Setari Cookie-uri

Video: Ce se intampla cand dizolvi un cheesburger de la McDonald's in acid? Este DEZGUSTATOR

Este important ca toata lumea sa vada acest experiment. Cum reactioneaza mancarea de la McDonalds's in acid?

Echipa de la periodicvideos.com a vrut sa demonstreze ca alimentele de la McDonald's nu sunt tocmai bune pentru noi.

Iata experimentul: ce se intampla daca dizolvi un cheesburger proaspat de la McDonald's in acid gastric? Este important de stiut ca acidul gastric este unul dintre substantele chimice digestive din stomacul uman.

Ce se intampla este destul de ciudat. Dupa ce vei vedea acest clip, este posibil sa fiti mai atenti cu alimentatia voastra si sa va ganditi de doua ori inainte de a trece pragul lanturilor de restaurante de tip fast food.

Jamie Oliver a dus o batalie destul de lunga impotriva lantului de restaurante McDonald's. De ani de zile, bucatarul a vrut sa demonstreze ca alimentele sunt daunatoare pentru sanatatea consumatorilor. Intr-una dintre emisiunile difuzate, Jamie a aratat cum McDonald's foloseste hidrat de amoniu pentru a prelucra grasimea in carnea de vita pentru prepararea burgerului.

Citește și:

In esenta, luam un produs care ar merge sa fie vandut la sume minime pentru caini si, dupa acest proces, este dat oamenilor. De ce ar dori o fiinta umana cu sensibilitate sa puna carne cu hidrat de amoniu in gura copilului sau? Publicul american trebuie sa inteleaga rapid ce face industria alimentara.”, spunea Jamie Oliver.

Reprezentantii McDonald's au fost obligati de autoritati sa interzica folosirea ingredientului respectiv.

foto prima pagina: captura Youtube

Vizionare placuta


Kudika
6 Ianuarie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.