Mai multe
| Peste 6 luni de zile o sa ma casatoresc si eu. Este un moment pe care il astept cu placere dar care ma si sperie in acelasi timp :) La mai toate nuntile la care am fost, mereu am auzit invitatii plangandu-se de cate ceva. Eu as vrea ca toata lumea sa se simta bine. Voua ce v-a placut in mod deosebit la nuntile la care ati fost? Sau ce anume v-a deranjat? Nu ati fost asezata langa partener? Mancarea nu a fost pe gustul vostru? Astept sa-mi impartasiti din experientele voastre.. placute sau neplacute :)Va pup ! | ||
|
Postat pe 23 Decembrie 2008 16:38 |
||
|---|---|---|
| Pe mine m-a deranjat cel mai tare fumul de tigara si muzica data parca prea tare...in rest toate bune si frumoase. | ||
|
annad Postat pe 20 Ianuarie 2009 07:21 |
||
| personal unii s-au chinuit prea mult cu mancarea si decat sa fie mult pompos si prost mai bine mai putin si mai simplu, iar la unii muzica adica : desi erau f multe persoane in varsta si genul hora nu toti au dansat si au apreciat ...pune muzica pt toti si alterneaz-o la 10 min | ||
|
|
||
|
andrac81 Postat pe 20 Ianuarie 2009 08:16 |
||
| Pe mine m-a deranjat la ultima nunta,lipsa spatiului pentru dans,dak e nunta trebuie sa te distrezi,cand ieseam la dans ne calcam pe picioare,mai mult ma enervam.Plus ca erau niste stalpi mari de rezistenta de care te tot loveai.Pacat,dak omul nu se simte bn si darul va fi pe masura. | ||
|
babalica Postat pe 20 Ianuarie 2009 08:39 |
||
|
La ultima nunta la care am fost nu mi-a placut ca pe masa erau puse flori atrificiale in niste vaze cu picior super lung. Acestea deranjau ft tare, parca imi stateau in cap.. urasc florile artificiale...brrrrrrr...
|
||
|
byanka_2009 Postat pe 20 Ianuarie 2009 09:44 |
||
a...am uitat...super nashpa e cand ciocnesti sampanie la intrarea in sala, cu mirii..si apoi in loc sa te invite la locul tau..te lasa..sa stai..asa...in mijlocul salii...pana se gandeste cineva din familie sa-ti arate unde sa te asezi!!
|
||
|
byanka_2009 Postat pe 20 Ianuarie 2009 09:47 |
||
|
La multe nunti, muzica este problema. O alta problema, fumul de tigara. Mancarea foarte proasta la altele Mirii care in loc sa se distreze se vanturau agitati si stresati in toate partile, indispun invitatii. Delegati sarcini tuturor din familie iar voi sa fiti orbi si surzi la probleme , simti-ti-va bine,distrati-va asta e fumdamental pentru o nunta reusita. Buchetele de piept care gauresc costumele si rochiile. Renuntati la ele , este o tiganie oricum. Cam atat |
||
|
Arlene Postat pe 20 Ianuarie 2009 10:04 |
||
De cand e lumea si pamantul se pun floricele in piept...tu te gandesti daca nu le-as pune la astia mai invarsta cum ar reactiona? "Ia uite nu m-au bagat in seama..." sa mai iasa si vorbe ca nu am pus flori in piept....
