Mustarul, unul dintre alimentele nelipsite de pe mesele noastre, mai ales in aceasta perioada, contine un colorant foarte periculos, care poate dezvolta tumori tiroidiene.

Horoscopul SANATATII: descopera ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana

Putine persoane stiu cat de periculos poate fi banalul si nelipsitul mustar, atat de consumat de romani. Este foarte gustos, insa culoarea acestuia este data si de un aditiv foarte periculos, potrivit Adevarul.ro.

Aditivii nu sunt nici necesari organismului si nici nu au o calitate nutritionala superioara produselor traditionale, naturale. Totusi, majoritatea aditivilor alimentari sunt in general inofensivi insa consumul lor in cantitati mari sau a celor cu proprietati toxice si chiar cancerigene, poate determina alergii, stari de oboseala, greturi, dureri de cap, palpitatii, boli cardiovasculare si alte afectiuni grave”, atentioneaza Mihaela Gribovschi, medic nutritionist.

Citeste continaurea pe Realitatea.net

foto prima pagina: mustar, Shutterstock

Horoscopul SANATATII: descopera ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: