19 17:55:24De la: lotus4, la data 2009-10-18 12:16:45Daca esti casatorit,ai grija de familia ta si lasa-i pe ceilalti sa-si faca viata asa cum le place. Ce sa invat?Si ce sa ma ajute in viata? |
||
|
miky4 Postat pe 21 Octombrie 2009 18:17 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Perdeluta de lumini: feerie si eleganta | 1 | De la: Jannine 13 Iulie 2010 14:54 |
| viata de dupa casatorie | 32 | De la: ully1986 29 Iunie 2013 11:04 |
| Cadou!!! | 26 | De la: kudika_nikole 12 Februarie 2012 14:52 |
|
|
||
| Drum lung, moarte sigura? | 29 | De la: Cassey 22 Aprilie 2010 14:54 |
| Il iubesc, il urasc, il vreau... dar sufar! | 36 | De la: GangstaTear 9 Aprilie 2010 13:08 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.