|
||
|
Cypcip Postat pe 20 Ianuarie 2009 10:24 |
||
|
in primul rand nu exista NUNTA PERFECTA cel putin, nu pentru invitati! poate ptr tine da, pentru ca este a ta si ti-o organizezi asa cum vrei, insa ptr altii cu siguranta nu! ce nu mi-a placut la nuntile la care am fost? pai depinde de la nunta la nunta la unii nu mi-a placut mancarea la altii muzica la altii locatia motive dc vrei sa gasesti se gasesc tot timpul oricum asa cum spuneam intr-un alt topic, eu niciodata nu am vz o nunta cap-coada care sa ma dea pe spate. si in primul rand este o chestiune de gusturi ps: asa cum spunea mons trebuie sa imparti sarcini cu toata lumea oricum nimeni niciodata nu va fi pe deplin multumit! iar faza cu mancarea este pe bune. chemi neamurile de la tara si le dai prosciuto si branza cu mucegai.... |
||
|
iulik_flore Postat pe 20 Ianuarie 2009 10:32 |
||
|
muzica prea tare (poate oamenii mai si vorbesc intre ei ) |
||
|
Postat pe 20 Ianuarie 2009 10:32 |
||
|
intr-adevar nu exista nunta perfecta dar in general am 2 puncte cu minus : 1. muzica 2. mult prea multa mancare Have fun! |
||
|
mmmadina_grace Postat pe 20 Ianuarie 2009 10:39 |
||
|
ce m-a deranjat pe mine a fost muzica mult prea tare data din timpul mesei...atunci nu mai danseaza nimeni si nu mai este nevoie sa mai fie data asa de tare..e foarte deranjant sa tipi la masa ca sa te intelegi cu ceilalti alte probleme..nush tipul de muzica..trebuie sa bagi de toate...si in general daca vrei sa se distreze lumea, muzica populara este cea mai potrivita, si muzica antrenanta in general..si pentru toate genratiile |
||
|
cammy86 Postat pe 20 Ianuarie 2009 12:02 |
||
| la ultima nunta la care am fost m-a deranjat foarte tare faptul ca era atat de frig in sala in cat nu mi-m putut da jos blana de pe mine nici macar cat timp am mancat,muzica foarte proasta si de un singur gen,pauze lungi intre melodii(foarte penibil,lumea statea in mijlocul salii sa vada daca mai urmeaza ceva daca nu)...mirii prost dispusi si se certau foarte des...mai ales miresei mereu nu ii convenea cate ceva...lumea e cu ochii pe miri si nu da bine....aaaaa...si cel mai tare...mirii fumand la masa...arata groaznic,mai ales mireasa cu tzigara in gura...nu pot sa va spun cum arata din perspectiva invitatilor bineinteles | ||
|
ave_alexu Postat pe 20 Ianuarie 2009 13:38 |
||
eu la ultima nunta care am fost si prima nunta care am fost nu mia placut:mancarea prea multa si data asa una dupa alta ,muzica mai mult manele si populara ,tortu frate dupa ce ca am bagat asa unu dupa altu 5 felurii a mai fost si tortu fff dulce de mi sa facut rau si vreo 2 zile am vomat ! si desi a fost nunta lu varmiu frate a fost nasol rau de tot de aia poate sa comenteze cine o vrea eu si sotu o sa avem nunta perfecta! te pup!
