Micul dejun este probabil cea mai importanta masa a zilei; insa programul pe care il avem ne face pe multi dintre noi sa renuntam la el din cauza timpului pierdut si a oboselii.

Din fericire, acum avem acces la toate retetele din lume si ne este usor sa gasim preparate care sa fie gata in doar cateva minute. Reteta pe care urmeaza sa o vedeti este probabil una dintre cele mai usoare retete; dureaza doar un minut pentru a o pregati si un minut pentru a o tine la cuptorul cu microunde.

Ingredientele de care avem nevoie:

- o felie de paine toast (poti folosi si panettone, cozonac sau chiar chec); - un ou; - 2 linguri de smantana dulce; - 2 linguri de sirop de artar (poti folosi si sirop de agave, miere sau chiar zahar); - o lingura de unt; - un varf de scortisoara; - un sfert de cana de lapte.

Intr-o cana obisnuita adauga oul, smantana dulce, untul si laptele. Amesteca usor, apoi rupe felia de paine si scufund-o in acest amestec. Presara pe deasupra scortisoara si baga cana la cuptorul cu microunde pentru un minut si 20 de secunde. Serveste cu sirop de artar.

foto prima pagina: captura Youtube

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: