Lucrul nestiut pana acum despre mustar, unul dintre cele mai consumate alimente din lume.
Mustarul, unul dintre alimentele nelipsite de pe mesele noastre, mai ales in aceasta perioada, contine un colorant foarte periculos, care poate dezvolta tumori tiroidiene.
Putine persoane stiu cat de periculos poate fi banalul si nelipsitul mustar, atat de consumat de romani. Este foarte gustos, insa culoarea acestuia este data si de un aditiv foarte periculos, potrivit Adevarul.ro.
“Aditivii nu sunt nici necesari organismului si nici nu au o calitate nutritionala superioara produselor traditionale, naturale. Totusi, majoritatea aditivilor alimentari sunt in general inofensivi insa consumul lor in cantitati mari sau a celor cu proprietati toxice si chiar cancerigene, poate determina alergii, stari de oboseala, greturi, dureri de cap, palpitatii, boli cardiovasculare si alte afectiuni grave”, atentioneaza Mihaela Gribovschi, medic nutritionist.
- Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice.
- Peste 15.000 de liceeni participă la cea de-a IV-a ediție a Programului „Gustă cu Atenție. Bucură-te de Moment”
- Dorel Vișan, secretul pentru a rămâne în formă la 86 de ani: Îl mănânc pe burta goală, înainte de micul dejun...
- Rutina suedeză de lifting facial de la FOREO îți va schimba complet aspectul tenului
Citeste continaurea pe Realitatea.net
foto prima pagina: mustar, Shutterstock