|
||
|
MIRESICA_ADY Postat pe 20 Ianuarie 2009 13:43 |
||
acestea sunt doar MOFTURI nunta o faci dupã placul tãu nu dupã placul invitaþilor..cat de perfecta ai încerca sa o faci tot se gãseºte cineva sa comenteze. va pupic
|
||
|
angik_grace Postat pe 20 Ianuarie 2009 13:48 |
||
| Nu mi-a placut faptul ca mirii erau sictiriti, nu au venit sa ciocneasca cu invitatii...bautura a fost de cea mai joasa calitate, iar primul fel de mancare s-a servit la orele 22 , desi nunta incepuse de la orele 20. | ||
|
Cypcip Postat pe 20 Ianuarie 2009 13:52 |
||
| ei, eu daca ar fi sa imi fac nunta dupa placul meu ar fi cu familia si vreo 20 de persoane maximum... prietenii cei mai apropiati... si in aer liber. din pacate nu merge chiar asa simplu. trebuie sa ii mai multumesc si pe ai mei, si pe ai lui si uite cum o sa fac la restaurant cu muuuult prea multa lume :(. e, noi sa fim sanatosi si fericiti, ca pana la urma, asta conteaza | ||
|
dracshor_grace Postat pe 20 Ianuarie 2009 13:54 |
||
|
pai pentru mine de ex. nunta de cosmar la care am fost a fost nunta celei mai bune prietene. A fost groaznic. Toata lumea vad ca se plange de prea multa mancare. Mai bine sa va plangeti asa, decat cum am plecat eu de la nunta aia chioara de foame. Eu sunt din Bucuresti si nunta a fost la Roman si intr-un sat dintre Roman si Bacau. Am venit in seara dinaintea nuntii. Atunci mi-au dat sa mananc ceva pe sponci. A doua zi am apucat sa mananc 2 sandviciuri pe fuga dupa cununia civila si apoi am plecat repede la biserica. De la biserica am plecat in sat. Acolo am ajuns cam pe la 1-2 dup-amiaza si ne-au "cazat" in casa parintilor mirelui, in camera cea mai buna din casa. Fiind insa cea mai buna camera, ni s-au facut tot felul de observatii ca n-avem voie sa ne sprijinim de pernele puse cu duiumul pe pat, pentru ca sunt muncite... Nu ni s-a dat absolut nimic de mancare (si nu eram doar eu cu prietenul meu de atunci, ci o gasca de tineri). Am inceput sa cantam de foame, ne-am dus si am furat de la vecini niste poame si in final, pe la 4-5 ni s-a dat ceva de baut. Va dati seama! Sa bei pe stomacul gol posirca!!! Nu ne baga nimeni in seama, ba chiar soacra s-a luat de noi de pur si simplu am iesit din curtea lor hotarata sa plec. M-a oprit mireasa, cu mii de rugaminti sa raman. Insa cei care veneau din sat erau repede pusi la masa in fundul curtii si erau serviti cu mancare. Fiind si o zi importanta in fotbal, a trebuit sa asteptam sa treaca meciul. Asa ca am plecat spre "casa de cultura" pe la 1 noaptea... "Casa de cultura" era o chestie darapanata, cu covoare pe pereti care ascundeau crapaturile si jegul infernal. AM reusit pana la 1 noaptea sa mai fur 2-3 prajiturele dosite de soacra printr-o camera, dar si alea erau jalnice. Cand am ajuns la "casa de cultura" ma asteptam sa fie totul pe masa... surprize surprize insa... pe mese erau doar tacamurile. ATAT. Nici macar o paine, un covrig, o aluna, orice care sa ne astampere foamea. Am asteptat pana pe la 2 noaptea sa se puna masa, de ajunsesem sa batem cu tacamurile in mese de nervi. In sfarsit, vin aperitivele: salam de cea mai joasa speta, rosii fermentate, branza potroaca de sarata, cateva masline parca si un fel de slana. Am inghitit cu chiu cu vai branza si rosia (am fost mai baftoasa si am nimerit o rosie intreaga... restul n-au avut norocul meu). Si atat. Asta e fost tot ce am mancat la nunta aia. Pentru ca mai departe ni s-a soptit sa nu ne atingem de mancarea gatita pentru ca e facuta de babele satului in niste conditii dubioase, si cineva l-a vazut pe bucatar cum se duce la buda si apoi vine sa ne serveasca fara sa se spele pe maini. Muzica a fost ingrozitoare. Niste hamaitori care se credeau lautari, urland de nu intelegeai nimic, mizerie si dezastru peste tot. Colac peste pupaza, cand s-a furat mireasa, mirele s-a suparat ingrozitor si a zis ca daca nu i se aduce mireasa inapoi anuleaza nunta, pentru ca la el in sat e o mare rusine sa ti se fure mireasa. Spre dimineata au venit niste amandine cumparate de la cofetarie. Am mancat una de foame si evident ca am vomitat imediat. Cum au dat zorii, m-am urcat in primul tren spre casa.... |
||
|
adelaide_grace Postat pe 20 Ianuarie 2009 14:07 |
||
Adelaide, mi-ai facut sa rad. Se mai intampla. Sa stii ca am fost si eu la o nunta la tara langa Roman, dar a fost o nunta frumoasa, lunga si frumoasa. |
||
|
fantome Postat pe 20 Ianuarie 2009 14:19 |
||
| Si eu am fost la Roman la nunti ca de acolo sunt, da a fost chiar super fain! Ai avut ghinion dar oricum am ras cu lacrimi!!! Mireasa oare s-a simitit bine??naspa situatie oricum!! | ||
|
Cypcip Postat pe 20 Ianuarie 2009 14:51 |
||
Aoleu,ce naspa,ce nunta!Cat dar ai dat?
