Sucul ramas dupa consumarea castravetilor murati poate fi foarte folositor in alte retete. Iata care sunt cele mai bune metode de a refolosi aceasta zeama delicioasa:

1. Foloseste sucul de castraveti murati pentru a fragezi carnea. Il puteti utiliza ca marinata pentru cotletul de porc sau carnea de pui.

2. Adauga cateva linguri in apa cartofilor natur cu cateva secunde inainte de a ii scoate din recipient. De asemenea, poti adauga sucul in salata de cartofi pentru o explozie de aroma.

3. Adauga un strop de suc in pastele gatite din frigider pentru a le "readuce la viata".

4. Cand faci hummus, iti recomand sa adaugi cateva picaturi de zeama de la castravetii murati pentru a ii da un impuls suplimentar de aroma si un gust usor acrisor;

5. Refoloseste sucul de castraveti pentru a conserva ceapa, usturoiul sau alte legume moi;

6. Adauga un strop de suc de castraveti murati in sosul de barbecue.

Beneficiile incredibile ale sucului de castraveti murati:

- imbunatateste digestia;

- te scapa de crampele musculare;

- curata ficatul;

- revitalizeaza organismul.

foto prima pagina: castraveti murati, Shutterstock

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: