Setari Cookie-uri

Beneficiile consumului de cacao: Ar putea opri evolutia maladiei Alzheimer

Arborele de cacao isi are originea in America de Sud. Miezul boabelor de cacao, o sursa excelenta de proteine, carbohidrati, fibre si minerale, este folosit pentru preparea unei pudre.

Datorita continutului bogat in magneziu, pudra de cacao stimuleaza muschiul cardiac, regleaza tensiunea arteriala, reduce formarea cheagurilor de sange, precum si aparitia atacurilor cerebrale.

Tot datorita magneziului, aceasta pudra ridica nivelul de alcalinitate din corp, ceea ce ajuta la detoxifierea organismului.

De asemenea, mai contine antioxidanti care ajuta organismul sa scape de radicalii liberi ce pot provoca aparitia unor boli.

Citeste continuarea pe Realitatea.net

foto prima pagina: boabe de cacao, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
19 Mai 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.