Setari Cookie-uri

Video: Sparge doua oua intr-o cana de cafea, apoi face ASTA! Trebuie sa incercam si noi

Cand am vazut ce poate face intr-o cana obisnuita, am zis ca este musai sa va arat si voua.

Nu stiti ce sa mai pregatiti la micul dejun? Iata trei retete foarte simple - gata in mai putin de trei minute.

Reteta1: omleta cu avocado.

Ingrediente: doua oua, sare, piper, cascaval ras, sos salsa si jumatate de avocado.

Cum se prepara: intr-o cana de cafea se adauga ouale, se amesteca foarte bine, apoi se condimenteaza cu sare si piper. Peste se pune cascavalul ras si se baga la microunde pentru cateva minute. La final se adauga peste omleta sos salsa si bucatile de avocado.

Reteta2: Mic dejun cu cartofi

Ingrediente: 4-5 cartofi de dimensiuni normale, 1/4 cana de apa, sare, piper, pudra de usturoi, doua felii de bacon, cascaval ras, smantana, ceapa verde.

Cum se prepara: se adauga cartofii taiati bucatele in cana; peste se pune apa. Se pun la microunde pentru cateva minute (max 6). La final se adauga sarea, piperul, pudra de usturoi, baconul maruntit si cascavalul ras. Se mai baga la cuptor pentru cateva secunde, cat sa se topeasca cascavalul. Se servesc cu smantana si ceapa verde.

Citește și:

Reteta3: Paine prajita

Ingrediente: un ou, jumatate cana de lapte, o lingura si jumatate de zahar, esenta vanilie, scortisoara, paine taiata bucatele

Cum se prepara: in cana se adauga oul, laptele, zaharul, vanilia si scortisoara si se amesteca foarte bine. La final se scufunda in amestec bucatile de paine si se baga la cuptorul cu microunde pentru cateva minute. Se servesc cu sirop sau zahar pudra.

foto prima pagina: captura Youtube

Vizionare placuta


Kudika
28 Iulie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.