Setari Cookie-uri

Legumele care ajuta in lupta impotriva cancerului

Afla care sunt legumele pe care trebuie sa le consumi pentru a lupta impotriva cancerului.

Proteinele se gasesc si in alte surse alimentare decat in compozitia carnii, dupa cum stiu cei mai multi. Un adult are nevoie intre 45-55 grame de proteine pe zi, care pot fi luate cu usurinta din legume. Acestea din urma contin proteine de calitate, adica acele proteine rapid solubile in apa si care pot fi consumate de mai multe ori pe zi. Fasolea, mazarea, orezul sau porumbul sunt doar cateva surse de proteine recomandate de nutritionisti.

Primavara readuce pofta de viata si...de mancare! Verdele pomilor si albastrul cerului inspira la hrana naturala. Nutritionistii dau liber la legume ca un inlocuitor perfect al carnii! Ar fi sanatos, spun acestia, daca am mai schimba celebrul gratar de primavara-vara, cu unul de legume! Specialisti precum doctor in stiinte medicale, Pavel Chirila, readuc in prim-plan un set de atentionari: laptele si carnea animalelor crescute in regim industrial favorizeaza instalarea cancerului. Consumul unor astfel de produse mareste de pana la 10 ori nivelul de Omega6 in defavoarea Omega3, ceea ce determina cresterea tesutului adipos si aparitia obezitatii, factori care pot declansa tumorile.

Citește și:

Ouale de la gainile crescute in sistem industrial inchis au o concentratie de Omega6 de 20 de ori mai mare decat Omega3. Raportul este deci, de 20/1 in loc de 1/1, asa cum se intampla in cazul gainilor crescute liber. Si administrarea de hormoni anabolizanti pentru cresterea masei corporale a animalelor este nociva corupului uman.

Citeste continuarea pe Realitatea.net

foto prima pagina: legume in cutie din lemn, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
24 Aprilie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.