Setari Cookie-uri

Mustarul, mai periculos decat ne asteptam

Lucrul nestiut pana acum despre mustar, unul dintre cele mai consumate alimente din lume.

Mustarul, unul dintre alimentele nelipsite de pe mesele noastre, mai ales in aceasta perioada, contine un colorant foarte periculos, care poate dezvolta tumori tiroidiene.

Putine persoane stiu cat de periculos poate fi banalul si nelipsitul mustar, atat de consumat de romani. Este foarte gustos, insa culoarea acestuia este data si de un aditiv foarte periculos, potrivit Adevarul.ro.

Aditivii nu sunt nici necesari organismului si nici nu au o calitate nutritionala superioara produselor traditionale, naturale. Totusi, majoritatea aditivilor alimentari sunt in general inofensivi insa consumul lor in cantitati mari sau a celor cu proprietati toxice si chiar cancerigene, poate determina alergii, stari de oboseala, greturi, dureri de cap, palpitatii, boli cardiovasculare si alte afectiuni grave”, atentioneaza Mihaela Gribovschi, medic nutritionist.

Citește și:

Citeste continaurea pe Realitatea.net

foto prima pagina: mustar, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
6 Mai 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.