|
||
|
babalica Postat pe 20 Ianuarie 2009 15:32 |
||
doamneeee adelaide saraca de tine pe bune dar asta e bataie de joc cred ca ii dadeam ceva miresei, ma scuzam si la revedere in fond si la urma urmei, tu veneai tocmai de la cuca macaii si in plus poate facusei ceva sacrificii k sa ajungi acolo! nu se poate asa ceva
|
||
|
iulik_flore Postat pe 20 Ianuarie 2009 16:05 |
||
|
fetelor rochitze superbe nu sunt neap genul meu, eu fiind fan "printesa" dar croiala e de vis http://www.flu.ro/articole/Moda_si_Stil/Cele_mai_elegante_rochii_de_mireasa_tip_sirena_.html
|
||
|
iulik_flore Postat pe 20 Ianuarie 2009 16:08 |
||
|
:) Nu vreau sa intelegeti ca eu am ceva cu Roman si cu oamenii de acolo si ca cred ca asa se intampla acolo. Nici vorba. Si ca sa va conving mai mult, va spun ca mama e de acolo, toate rudele mele sunt acolo si toate vacantele de vara din copilarie le-am petrecut acolo, in oras. Asa mi-am cunoscut si aceasta prietena. M-ati intrebat de dar: eram pregatita sa dau 1.000.000 (nunta a fost acum cel putin 8 ani) insa dupa tot ce am patimit vroiam sa dau doar 100.000 (era nunta cu strigare). Si cum auzisem ca prin partea Moldovei se obisnuieste ca sa se dea miresei un dar doar pentru ea, vroiam sa dau 100.000 pentru nunta si 900.000 pentru mireasa. Insa am fost informata discret de catre niste vecine ca ele nu stiu de obiceiul asta si ca s-a stabilit darul de nunta la 750.000. Cine l-a stabilit, cum?! Am ramas socata de nesimtirea crasa pe care au manifestat-o (nu vecinele :)). Asa ca pana la urma am dat 500.000.Si ca sa vorbim si de bine sa va spun si ce mi-a placut la diverse nunti: mi-a placut cand am fost tot pe la nunti prin provincie ca mireasa s-a ocupat sa aduca o coafeza acasa, pentru cine vrea sa se coafeze (fiind tot la tara, deci treaba mai complicata cu coaforul); mi-a placut enorm si am ramas cu o "trauma" pe viata ca au servit la o nunta tort diplomat facut din frisca naturala. In viata mea n-am gustat ceva mai minunat. Era mirific. Te transportai automat in Rai. Si pur si simplu nu mai puteam sa-l mananc. Am luat doar 2 lingurite, ca sa nu zic ca n-am mancat si restul a trebuit sa-l las. Pana si in ziua de azi ma gandesc cu obida la tortul ala si mor de ciuda ca n-am mai gasit nicaieri asa ceva. Mi-a placut cand am vazut ca mirii n-au stat la masa intepeniti ci dimpotriva, au dansat toata noaptea, au luat pe toata lumea la dans si au trecut mereu pe la toate mesele si au stat de vorba cu invitatii. Mi-a placut la o nunta ca au invitat o formatie de dansatori profesionisti care pe parcursul noptii, prin diverse dansuri, au reprezentat toate obiceiurile de nunta de la romani si au luat la dans si invitatii. Mi-a placut cand invitatii erau veseli si pusi pe distractie si cand s-a facut un trenulet atat de mare incat inconjura toata sala. Practic nimeni nu statea la masa, toti dansau. Tot povestindu-va, mi-am mai adus aminte de o alta nunta ciudata :) Sigur n-ati mai fost la asa ceva. Mireasa facea parte din nu stiu ce grupare religioasa la care a aderat si mirele. Ei bine, nunta s-a desfasurat in timpul zilei (ca un botez), nu s-au servit nici un fel de bauturi alcoolice ci doar apa plata si frutti fresh si in loc de muzica (ca era pacat sa se asculte muzica si sa te veselesti si sa te dansezi) au cantat 2 fete la chitara cantece religioase iar in pauze se punea la casetofon aceeasi muzica religioasa cu Iisus cel mult preaiubit. :) |
