Beneficiile fruzelor de curry. Cum le putem folosi

Beneficiile fruzelor de curry. Cum le putem folosi
Kudika
12 Septembrie 2015

Frunzele de curry pot fi folosite la prepararea mancarurilor, atat pentru a le da un plus de savoare, cat si pentru a-ti mentine sanatatea.

Vrei sa stii ce beneficii au? Iata cum actioneaza substantele din compozitia lor.

In compozitia frunzelor de curry se gasesc fier si acid folic, doua substante care asigura buna functionare a organismului. Un nivel optim de fier previne aparitia anemiei, in timp ce acidul folic ajuta la o mai buna absortie a mineralului in organism.

Daca suferi de anemie, consuma in fiecare dimineata, pe stomacul gol, cate o curmala si doua frunze de curry.
In cazul in care suferi de tuse seaca, sinuzita sau de congestie la nivelul pieptului, poti folosi curry pudra, deoarece abunda in vitaminale A si C si compusi precum camferol, care are proprietati antiinflamatoare, antibacteriene, antifungice si decongestionante.

Citeste continuarea pe Realitatea.net

foto prima pagina: zkruger, Shutterstock

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri