In zilele caniculare de vara, e clar ca nu ai chef sa mananci fasole cu afumatura la pranz. O salata proaspata, satioasa este cel mai indicat fel de mancare, daca tii la silueta.
Salata de morcovi si ridichi albe
Contine legume crocante, bogate in fibre, dar si proteine, e bogata in savori si texturi. E ideala ca sa-ti taie apetitul pana la ora cinei!
Ai nevoie de: 4 morcovi, 4 ridichi albe, 4 felii de sunca presata, 2 linguri de parmezan ras (sau o alta branza uscata, rasa), o lingurita de mustar, o lingurita de sos de soia, sare, piper.
Descojesti morcovii si richiile, le tai in bastonase fine si le gatesti la abur, timp de 10 minute. Trebuie sa ramana crocante. Tai sunca presata fasii. Amesteci mustarul cu sosul de soia, asezonezi dupa gust cu sare si piper. Amesteci legumele cu sunca si sosul, presari parmezanul ras si decorezi cu frunze de patrunjel.
Citeste continuarea pe Realitatea.net
foto prima pagina: morcovi maruntiti, Shutterstock