||
|
adelaide_grace Postat pe 20 Ianuarie 2009 22:01 |
||
|
hmmmmmmmmm ce consider eu ca nu trebuie facut sau evitat cu toata putintza: - daca va place obiceiul de a fi luate de acasa voi ca mireasa si barbatul de la el, nu umblati si pe la toate bunicile din partea amandurora ca e pierdere d etimp si obositi invitatii care la sfarsit trag concluzia ca au fost la 4 nunti diferite - in ceeea ce priveste mancarea nu incercati ceva sofisticat ca o sa observati cu stupoare ca multora nu o sa le placa si o sa aveti un dar mic la nunta din cauza asta - muzica incercati sa o puneti cat mai departe de meseni ca sa se poata si ei auzi cand discuta cu alti meseni - nu asteptati pana la nu stiu c eora sa taiati tortul miresei pentru ca e frumos sa mai fie cel putin jumatate din local plin cand se ajunge la acest obicei - nu-mi plac mirii care fac nazuri ca vai domne el nu vrea ca mireasa lui sa fie furata. Am vazut certuri groaznice pe aceasta tema la nunti care au dus chiar la spargerea petrecerii... - muzica sa fie de toate genurile si ar fi frumos sa nu se repete de "n" ori o melodie la infinit ca vrea un nush ce "domn" bine pus in politica sa o asculte; asta iar e o mare prostie, pana la urma nunta e a voastra nu a lui. Eu am ascultat varianta lunga a "pusca si cureaua lata" cred ca de cel putin 10 ori canta motiv pentru care mi se zbarleste pielea pe mine cand o mai aud... - si inca ceva, daca va plac manele incercati sa nu le puneti tot timpul, iar sunt multe persoane care nu le inghit pupici si casa de piatra :* |
||
|
agny Postat pe 20 Ianuarie 2009 22:24 |
||
|
Fetelor, stati linistite ca nu aveti cum sa multumiti pe toata lumea... E imposibil. Fiecare va avea parerea lui despre eveniment, parere care va fi diferita de la individ la individ. Cel mai important este sa tinem minte ca este seara nostra si nimic nu trebuie sa umbreasca atmosfera placuta, unica. Eu ma gandesc la nunta mea ca la o zi minunata in care trebuie sa ma simt excelent, pentru a-mi putea aminti cu placere. Nu vreau sa ma incarc negativ si nici nu vreau sa ma gandesc cum pot face ca sa multumesc pe unul si pe altul. Daca eu nu sunt multumita de ceva, cred ca nici invitatii nu vor fi. Asa ca, mai intai noi si apoi ceilalti. In fond, este seara noastra...Va pup! |
||
|
Ana_Maria_Dinca Postat pe 20 Ianuarie 2009 23:57 |
||
Neaparat sa discutati si cu parintii,sa fie atenti cu invitatii din partea lor,la nunta la care am fost recent,socrii mari,din partea carora am mers noi,park erau batuti in cuie de scaune,stateau suparati,n-au iesit nici la dans cand au fost invitati,park erau speriati, si nu bagau pe nimeni in seama,nici macar nu au venit sa ne intampine asa cum ar fi fost normal,noi ne-am simtit f prost,dupa cateva ore am inceput sa-i bagam noi in seama pe ei,dar si sa le sugeram sa fie mai atenti cu invitatii,in schimb nasii au fost de nota 10,au fost f atenti cu toata lumea,s-au distrat extraordinar cu invitatii lor.E adevarat, e bn ca inveti si din greselile altora.Va doresc o nunta de vis!!!
