Exista momente cand imi place sa experimentez si sa creez retete noi; de data aceasta am folosit doar ingredientele pe care le-am avut prin frigider... si am fost surprinsa de cat de buna a iesit. Nu trece saptamana fara a pregati aceasta tarta delicioasa cu legume.

Surprinde-ti persoanele dragi cu aceasta super reteta

Ingredientele pe care le-am folosit:

- aluat (este realizat din doua cani de faina, doua linguri de unt, 5 linguri de lapte si un ou);

- legume maruntite: dovlecel, vanata, , morcov, mazare, ardei, ceapa;

- verdeata;

- 4 oua;

- o cutie de smantana.

Cum se prepara:

1. Facem aluatul amestecand toate ingredientele, il punem pe o tava si bagam la cuptor pentru 10 minute;

2. Intre timp calim legumele. Batem bine ouale, adaugam smantana, verdeata tocata si legumele calite. Presaram sare si piper dupa gust;

3. Scoatem tava din cuptor, adaugam compozitia de legume cu ou si smantana peste aluat si mai bagam la cuptor pentru inca 10 minute.

Cum sa faci paine FARA FAINA (si fara framantare)? Este cea mai buna reteta
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: