As dori ca mirele sa ma vada doar in biserica...

Subiect nou
Alege alt forum  
grace004355 Avatarul lui grace004355

3 mesaje

Viitorul meu sot este catolic, de nationalitate italiana, el a acceptat sa ne casatorim in biserica ortodoxa, iar eu vreau sa il scutesc de toata umblatura cu lautarii.Sincer lui nu ii place si mie mi-ar face mare placere sa ne intalnim direct la biserica, inauntru (starea civila o facem cu 2 zile inainte).Parintilor mei nu prea le surade ideea deoarece sunt singura lor fata, ar vrea sa mergem cu alai de la ei de acasa...Aveti vreo sugestie cum as putea sa impac si capra si varza???
Raporteaza abuz de limbaj
cristinne83 Avatarul lui cristinne83

327 mesaje
Oras: bucuresti

faci ca tine si gata!
tu te mariti nu ei!
ei au avut ocazia acum 25-30 de ani, nu trebuie sa iti impuna nimeni cum vrei sa faci! si nici sa se supere daca nu faci ca ei!../ tu esti pionul principal!
A kiss, when all is said, what is it? It's a secret told to the mouth.
iulik_flore Avatarul lui iulik_flore

1617 mesaje

De la: cristinn, la data 2010-05-29 15:12:29faci ca tine si gata!
tu te mariti nu ei!
ei au avut ocazia acum 25-30 de ani, nu trebuie sa iti impuna nimeni cum vrei sa faci! si nici sa se supere daca nu faci ca ei!../ tu esti pionul principal!

asta cam asa e...

sincer si eu ma gandisem la varianta asta, desi atat eu cat si sotul meu suntem ortodocsi. mi se parea mult mai palpitant si mai emotionant sa te astepte in fata altarului. cu toate ca nu vom face asa, m-am gandit sa ne scutim de toata tevatura care se face in general...adik totul va fi f simplu. ne imbracam amandoi in acelasi loc aproximativ...mergem la sedinta foto, apoi ne intalnim cu nasii ...si tinem drumul spre biserica.

fara lautari, hore, brad...etc...si mai ales fara agitatia pe care eu o urasc atata.

si ca sa iti mai dau un exemplu, eu am avut o prietena care a procedat asa. s-a intalnit cu viit sot, la restaurant, respectiv biserica din incinta restaurantului.
kudika052198 Avatarul lui kudika052198

278 mesaje

De la: grace004355, la data 2010-05-26 16:47:27Viitorul meu sot este catolic, de nationalitate italiana, el a acceptat sa ne casatorim in biserica ortodoxa, iar eu vreau sa il scutesc de toata umblatura cu lautarii.Sincer lui nu ii place si mie mi-ar face mare placere sa ne intalnim direct la biserica, inauntru (starea civila o facem cu 2 zile inainte).Parintilor mei nu prea le surade ideea deoarece sunt singura lor fata, ar vrea sa mergem cu alai de la ei de acasa...Aveti vreo sugestie cum as putea sa impac si capra si varza???

Asta cu parintii care vor asa sau invers e super stresant cateodata, mai ales cand voi hotarati invers.
Daca vrei sa i impaci ar trebui sa faci o mica petrecere cu lumea din imprejurimile casei ( vecini, amici din copilarie etc.. ) acasa la tine ca sa sarbatoresti evenimentul si cu ei si sa aiba si parintii tai ocazia sa se " dea importanti si bagati in seama " in comunitatea locala( pe care nu i inviti la nunta pe toti.) Dar la nunta, sa faci cum ai hotarat tu cu sotul tau .

s

oanaiullliana Avatarul lui oanaiullliana

81 mesaje
Oras: baia mare

haideti fetelor, de ce sa renuntati la lautari? lasati sa stie tot cartierul ca va maritati si sa iasa toti la geamuri si la balcoane sa va admire, asa fara lautari, parca ar fi nunta la sectanti fiindca numai aia fac nunti in post si fara lautari. nici sotul meu nu vroia lautari (mama-sa fiind martora)umplandu-i capul cu prostii, dar l-am dat eu si mami pe brazda, ori cu lautari ori BA nunta.
AdyAdriana_grace Avatarul lui AdyAdriana_grace

8 mesaje
Oras: alba-iulia

De la: oanaiulliana, la data 2010-05-31 08:39:25haideti fetelor, de ce sa renuntati la lautari? lasati sa stie tot cartierul ca va maritati si sa iasa toti la geamuri si la balcoane sa va admire, asa fara lautari, parca ar fi nunta la sectanti fiindca numai aia fac nunti in post si fara lautari. nici sotul meu nu vroia lautari (mama-sa fiind martora)umplandu-i capul cu prostii, dar l-am dat eu si mami pe brazda, ori cu lautari ori BA nunta.