|
||
|
babalica Postat pe 21 Ianuarie 2009 11:42 |
||
|
atmosfera de la nunta o fac in primul rand mirii si nasii si apoi apropiatii acestora familia, prietenii f buni asta in prima faza ce nu prea imi place la nunti, deci nu imi place dar nu ma dranjeaza! este sa se trezeasca unul ca vezi doamne are el chef sa asculte nu stiu ce melodie asa cum spunea cineva mai sus si sa inceapa sa arunce bani la lautari! mi se pare deja de prost gust! in fine dar asa cum spunea si adelaide am fost si la nunti frumoasa, mult mai multe decat la cele nereusite am fost la nunta la verisoara mea la Cluj, o nunta tinuta ziua care s-a terminat la 11 seara cu totul, deja inchisul localului dar la care m-am simtit in al 9 cer. a cantat hurdui iancu si a facut o atmosfera super defapt nu stiu cum sa zic...totul era asa intr-o legatura, foarte familial, te simteai super bine, bagat in seama nimeni cu fitze iar nunta f f de bun gust realizata! apoi la alte nunti am mai apreciat tinutele mirilor, meniul, aranjamentele, decoratiunile. deci am si cuvinte de lauda destule...
|
||
|
iulik_flore Postat pe 21 Ianuarie 2009 12:11 |
||
| in primul rand nu mi-au placut mirii stressati, apoi muzica cu dj pentru ca eu consider ca daca vreau dj ma duc la club, buchetul miresei si al nasei din flori artificiale, gresia alunecoasa din sala de dans, unde daca e aer conditionat se face condens si se poate sa cazi...au patit-o la o nunta socrii mari si mirele (au cazut in timpul dansului), lipsa de atentie pentru meseni a unor chelneri, muzica prea tare si lipsa de maniere a unor meseni care beau fara masura. | ||
|
ravenn Postat pe 21 Ianuarie 2009 14:37 |
||
| poate ptr tine nunta de cosmar...sa stii ca cele mai dragutze nunti la care am fost eu au fost la tzxara la oras deja este un pattern adica toate is facute dupa un model...numai este nimic deosebit la nuntile de oras decat eleganta....eu una am avut parte de nunti faine la tara si apoi gandeste-te asa...daca nu ai avut nimic pe masa cand ai ajuns e ptr ca acolo mancarea se serveste calda la toti mesenii pentru ca nu au unde s-o incalzeasca la caminul cultural, logic, nu ? | ||
|
ravenn Postat pe 21 Ianuarie 2009 14:41 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Cel mai simplu mod de a aduna bani "sanatosi" inainte de nunta | 3 | De la: corinasus 4 Mai 2009 15:13 |
| nunta de vis | 37 | De la: grace006966 19 Ianuarie 2010 15:19 |
| inchiriere rochie de mireasa | 2 | De la: grace006574 27 Noiembrie 2009 12:42 |
|
|
||
| rochite | 7 | De la: mile 8 Aprilie 2010 08:21 |
| Elite Mariaj - inchirieri rochii mireasa LUX | 2 | De la: elitemariaj 11 Noiembrie 2010 10:48 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.