Setari Cookie-uri

Esti gazda? 10 Sfaturi pentru o petrecere reusita intre prieteni

Cum sa organizezi petrecerea perfecta

Mancare si bautura

Meniul pe care il alegi trebuie sa fie variat si sa tina cont atat de preferintele tale cat si de cele ale invitatilor tai. Poti incepe cu dulciurile. Cu siguranta nimeni nu va rezista unor fursecuri sau negrese facute cu manutele tale. Si daca vrei ca totul sa aiba un ton vesel, de vara, poti incerca sa le dai diferite forme.

Sa recunoastem, nu suntem toti mici genii indemanatice cu 10 la lucru manual. De aceea, munca ta va fi usurata cu mult daca vei folosi diverse forme si marimi pentru decorare sau taierea prajiturilor. Acestea pot varia de la inimioare si stelute pana la paianjeni si floricele.

Nu stiu altii cum sunt, dar eu ma gandesc cu groaza la spalarea vaselor care raman in urma unei petreceri. Ca sa te scutesti de o corvoada, ai la indemana felurite farfurii si farfurioare (pret 8, 99 lei/10 bucati), colorate, vesele si haioase. Am gasit cateva modele atat de dragute incat nimeni nu va crede ca sunt de carton.

Citește și:

Bautura este o alta parte importanta a unei petreceri insa partea dificila este sa vii in intampinarea tuturor gusturilor.

Trebuie sa-l multumesti si pe sufletul petrecerii care nu se da inapoi de la cateva shot-uri zdravene dar si pe prietena ta care este vesnic la dieta cu apa plata si lamaie.

Ca sa te asiguri ca le atragi atentia prietenilor tai, foloseste pahare colorate lucrate manual, de diferite forme si marimi. Preturile variaza intre 2, 99 lei si 9, 99 lei. In plus, poti turna bautura in sticle colorate (pret 24, 99 lei, disponibile si pe albastru si galben) si sa va distrati incercand sa ghiciti unde-i votca si unde-i apa!

Petrecerea ta se va aprinde cu siguranta iar dupa atat dans incins, ai nevoie de ceva rece cu care sa-ti racoresti invitatii. Sigur ca vorbim despre gheata. Poti adauga un plus de farmec petrecerii tale daca servesti bautura cu gheata in forme diverse. Iti trebuie doar o tava speciala (pret 4, 99 lei) et voila! Pesti, stelute si floricele cool si la propriu si la figurat!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.