Foarte bine ai facut..odata in viata esti mireasa( pt unii) si atunci nu trebuie sa fie un secret ca te casatoresti. Si eu la fel am facut, cu lautari si cat mai multa galagie...doar eram la nunta nu la inmormantare nu?
Bine...la unii mai intervine si comoditatea...de ce sa se plimbe atata...dar totusi...macar o zi puteti suporta toate chestiile astea!!
I_Gavrilovici Avatarul lui I_Gavrilovici

17 mesaje

Minunata idee! Asa am dorit si eu, dar nu s-a mai putut in final din varii motive. Oricum, eu te incurajez sa ii convingi pe parintii tai , sa le explici ideea ta. Si inca ceva, daca parintii tai sunt mai traditionalisti, in ce priveste aceasta ideea, sa le zici, ca de fapt sa te vada doar la altar, prima data e o chestie defapt ffff traditionala, daca te uiti pe youtube la nuntile de regine, printese, care majoritatea sunt de religie catolica, vei vedea ca ei se intalnesc doar la biserica, e un simbol, o traditie pe care au pastrat-o de la strabunici. In fine, e o idee super, mai ales daca vrei ca toata nunta sa fie in stil "vechi", si sa exprime conceptul de "nunta, cununie" asa cum l-au cunoscut stra-stra-stra..... Daca vrei sa te inspiri in acest sens, uita-te la nuntile regale. Este cel mai bun exemplu de traditie in ce priveste nunta. Multa bafta cu pregatirile si sa fii o mireasa asa cum ai visat!
biutza_72 Avatarul lui biutza_72

19 mesaje

super...foarte frumos...minunata idee!...parca traiesc si eu...ce traiti unele din voi...ce-mi placeeee!!!... cu muzica ...fara muzica ...important sa-ti iasa cum vrei...foarte frumos!!!!...cu toate ca parintii accepta mai greu... ...Succes!...oricum iti doresc ca tot ce-i bun si frumos sa va inconjoare!!!...si sa va iubiti!
grace006461 Avatarul lui grace006461

2 mesaje

buna,pai care e problema?el o sa mearga la biserica asa cum vrea el si tu mergi cum vrei cu lautari sau fara ca doar nu tre sa mergeti amundoi odata el normal tre sa fie acolo sa te astepte.
alinutzalove_grace Avatarul lui alinutzalove_grace

12 mesaje
Oras: suceava

Salut, eu cred ca ai o varianta mult mai simpla si care impaca pe toata lumea. Vii de acasa cu tambalau, muzica (iti multumesti parintii) pana la biserica, iar sotul tau te asteapta acolo, fara ca sa-l ia pe el cineva cu muzica si restul de tambalau (iti multumesti sotul)!Apoi plecati discret sau cu muzica la resuarant. Si i-ai multumit pe toti,cred...Alina
cj25har Avatarul lui cj25har

378 mesaje
Oras: cluj

Ofer spre inchiriere Limuzina pt NUNTA cu sofer. Chrysler C300 argintiu metalizat cu sofer. Tariful este 25euro/ora Urban fara limita de km sau extraurban plus costul combustibiluli.Tel de contact 0746762204
healthy008027 Avatarul lui healthy008027

12 mesaje

draga oanaiuliana,o nunta e momentul in care 2 oameni isi unesc vietile,asa cum a lasat Dumnezeu.nu cred k tb transformat intr un circ sau spectacol in aer liber acest moment.hai mai bine sa punem accent pe actul casatoriei in sine,pe importanta lui in viata noastra si sa nu ne dam in spectacol.nu cred k tb sa stie un cartier intreg k cineva se casatoreste si sa se faca mare tam-tam.mai bine sa se ia in serios angajamentul luat.asta conteaza in fata lui Dumnezeu.si hai sa nu judecam oamenii,sa i apostrofam"sectanti"k nu fac circ la nunta ci sa ne gandim k poate au si motiv intemeiat.ai vb despre asta cu mama sotului tau?sau doar "i ai dat pe brazda"?
healthy008027 Avatarul lui healthy008027

