Acest barbat pe care il vedeti in metrou este Keanu Reeves.

foto interior si prima pagina: captura Youtube

El provine dintr-o familie cu probleme. Tatal lui a fost arestat din cauza problemelor cu drogurile cand el era doar un copil, avea 12 ani atunci; mama lui a fost striperita. Familia lui s-a mutat in Canada, iar el a avut mai multi tati vitregi.

Si-a privit iubita murind. Se pregateau de nunta, iar ea a avut un accident de masina. Tanara era insarcinata, iar copilul nu a putut fi salvat. Inca de atunci, Keanu incearca sa stea departe de relatii si nu nu vrea nici copii.

Este SINGURUL actor de la Hollywood care nu are o casa. El spune “Locuiesc intr-un apartament, am tot ce imi trebuie, de ce sa aleg sa stau intr-o casa goala?”

Unul dintre cei mai buni prieteni ai sai a murit din cauza unei supradoze de droguri – este vorba despre River Phoenix (fratele lui Joaquin Phoenix). In acelasi an, tatal natural al lui Keanu a fost din nou arestat.

Sora lui mai mica a avut leucemie. Acum este complet vindecata, iar el a donat 70% din banii primiti de pe urma rolului sau in Matrix spitalului in care a fost vindecata sora lui.

Intr-un an, de ziua lui, a intrat intr-un magazin de dulciuri, si-a cumparat un tort si a inceput sa il manance singur. Toate persoanele care au intrat si l-au recunoscut au fost poftite la masa lui si servite cu o bucata de tort.

Nu are garzi de corp si nu poarta haine scumpe.

In momentul in care a fost intrebat de ce este trist mai tot timpul, el a raspuns: “Trebuie sa fii fericit pentru a trai, eu nu sunt!

sursa 9gag

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: