Setari Cookie-uri

De ce ne doare capul? Cauze mai putin cunoscute ale migrenelor

Exista numeroase cauze care pot declansa durerile de cap. Oboseala, seful stresant, schimbarile de temperatura, parfumurile si anumite alimente pot sa duca la aparitia nesuferitelor dureri de cap.

Pentru cei care lucreaza la birou, o cauza a aparitiei durerilor de cap este tocmai computerul, care emite o lumina puternica, responsabila de cresterea nivelului de substante chimice care activeaza centrul durerii.

Stresul este al doilea mare factor de risc in aparitia durerilor de cap. Iar daca seful dumneavoastra nu are altceva de facut decat sa va dea o multitudine de sarcini ce trebuie indeplinite intr-un timp scurt, e foarte posibil ca acesta sa fie cauza durerilor de cap aparute din senin, potrivit Adevarul.ro.

Nu doar seful este de blamat. Si colegii, prietenii ori membrii familiei care pun o mare presiune pe voi pot creste tensiunea cerebrala iar nervii detevin mai sensibili si astfel apar durerile de cap.

Si parfumul preferat iti poate da dureri de cap, mai ales daca este unul floral, deoarece este un stimul puternic pentru sistemul nervos. Acelasi efect neplacut il poate cauza vopseaua pentru zugraveli si cea de par, care contine amoniac.

Citește și:

Citeste continuarea pe Realitatea.net

foto prima pagina: dureri de cap, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
20 Aprilie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.