12 mesaje

draga oanaiuliana,o nunta e momentul in care 2 oameni isi unesc vietile,asa cum a lasat Dumnezeu.nu cred k tb transformat intr un circ sau spectacol in aer liber acest moment.hai mai bine sa punem accent pe actul casatoriei in sine,pe importanta lui in viata noastra si sa nu ne dam in spectacol.nu cred k tb sa stie un cartier intreg k cineva se casatoreste si sa se faca mare tam-tam.mai bine sa se ia in serios angajamentul luat.asta conteaza in fata lui Dumnezeu.si hai sa nu judecam oamenii,sa i apostrofam"sectanti"k nu fac circ la nunta ci sa ne gandim k poate au si motiv intemeiat.ai vb despre asta cu mama sotului tau?sau doar "i ai dat pe brazda"?
yayame89 Avatarul lui yayame89

20 mesaje

cu lautari sunt eu micuta pt maritis(21 de ani ) am fost eu la o nunta in italia si a fost facuta la un hotel si la un moment dat ma plictiseam fff tare si m'am dus la bar si barmanul era italian si a zis si el ca ei nu au obiceiuri asa frumoase cum avem noi legate de nunta. si a doua zi vecinii de la bloc au zis si ei ce frumos este la noi la nunta, cu muzica, muzicanti
grace004355 Avatarul lui grace004355

3 mesaje

Iti multumesc si va multumesc tuturor pentru opiniile voastre, mai avem aproape o luna pana la nunta si incet realizez ca nu trebuie decat sa tac din gura di sa nu mai incerc atata sa ii multumesc pe ceilalti...eu sunt cea mai importanta, deci macar odata ei vor trebui sa ma accepte asa cum sunt...Nu voi mai vorbi cu nimeni despre nunta noastra pana inainte cu o saptamana, cand voi spune fiecaruia rolul pe care il vor avea la nunta, si sper ca daca ma iubesc sa imi fie alaturi!Cu nasii am vorbit deja si ei ne sprijina din toate punctele de vedere, deci vom faca asa cum vrem noi!
vaiana Avatarul lui vaiana

127 mesaje

am inteles ca vrei ca viitorul sot sa te vada abia la biserica...din simpla curiozitate....pana acum nu te-a "vazut"
tarot_healthy Avatarul lui tarot_healthy

757 mesaje

Dacă ați ajuns să citiți aceste rânduri și vă stârnesc interesul, nu este o pură întâmplare; ci este posibil ca tocmai eu să fiu persoana care vă poate ajuta cu anumite răspunsuri referitoare la viața dumneavoastră, fără să îmi dezvăluiți detalii despre viața personală, ca apoi să presupuneți că m-am inspirat. Rămâne doar să vă convingeți! Dacă sunteți interesat/ă, lăsați un E-mail pe: cassey.cassey20@yahoo.com și vă voi contacta în cel mai scurt timp posibil. http://cassey-tarot.weebly.com/ O săptămână frumoasă, vă doresc!
biutza_72 Avatarul lui biutza_72

19 mesaje

De la: vaiana, la data 2010-06-08 08:50:49am inteles ca vrei ca viitorul sot sa te vada abia la biserica...din simpla curiozitate....pana acum nu te-a "vazut"

...interesanta intrebareeeeeeee ... sau mai bine zis interesanta afirmatie ... cred ca nu ne ia mult sa scriem asa ceva... ... mda, eu cred ca nu a apucat pana acu s-o vada mireasa!!! ... ce chestie , oare de ce ???
ank_blej Avatarul lui ank_blej

7 mesaje

sa o vada in biserica prima data in rochie de mireasa...dhaa..e si greu tare ...bv voua k vreti o nunta eleganta fara scalambaielile lautarilor...e adevarata faza cu circul...acum cu lautari se mai poarta doar la gheboaia...taraneala en-gros...eu am avut nunta fara lautari aks...a fost foarte eleganta si toata lumea a apreciat o!
cj25har Avatarul lui cj25har

378 mesaje
Oras: cluj

Ofer spre inchiriere Limuzina pt NUNTA cu sofer. Chrysler C300 argintiu metalizat cu sofer. Tariful este 25euro/ora Urban fara limita de km sau extraurban plus costul combustibiluli.Tel de contact 0746762204 sau www.nuntacluj.page.tl
bogdan84_grace Avatarul lui bogdan84_grace

6 mesaje

parerea mea e sa faci asa cum iti place tie, fara sa te gandesti la ceilalti.plus k daca nu o sa te vada pana vei ajunge la biserica va fi mult mai emotionat. casa de piatra si daca doresti ca aatunci cand cobori din masina la biserica sau la iesire din biserica, sa fi inconjurata de porumbei albi, contacteaza-ma ca eu inchiriez porumbei si sigur va fi cv de basm. bogdan84v@yahoo.com
Publicitate Avatarul lui Publicitate

Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-uluiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului