Exista momente cand imi place sa experimentez si sa creez retete noi; de data aceasta am folosit doar ingredientele pe care le-am avut prin frigider... si am fost surprinsa de cat de buna a iesit. Nu trece saptamana fara a pregati aceasta tarta delicioasa cu legume.

Păr hidratat, sănătos și ușor de pieptănat? Se poate!

Ingredientele pe care le-am folosit:

- aluat (este realizat din doua cani de faina, doua linguri de unt, 5 linguri de lapte si un ou);

- legume maruntite: dovlecel, vanata, , morcov, mazare, ardei, ceapa;

- verdeata;

- 4 oua;

- o cutie de smantana.

Cum se prepara:

1. Facem aluatul amestecand toate ingredientele, il punem pe o tava si bagam la cuptor pentru 10 minute;

2. Intre timp calim legumele. Batem bine ouale, adaugam smantana, verdeata tocata si legumele calite. Presaram sare si piper dupa gust;

3. Scoatem tava din cuptor, adaugam compozitia de legume cu ou si smantana peste aluat si mai bagam la cuptor pentru inca 10 minute.

Surprinde-ti persoanele dragi cu aceasta super reteta
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: