Setari Cookie-uri

Cazul acestui copil este motivul pentru care TOTI bebelusii trebuie VACCINATI

Fiul meu de doar 15 zile poate avea pojar. Cazul care face inconjurul lumii.

Acesta este fiul meu, Griffin – si este posibil sa aiba pojar.

Pe 9 februarie am primit un telefon de la Spitalul York Region, in care eram informata ca Griffin, eu si mama mea, am fost expusi la virusul rujeolic atunci cand am fost la un consult de greutate pentru copil in cabinetul medicului meu, pe 27 ianuarie.

Griffin avea doar 15 zile atunci.

Am fost informata ca o persoana care a fost ulterior diagnosticata cu acest virus a stat in sala de asteptare a medicului aproximativ cu o ora inainte de ajunge noi acolo si jumatate de ora in timp ce eram acolo. Mi s-a mai spus ca rujeola poate sta in aer pana la doua ore dupa ce persoana infectata a parasit incaperea.

Am fost intrebata daca noi avem facut vaccinul rujeolic. Eu si mama mea il avem facut.

Griffin. Griffin nu fusese vaccinat. Nu putea fi vaccinat.

Am fost sfatuita sa nu stau in preajma copiilor mici. Eu lucrez de acasa. Acum stau cu fiul meu Griffin si fiica mea, Aurelia – care a fost vaccinata doar o data pana acum. Acum si ea este expusa la acest virus. Acum trebuie doar sa asteptam si sa depistam simptome: febra, tuse, nas infundat. Daca observam, trebuie sa sunam medicul, care va veni sa ne consulte sub precautii medicale oficiale. Noi trebuie sa ramanem acasa, izolati, pana pe 17 februarie – perioada in care cele 21 de zile de incubatie vor fi trecut.
Acum trebuie doar sa asteptam sa vedem evolutia lui Griffin; este posibil sa aiba rujeola sau poate fi sanatos. Astept sa vad daca apar simptome in urmatoarele sapte zile. Stau cu sufletul la gura.
Si sunt nervoasa… nervoasa ca dracu!

Citește și:

Nu voi da vina pe persoana care a fost in sala de asteptare. Daca as fi fost in situatia ei, si eu as fi facut acelasi lucru – daca esti bolnav, te duci la medic. Nu am nicio idee despre ce s-a intamplat de fapt si nici nu voi avea vreodata. Dar stiu un singur lucru: daca ati ales sa nu va vaccinati copilul, va condamn!

Da, dau vina pe voi!

Ati stat pe umerii sistemului de protectie colectiva pentru prea mult timp. Iar noi v-am dat privilegiul de a va proteja, GRATUIT. Iar voi, in schimb, mi-ati dat o saptamana de iad. O saptamana in care nu stiu daca in copilul meu se va dezvolta un virus care are ca un potential rezultat MOARTEA.

MOARTEA.

Acum, haideti sa discutam mai mult despre asta. Sa aruncam toate cartile pe masa.

Nu aveti idee ce inseamna acest “rezultat potential”. Nicio idee. Eu am. Din pacate, eu am.

Credeti ca va protejati copiii de thimerosal (compus metil mercuric)? Nu este asa. Thimerosalul nu este in vaccinul lor.

Citește și:

Credeti ca ii protejati de autism? Nu este asa. Nu exista nicio legatura intre autism si vaccinarea bebelusilor, spun dovezile stiintifice. Daca vreti sa credeti in continuare in Google, si nu in stiinta, si sa incercati sa imi demonstrati “ca ma insel”, atunci eu sunt incantata sa va numesc imbecili si dezinformati.

Credeti ca ii protejati folosind extracte din tot felul de plante, homeopatie, ganduri pozitive, legi ale atractiei sau dansuri la lumina lumanarilor pe luna plina? Nu este asa. Noi ne protejam copilul – suntem cetateni ai acestei lumi, suntem ingrijorati de noi, de partenerii nostri, si de copiii nostri. Asa ca ne vaccinam pe noi si ii vaccinam si pe copiii nostri.

Credeti ca ii protejati, lasandu-i sa manance cu o lingura murdara, reducand antibioticele si dandu-le mancare organica? Nu este asa. O persoana nevaccinata este protejata doar prin genele bune. VA LASAM SA FITI PRIVILEGIATI datorita faptului ca va lasam sa va vaccinati copiii.

Citește și:

Cunoasteti beneficiile vaccinurilor? Ele protejeaza de durere, de suferinta, de prejudicii iremediabile, de moarte.

Iar voi ati fi primii la coada daca ati avea o mica banuiala despre ce inseamna moartea unui copil pentru un parinte. V-ati tari pe strazi in maini si in genunchi, cersind si rugand sa va fie vaccinati copiii… pentru ca asta as fi facut si eu, daca as fi putut, pentru a imi salva fiica.

Adevarul este ca, nu a existat niciun vaccin pentru ea. Nu pentru boala ei. Si a murit. A murit la varsta de cinci ani si jumatate.

Si stau si ma uit la toate aceste prostii de pe Facebook si Twitter, care citeaza stiinta “falsa” si studii lungi… iar aceste prostii nu se vor opri, iar citatul lui Jenny McCarthy, care spune ca “este decizia MEA” sa nu imi vaccinez copilul se va viraliza si mai mult… si ma gandesc… ce ai face daca copilul tau ar fi pe moarte? I-ai da un vaccin dovedit stiintific, sigur si eficient, cu un risc minuscul de efect secundar? Sau l-ai lasa sa moara, stiind ca, cel putin nu va dezolta autism (pe care nici tu, ca parinte, nu l-ai dezvoltat dupa vaccinare)?

Citește și:

Si sa nu indraznesti sa imi spui ca nu l-ai vaccina atunci. Sa nu indraznesti! Nu ai idee cum este sa treci prin ce am trecut eu.

Asa ca… uita-te la Griffin. Spune-mi.. de ce trebuie sa suporte greul prostiei tale si abuzul nechibzuit al protectiei noastre? Spune-mi!

Inca sapte zile pana cand voi afla ca bebelusul meu este in siguranta. Inca sapte zile.

Cum este saptamana voastra, nebuni anti-vaccin?

sursa foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
16 Februarie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.